poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 10 hours ago, jkoukos said: Μακάρι αλλά κρατώ μικρό καλάθι. Περισσότερο ως "απειλή" το εκλαμβάνω, πιέζοντας τους άλλους παρόχους για χρήση του δικτύου της, που μέχρι τώρα δεν συγκινούνται. Δεν είναι απλό πράγμα να γίνεις πάροχος λιανικής δίνοντας απροβλημάτιστη υπηρεσία σε εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες (βάσει προβλεπομένων στο άρθρο) ανά την χώρα. Χρειάζονται τεράστια ποσά που αυτά της ανακοίνωσης επ' ουδενί φθάνουν και μάλλον είναι για το καθεαυτό δίκτυο στην 4ετία. Το κέρδος έρχεται με ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα από πληροφορίες και έλλειψη ανακοινώσεων. Το να δώσεις απλή σύνδεση στο διαδίκτυο είναι σχετικά εύκολο για το μέγεθος της εταιρείας, αλλά από μόνο του δεν εξασφαλίζει βιωσιμότητα. καλα σιγουρα απο το τι λενε μεχρι τι θα γινει και ποτε ειναι αλλη ιστορια. 4 hours ago, nyne said: Θα μπορούσε για πλάκα να κάνει συνεργασία με την inalan κ να δώσει σε μεγάλο αριθμό συνδρομητών πρόσβαση "στο δίκτυο της inalan" ή να την αγοράσει και να παίξει μπάλα με μια εξίσου επιθετική πολιτική πχ 33€ 1/1gbpps .Φυσικά και έχει το χρήμα ώστε να μπει μόνη της στη λιανική αλλά δε νομίζω ότι γίνεται μέσα στο 24... την επιθετικη πολιτικη της κανεις.αλλα αντε απο πισω να στησεις ολο το δικτυο.για τον κορμο του δικτυου παντα λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 μμ Ήρθε το κουτάκι της Δ.Ε.Η. και στην πολυκατοικία που μένω στο Χαλάνδρι! Δηλαδή τώρα εγώ που περιμένω πως και πως τόσα χρόνια για φάιμπερ, θα πρέπει να κάθομαι και να το κοιτάω μέχρι να φτάσουν σε συμφωνία με τους άλλους παρόχους;; 🤬 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. Δευτέρα στις 03:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:02 μμ 2 hours ago, george991 said: Ήρθε το κουτάκι της Δ.Ε.Η. και στην πολυκατοικία που μένω στο Χαλάνδρι! Δηλαδή τώρα εγώ που περιμένω πως και πως τόσα χρόνια για φάιμπερ, θα πρέπει να κάθομαι και να το κοιτάω μέχρι να φτάσουν σε συμφωνία με τους άλλους παρόχους;; 🤬 Που στο Χαλανδρι εισαι και δεν εχεις οπτικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. Δευτέρα στις 04:01 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 04:01 μμ Μολις ηρθα απο την δουλεια και στον δρομο μου (Κατω Χαλανδρι) περναει η δεη οπτικες τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george991 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:02 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:02 μμ 1 ώρα πριν, nyne είπε Που στο Χαλανδρι εισαι και δεν εχεις οπτικη? Στο κέντρο, σε ένα ξεχασμένο τετράγωνο προς την Αγία Παρασκευή. Όλοι τριγύρω μου έχουν εδώ και καιρό. Μέχρι πρόσφατα ήταν μια μικρή τρύπα στο FTTH Broadband map. Και τώρα που καλύφθηκε το κενό πάλι δεν μπορώ να βάλω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:24 μμ (επεξεργασμένο) Αναγκαστικά περιμένεις αν κάποιος πάροχος δώσει υπηρεσία μέσω χοντρικής της ΔΕΗ ή αν η ίδια αποφασίσει να δώσει και στην λιανική (προς το παρόν δεν το κάνει). Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:25 μμ από jkoukos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα