nicostratos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Το cybex παραμένει στο μυαλο μου με την ισχυρή επιφύλαξή της αποδοχής της ασπίδας από τον μικρό . Στο πλαίσιο αναζήτησης ανακάλυψα το https://www.skroutz.gr/s/18221987/GB-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-Everna-Fix-Velvet-Black-9-36-kg-619000353.html#reviews Έχει καλές κριτικές και στα ξένα sites. Σαν brand δεν το γνώριζα, αλήθεια είναι. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο κάθισμα? με προβληματιζει μονο ότι ειναι forward facing, και δεν ξέρω αν είναι οκ αυτο για παιδία 1,5 έτους.
tsaltinho Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Υπαρχουν καποια καθισματα ( κυριως maxi cosi ) που στριβουν 90 μοιρες. Ειναι τρομερα ευκολα για να βαζεις το μωρο στο καθισμα πανευκολα. Βεβαια αυτα δεν ειναι isofix
mary Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, tsaltinho είπε Υπαρχουν καποια καθισματα ( κυριως maxi cosi ) που στριβουν 90 μοιρες. Ειναι τρομερα ευκολα για να βαζεις το μωρο στο καθισμα πανευκολα. Βεβαια αυτα δεν ειναι isofix Υπάρχει ειδική isofix βάση για αυτά τα maxi cosi, όπως η familyfix 360
SagoniasSlutRos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Αγορασα προσφατα αυτο εδω το οποιο χρησιμοποιησε ο ανηψιος μου 1 ετους και απ οτι μου ειπαν ειναι πολυ καλο. https://www.skroutz.gr/s/23809547/Joie-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-i-Spin-360-i-Size-0-18-kg-C1801AAGFL000-με-Isofix-Grey-Flannel.html Θα το παρω εγω τωρα για το 2πορτο αμαξι μου (golf5) για τον 5μηνο γιο μου. Θα γραψω εντυπωσεις συντομα. 1
ritualistic Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Αγορασα προσφατα αυτο εδω το οποιο χρησιμοποιησε ο ανηψιος μου 1 ετους και απ οτι μου ειπαν ειναι πολυ καλο. https://www.skroutz.gr/s/23809547/Joie-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-i-Spin-360-i-Size-0-18-kg-C1801AAGFL000-με-Isofix-Grey-Flannel.html Θα το παρω εγω τωρα για το 2πορτο αμαξι μου (golf5) για τον 5μηνο γιο μου. Θα γραψω εντυπωσεις συντομα. αυτο εχω και εγω για τον μικρο και ειναι εξαιρετικο, κανενα παραπονο 1
myrtuaki88 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2022 Κ εγώ στο ψάξιμο είμαι! ειναι ώρα να βγει από το αυγουλακι καθως άρχισε να προεξέχει. σε μια πρώτη έρευνα, αυτά που ξεχώρισα είναι τα εξής : cybex G I-size joie every stage isofix 0-36 και το inglesina copernica το τελευταίο είναι καινούργιο μοντέλο ειναι 0-36 και έχει περιστρεφόμενη βάση Έχει κανείς εμπειρια στο copernica?
Thrylos7 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Εχετε καμια προταση παιδια για οικονομικο καθισμα αυτοκινητου 0-36 ή 9-36 γυρω στο 100ρικο-130ε πχ? Αν ειναι cybex θα μπορουσα και το Pallas B-fix γιατι εχω μεγαλη εκπτωση εκει. Ο λογος που ψαχνω τοσο οικονομικο ειναι γιατι πρεπει να παρω 3 τεμαχια για τα αυτοκινητα των γιαγιαδων και για το δευτερο αυτοκινητο που στην ουσια θα κανουν πολυ μικρες διαφδρομες με το παιδι, απο παιδικο σταθμο και πισω πχ, διαδρομες ουτε χιλιομετρου και λογω ποσοτητας (3) δε δυναμαι να δωσω 300αρια να φυγει ενα χιλιαρικο δηλαδη... Απλα δεν εχω ιδεα απο τα "φτηνα" ποια ειναι αξιοπρεπη. Θα ηθελα να εχει isofix παντως, μονο αυτο.
LePetiteKoulie Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 12:24 ΜΜ, Thrylos7 είπε Εχετε καμια προταση παιδια για οικονομικο καθισμα αυτοκινητου 0-36 ή 9-36 γυρω στο 100ρικο-130ε πχ? Αν ειναι cybex θα μπορουσα και το Pallas B-fix γιατι εχω μεγαλη εκπτωση εκει. Ο λογος που ψαχνω τοσο οικονομικο ειναι γιατι πρεπει να παρω 3 τεμαχια για τα αυτοκινητα των γιαγιαδων και για το δευτερο αυτοκινητο που στην ουσια θα κανουν πολυ μικρες διαφδρομες με το παιδι, απο παιδικο σταθμο και πισω πχ, διαδρομες ουτε χιλιομετρου και λογω ποσοτητας (3) δε δυναμαι να δωσω 300αρια να φυγει ενα χιλιαρικο δηλαδη... Απλα δεν εχω ιδεα απο τα "φτηνα" ποια ειναι αξιοπρεπη. Θα ηθελα να εχει isofix παντως, μονο αυτο. Κανένα δεν είναι αξιοπρεπές. Πάρε ΕΝΑ καλό για ένα αυτοκίνητο 300+ και άσε των γιαγιάδων. Πρόκειται για την ασφάλεια του παιδιού σου, όχι να κάνουμε τα χατίρια των γιαγιάδων.
valantis123 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, μιας και υπάρχουν αυτές της μέρες προσφορές και ψάχνω για το παιδί 8.5 μηνών κάθισμα 0-36 ή 9-36 για να το κρατήσουμε και για αρκετό καιρό έχετε να προτείνετε κάτι? Έλεγα για ένα απο τα παρακάτω: GB everna fix Joie Bold Αλλά διαβάζω ότι είναι καλό έως και 2 ετών να κοιτάζει προς τα πίσω και κανένα απο τα παραπάνω δεν το κάνει αυτό, και αυτά που βρίσκω το κάνουν ειναι έως 18 ή 25 κιλά. Αν έχετε κάποια πρόταση αν ειναι και σε προσφορά ακόμη καλύτερα. Ευχαριστώ.
andreaspA Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 https://www.babydream.gr/cosatto-περιστρεφομενο-καθισμα-αυτοκινητου-0-36-κιλα-all-in-all-i-rotate-mister-fox-/26916 Εγω παντως εχω δυο και τα εχω καταευχαριστηθει. Αθηνα - Καβαλα χωρις στάση. Εγω σταματησα για τουαλετα και ο μικρος κοιμοταν. Ειναι 26 μηνων, ειναι 95 ποντους και ακομα δεν εχει γκρινιαξει για το "αναποδα". Ειναι εξαιρετικα βολικο που το γυρνας, τον βαζεις, τον δενεις, και μετα το γυρνας προς τα πίσω. 5 ώρες πριν, valantis123 είπε Αλλά διαβάζω ότι είναι καλό έως και 2 ετών να κοιτάζει προς τα πίσω και κανένα απο τα παραπάνω δεν το κάνει αυτό, και αυτά που βρίσκω το κάνουν ειναι έως 18 ή 25 κιλά. ως 4ων ετων λενε οι Σκανδιναβοί. Οσο μπορεις να το κρατησεις, κράτα το. 1 1
Zan_gachette Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 12/11/2022 στις 12:24 ΜΜ, Thrylos7 είπε Εχετε καμια προταση παιδια για οικονομικο καθισμα αυτοκινητου 0-36 ή 9-36 γυρω στο 100ρικο-130ε πχ? Αν ειναι cybex θα μπορουσα και το Pallas B-fix γιατι εχω μεγαλη εκπτωση εκει. Ο λογος που ψαχνω τοσο οικονομικο ειναι γιατι πρεπει να παρω 3 τεμαχια για τα αυτοκινητα των γιαγιαδων και για το δευτερο αυτοκινητο που στην ουσια θα κανουν πολυ μικρες διαφδρομες με το παιδι, απο παιδικο σταθμο και πισω πχ, διαδρομες ουτε χιλιομετρου και λογω ποσοτητας (3) δε δυναμαι να δωσω 300αρια να φυγει ενα χιλιαρικο δηλαδη... Απλα δεν εχω ιδεα απο τα "φτηνα" ποια ειναι αξιοπρεπη. Θα ηθελα να εχει isofix παντως, μονο αυτο. https://www.letoshop.gr/el/p/kathismata-autokinitou/57218-kathisma-autokinitou-gb-gold-everna-fix-velvet-black-9-36-kg.html Εδώ είσαι κορυφαίο σε βαθμολογία στην κατηγορία του το 2019
PhoneKiller Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πήρα εχτές με 110 Ευρώ το ένα 2 Cybex pallas b2 fix με 50% Black friday προσφορά για τα δίδυμα αφού πρώτα είχα πάει σε κατάστημα Λητό και είχα βάλει μέσα τα μωρά να δω εαν το δέχονται. Όταν τα έβαλα και τα 2 γελούσαν με ενθουσιασμό. https://www.letoshop.gr/el/p/kathismata-autokinitou/40504-kathisma-autokinitou-cybex-silver-pallas-b2-fix-lux-steel-grey-9-36-kg.html Υπάρχουν παιδιά που δεν το αντέχουν ούτε 1 λεπτό οπότε καλό είναι να το δοκιμάσετε σε ένα κατάστημα. Δεν ξέρω εαν το B2 fix εαν έχει διαφορές με το B fix αλλά ο λόγος που το διάλεξα εκτός απο την τιμή του είναι πως το τελευταίο τον Μάιο του 2020 αναδείχθηκε ως το καλύτερο κάθισμα στην κατηγορία του με συνολική βαθμολογία 2.4. Εμφανησιακά είναι ακριβώς ίδια πάντως. Εδώ γράφει για το ADAC https://cybex-online.com/el-gr/car-seats/pallasbfix Το μόνο που με προβλημάτισε για την αγορά είναι πως φαίνεται πολύ πιο απλό σε κατασκευή απο οποιοδήποτε άλλο κάθισμα ακόμα και απο φτηνότερα και πως δεν έχει πολλές ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά το 2020 βαθμολογήθηκε πολύ καλά για εργονομία και άνεση για το παιδί. Το αντίστοιχο Pallas S-Fix φαίνεται πιο καλό αλλά και είναι και πολύ πιο ακριβό. Το G-isize φαίνετε ακόμα καλύτερο αλλά έχει άσχημα σχόλια στο σκρουτζ πως ξεκολλάει το ύφασμα απο τα πλαστικά. Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή γιατί η ασφάλεια είναι πρώτα απο όλα για τα παιδιά μας! Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2022 από PhoneKiller
chaosmaster Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Καλημέρα Είμαι ανάμεσα στα εξής Joie™ Every Stage™ FX Coal 0-36 kg Isofix Chipolino Lego Raven 0-36 kg Gb Gold Everna-Fix Velvet Black 9-36 kg Το μωρό είναι 14 μηνών. Ποιο προτείνετε;
d_gkal Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Every stage fx έχω και σκέφτομαι να πάρω ξανά το ίδιο. Κάτι αντίστοιχο σε 360 υπάρχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα