Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις ήρθαν.

Ξεκινούν από μέσα από το κτίριο, θα φτιάξουν κ το διαμέρισμα σήμερα, ρούτερ δεν έχουν. Θα έρθουν σε δεύτερη φάση (δεν ξέρω αν θα είναι αργότερα, αύριο ή μετά το Πάσχα), να τραβήξουν την ίνα από την κολώνα στην πολυκατοικία εναέρια.

Θα ρωτησω λεπτομέρειες

• Απαντ. 456
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, UncleKim είπε

Μόλις ήρθαν.

Ξεκινούν από μέσα από το κτίριο, θα φτιάξουν κ το διαμέρισμα σήμερα, ρούτερ δεν έχουν. Θα έρθουν σε δεύτερη φάση (δεν ξέρω αν θα είναι αργότερα, αύριο ή μετά το Πάσχα), να τραβήξουν την ίνα από την κολώνα στην πολυκατοικία εναέρια.

Θα ρωτησω λεπτομέρειες

Δεν είναι συνδεμένη η κολώνα με το σπίτι; Και το καφαο; Μήπως για αυτό δεν θα σε ενεργοποιήσουν σήμερα.. εμένα ήταν όλα αυτά ήδη έτοιμα. Δηλαδή η καμπίνα και η ίνα μου που έφτανε μέχρι κάτω στο σπίτι ήταν ενεργή συνδεμένη.

Επεξ/σία από Karanikolis
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Δεν είναι συνδεμένη η κολώνα με το σπίτι; Και το καφέ ; Μήπως για αυτό δεν θα σε ενεργοποιήσουν σήμερα.. εμένα ήταν όλα αυτά ήδη έτοιμα. Δηλαδή η καμπίνα και η ίνα μου που έφτανε μέχρι κάτω στο σπίτι ήταν ενεργή συνδεμένη.

Ναι για αυτό. Χρειάζεται να έρθει γερανάκι με καλάθι για να περαστεί η ίνα εναέρια από την κολώνα στην πολυκατοικία, οπότε θα γίνει σε δεύτερη φάση. Σήμερα πάντως θα κάνουμε και την αναμονή μέσα στο σπίτι για να είναι όλα έτοιμα για το ρούτερ και την ενεργοποίηση.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά την βοήθεια σας..

με κάνανε bm, βάζω πάνω το EdgeRouter x το ρυθμίζω dhcp vlan id 835 και όλα οκ.

Κάνω Speedtest με καλώδιο 6a σε pc και μου δίνει από 250-350 download. Κάνω Speedtest από το κινητό σε 5g unify ap το οποίο είναι πάνω στο EdgeRouter και έχω 500. 🤷‍♂️🤷‍♂️ 

Έχω κάνει κάτι λάθος και δεν πιάνει τα 500; 
να σημειώσω ότι έχω ακόμα την Cosmote και πάνω στο speedport plus δεν είχα κανένα θέμα με το EdgeRouter. 
είναι κάτι δικό τους; Ή είναι κάτι άλλο που πρέπει να βάλω εγώ; 
τους πήρα και τηλέφωνο μήπως τυχόν είναι κάτι δικό τους που πρέπει ακόμα να ρυθμίσουν ίσως…

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

Παιδιά την βοήθεια σας..

με κάνανε bm, βάζω πάνω το EdgeRouter x το ρυθμίζω dhcp vlan id 835 και όλα οκ.

Κάνω Speedtest με καλώδιο 6a σε pc και μου δίνει από 250-350 download. Κάνω Speedtest από το κινητό σε 5g unify ap το οποίο είναι πάνω στο EdgeRouter και έχω 500. 🤷‍♂️🤷‍♂️ 

Έχω κάνει κάτι λάθος και δεν πιάνει τα 500; 
να σημειώσω ότι έχω ακόμα την Cosmote και πάνω στο speedport plus δεν είχα κανένα θέμα με το EdgeRouter. 
είναι κάτι δικό τους; Ή είναι κάτι άλλο που πρέπει να βάλω εγώ; 
τους πήρα και τηλέφωνο μήπως τυχόν είναι κάτι δικό τους που πρέπει ακόμα να ρυθμίσουν ίσως…

Έχεις κάνει hardware offload στο erx? χωρίς offload τερματίζει στα 300 περίπου

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr_Robot_dev είπε

Έχεις κάνει hardware offload στο erx? χωρίς offload τερματίζει στα 300 περίπου

μόλις έκανα την ρύθμιση και τερματίζει η γραμμή.

image.png.df85370197a394674a56c6c191da133e.png

πριν ήταν κενό και δεν τερμάτιζε η γραμμή. και disable να το βάλω πάλι δεν τερματίζει.

μόνο enable είναι οκ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

μόλις έκανα την ρύθμιση και τερματίζει η γραμμή.

image.png.df85370197a394674a56c6c191da133e.png

πριν ήταν κενό και δεν τερμάτιζε η γραμμή. και disable να το βάλω πάλι δεν τερματίζει.

μόνο enable είναι οκ?

μια χαρα εισαι

enable πρεπει να ειναι κ τα δυο ipsec and hwnat

Επεξ/σία από Mr_Robot_dev
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...