Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το cybex παραμένει στο μυαλο μου με την ισχυρή επιφύλαξή της αποδοχής της ασπίδας από τον μικρό .

Στο πλαίσιο αναζήτησης ανακάλυψα το      https://www.skroutz.gr/s/18221987/GB-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-Everna-Fix-Velvet-Black-9-36-kg-619000353.html#reviews

Έχει καλές κριτικές και στα ξένα sites. Σαν brand δεν το γνώριζα, αλήθεια είναι. Έχει κανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο κάθισμα? με προβληματιζει μονο ότι ειναι forward facing, και δεν ξέρω αν είναι οκ αυτο για παιδία 1,5 έτους.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπαρχουν καποια καθισματα ( κυριως maxi cosi )  που στριβουν 90 μοιρες. Ειναι τρομερα ευκολα για να βαζεις το μωρο στο καθισμα πανευκολα. Βεβαια αυτα δεν ειναι isofix

Δημοσ.
9 ώρες πριν, tsaltinho είπε

Υπαρχουν καποια καθισματα ( κυριως maxi cosi )  που στριβουν 90 μοιρες. Ειναι τρομερα ευκολα για να βαζεις το μωρο στο καθισμα πανευκολα. Βεβαια αυτα δεν ειναι isofix

Υπάρχει ειδική isofix βάση για αυτά τα maxi cosi, όπως η familyfix 360

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αγορασα προσφατα αυτο εδω το οποιο χρησιμοποιησε ο ανηψιος μου 1 ετους και απ οτι μου ειπαν ειναι πολυ καλο.

https://www.skroutz.gr/s/23809547/Joie-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-i-Spin-360-i-Size-0-18-kg-C1801AAGFL000-με-Isofix-Grey-Flannel.html

Θα το παρω εγω τωρα για το 2πορτο αμαξι μου (golf5) για τον 5μηνο γιο μου. Θα γραψω εντυπωσεις συντομα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε

Αγορασα προσφατα αυτο εδω το οποιο χρησιμοποιησε ο ανηψιος μου 1 ετους και απ οτι μου ειπαν ειναι πολυ καλο.

https://www.skroutz.gr/s/23809547/Joie-Καθισματάκι-Αυτοκινήτου-i-Spin-360-i-Size-0-18-kg-C1801AAGFL000-με-Isofix-Grey-Flannel.html

Θα το παρω εγω τωρα για το 2πορτο αμαξι μου (golf5) για τον 5μηνο γιο μου. Θα γραψω εντυπωσεις συντομα.

αυτο εχω και εγω για τον μικρο και ειναι εξαιρετικο, κανενα παραπονο

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κ εγώ στο ψάξιμο είμαι! 
ειναι ώρα να βγει από το αυγουλακι καθως άρχισε να προεξέχει.

σε μια πρώτη έρευνα, αυτά που ξεχώρισα είναι τα εξής :

cybex G I-size

joie every stage isofix 0-36 

και το inglesina copernica 

το τελευταίο είναι καινούργιο μοντέλο

ειναι 0-36 και έχει περιστρεφόμενη βάση

Έχει κανείς εμπειρια στο copernica?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχετε καμια προταση παιδια για οικονομικο καθισμα αυτοκινητου 0-36 ή 9-36 γυρω στο 100ρικο-130ε πχ? Αν ειναι cybex θα μπορουσα και το Pallas B-fix γιατι εχω μεγαλη εκπτωση εκει.

Ο λογος που ψαχνω τοσο οικονομικο ειναι γιατι πρεπει να παρω 3 τεμαχια για τα αυτοκινητα των γιαγιαδων και για το δευτερο αυτοκινητο που στην ουσια θα κανουν πολυ μικρες διαφδρομες με το παιδι, απο παιδικο σταθμο και πισω πχ, διαδρομες ουτε χιλιομετρου και λογω ποσοτητας (3) δε δυναμαι να δωσω 300αρια να φυγει ενα χιλιαρικο δηλαδη...

Απλα δεν εχω ιδεα απο τα "φτηνα" ποια ειναι αξιοπρεπη. Θα ηθελα να εχει isofix παντως, μονο αυτο.

Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 12:24 ΜΜ, Thrylos7 είπε

Εχετε καμια προταση παιδια για οικονομικο καθισμα αυτοκινητου 0-36 ή 9-36 γυρω στο 100ρικο-130ε πχ? Αν ειναι cybex θα μπορουσα και το Pallas B-fix γιατι εχω μεγαλη εκπτωση εκει.

Ο λογος που ψαχνω τοσο οικονομικο ειναι γιατι πρεπει να παρω 3 τεμαχια για τα αυτοκινητα των γιαγιαδων και για το δευτερο αυτοκινητο που στην ουσια θα κανουν πολυ μικρες διαφδρομες με το παιδι, απο παιδικο σταθμο και πισω πχ, διαδρομες ουτε χιλιομετρου και λογω ποσοτητας (3) δε δυναμαι να δωσω 300αρια να φυγει ενα χιλιαρικο δηλαδη...

Απλα δεν εχω ιδεα απο τα "φτηνα" ποια ειναι αξιοπρεπη. Θα ηθελα να εχει isofix παντως, μονο αυτο.

Κανένα δεν είναι αξιοπρεπές. Πάρε ΕΝΑ καλό για ένα αυτοκίνητο 300+ και άσε των γιαγιάδων. Πρόκειται για την ασφάλεια του παιδιού σου, όχι να κάνουμε τα χατίρια των γιαγιάδων.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

μιας και υπάρχουν αυτές της μέρες προσφορές και ψάχνω για το παιδί 8.5 μηνών κάθισμα 0-36 ή 9-36 για να το κρατήσουμε και για αρκετό καιρό έχετε να προτείνετε κάτι?

Έλεγα για ένα απο τα παρακάτω: 

GB everna fix

Joie Bold

Αλλά διαβάζω ότι είναι καλό έως και 2 ετών να κοιτάζει προς τα πίσω και κανένα απο τα παραπάνω δεν το κάνει αυτό, και αυτά που βρίσκω το κάνουν ειναι έως 18 ή 25 κιλά. 

Αν έχετε κάποια πρόταση αν ειναι και σε προσφορά ακόμη καλύτερα.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

https://www.babydream.gr/cosatto-περιστρεφομενο-καθισμα-αυτοκινητου-0-36-κιλα-all-in-all-i-rotate-mister-fox-/26916

Εγω παντως εχω δυο και τα εχω καταευχαριστηθει. Αθηνα - Καβαλα χωρις στάση. Εγω σταματησα για τουαλετα και ο μικρος κοιμοταν.
Ειναι 26 μηνων, ειναι 95 ποντους και ακομα δεν εχει γκρινιαξει για το "αναποδα".

Ειναι εξαιρετικα βολικο που το γυρνας, τον βαζεις, τον δενεις, και μετα το γυρνας προς τα πίσω.

5 ώρες πριν, valantis123 είπε

Αλλά διαβάζω ότι είναι καλό έως και 2 ετών να κοιτάζει προς τα πίσω και κανένα απο τα παραπάνω δεν το κάνει αυτό, και αυτά που βρίσκω το κάνουν ειναι έως 18 ή 25 κιλά. 

ως 4ων ετων λενε οι Σκανδιναβοί. Οσο μπορεις να το κρατησεις, κράτα το.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 12/11/2022 στις 12:24 ΜΜ, Thrylos7 είπε

https://www.letoshop.gr/el/p/kathismata-autokinitou/57218-kathisma-autokinitou-gb-gold-everna-fix-velvet-black-9-36-kg.html

Εδώ είσαι κορυφαίο σε βαθμολογία στην κατηγορία του το 2019

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πήρα εχτές με 110 Ευρώ το ένα  2 Cybex pallas b2 fix με 50% Black friday προσφορά για τα δίδυμα αφού πρώτα είχα πάει σε κατάστημα Λητό και είχα βάλει μέσα τα μωρά να δω εαν το δέχονται. Όταν τα έβαλα και τα 2 γελούσαν με ενθουσιασμό.

https://www.letoshop.gr/el/p/kathismata-autokinitou/40504-kathisma-autokinitou-cybex-silver-pallas-b2-fix-lux-steel-grey-9-36-kg.html

Υπάρχουν παιδιά που δεν το αντέχουν ούτε 1 λεπτό οπότε καλό είναι να το δοκιμάσετε σε ένα κατάστημα.
Δεν ξέρω εαν το B2 fix εαν έχει διαφορές με το B fix αλλά ο λόγος που το διάλεξα εκτός απο την τιμή του είναι πως το τελευταίο τον Μάιο του 2020 αναδείχθηκε ως το καλύτερο κάθισμα στην κατηγορία του με συνολική βαθμολογία 2.4.

Εμφανησιακά είναι ακριβώς ίδια πάντως.

Εδώ γράφει για το ADAC https://cybex-online.com/el-gr/car-seats/pallasbfix

Το μόνο που με προβλημάτισε για την αγορά είναι πως φαίνεται πολύ πιο απλό σε κατασκευή απο οποιοδήποτε άλλο κάθισμα ακόμα και απο φτηνότερα και πως δεν έχει πολλές ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά το 2020 βαθμολογήθηκε πολύ καλά για εργονομία και άνεση για το παιδί.
Το αντίστοιχο Pallas S-Fix φαίνεται πιο καλό αλλά και είναι και πολύ πιο ακριβό. Το G-isize φαίνετε ακόμα καλύτερο αλλά έχει άσχημα σχόλια στο σκρουτζ πως ξεκολλάει το ύφασμα απο τα πλαστικά.

Ελπίζω να έκανα καλή επιλογή γιατί η ασφάλεια είναι πρώτα απο όλα για τα παιδιά μας!

Επεξ/σία από PhoneKiller
Δημοσ.

Καλημέρα 

Είμαι ανάμεσα στα εξής 

Joie™ Every Stage™ FX Coal 0-36 kg 

Isofix Chipolino Lego Raven 0-36 kg

Gb Gold Everna-Fix Velvet Black 9-36 kg

Το μωρό είναι 14 μηνών. 

Ποιο προτείνετε; 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα