Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, hoback said:

Υπέβαλα αίτηση στην "Κόκκινη" στις 11/3 μέσω του δικτύου της "Πράσινης" και αναμένεται να συνδεθώ στις 9/4 (ελπίζω, καθώς έχω ραντεβού με την "Κόκκινη").

Κοντά στον μήνα ε;
Να υποθέσω είσαι ο πρώτος στο κτήριο έτσι; Δεν υπάρχει υποδομή;

• Απαντ. 445
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hoback είπε

Υπέβαλα αίτηση στην "Κόκκινη" στις 11/3 μέσω του δικτύου της "Πράσινης" και αναμένεται να συνδεθώ στις 9/4 (ελπίζω, καθώς έχω ραντεβού με την "Κόκκινη").

Αν και ταλαιπωρήθηκα από τη ΔΕΗ, την ευχαριστώ, καθώς η στάση των τεχνικών της με οδήγησε τελικά στη λύση που ανέφερα παραπάνω.

Μόλις τώρα, comfuzio είπε

Κοντά στον μήνα ε;
Να υποθέσω είσαι ο πρώτος στο κτήριο έτσι; Δεν υπάρχει υποδομή;

Ναί πρώτος τώρα για το γείτονά μου είναι όλα ευκολα

• Like 1
Δημοσ.

Με πήρανε από την ΔΕΗ για το αίτημα διακοπής που έκανα και μου προσφέραν 1 ακόμα μήνα δωρεάν πάγια (σύνολο 4) για να μείνω. Τους είπα ότι αύριο ενεργοποιούμε στην VF και ότι έχω 14 μέρες για υπαναχώρηση. Αν με τακτοποιήσουν μέχρι τότε καλώς.
Ρώτησα για το πότε το βλέπουν να με ενεργοποιούν, δεν ήξερε και δεν ήθελε να δεσμευτεί αλλά είμαι λέει προτεραιότητα στο τεχνικό τους τμήμα (δεν το βλέπω). Αν όντως τα καταφέρουν, λέω να το ρισκάρω αλλά νομίζω ότι απλά δεν μπορούν.

image.png.87f7aff5ea8fb87eeedec0675f8efa7f.png

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Με πήρανε από την ΔΕΗ για το αίτημα διακοπής που έκανα και μου προσφέραν 1 ακόμα μήνα δωρεάν πάγια (σύνολο 4) για να μείνω. Τους είπα ότι αύριο ενεργοποιούμε στην VF και ότι έχω 14 μέρες για υπαναχώρηση. Αν με τακτοποιήσουν μέχρι τότε καλώς.
Ρώτησα για το πότε το βλέπουν να με ενεργοποιούν, δεν ήξερε και δεν ήθελε να δεσμευτεί αλλά είμαι λέει προτεραιότητα στο τεχνικό τους τμήμα (δεν το βλέπω). Αν όντως τα καταφέρουν, λέω να το ρισκάρω αλλά νομίζω ότι απλά δεν μπορούν.

image.png.87f7aff5ea8fb87eeedec0675f8efa7f.png

Θεωρώ ότι κάτι άλλο συμβαίνει που δεν στο λένε και σε έχουν από μέρα σε μέρα τάχα μου.. ίσως να μην είναι ενεργοποιημένη η περιοχή σου; Η καμπίνα; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Τους είπα ότι αύριο ενεργοποιούμε στην VF και ότι έχω 14 μέρες για υπαναχώρηση.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης παύει να ισχύει με την ενεργοποίηση της σύνδεσης. 

Δημοσ.
22 minutes ago, jkoukos said:

Το δικαίωμα υπαναχώρησης παύει να ισχύει με την ενεργοποίηση της σύνδεσης. 

Την ρώτησα την εκπρόσωπο της VF και μου είπε 14 μέρες από την ενεργοποίηση, με κλήση που καταγράφετε. Ας τα βρουν οι ίδιοι.
Δεν έχει νόημα να παύει να ισχύει με το που ενεργοποιηθεί. Δλδ την βάζω εγώ αύριο και με ταράζει στα προβλήματα και δεν θα έχω δικαίωμα υπαναχώρησης; Δεν στέκει αυτό. Τότε θα έχω δικαίωμα τους βάλω μπόμπες στα σπίτια.

Για του λόγου το αληθές δλδ http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/6.pdf

image.png.14e585e27b82ff196371302a42fd3b15.png

Οπότε από και ως που δεν θα έχω δικαίωμα όταν ενεργοποιηθεί αύριο να υπαναχωρήσω; Αυτό θα είναι ξεκάθαρα παράβαση του από πάνω.
Και τι; Έκανα συμβόλαιο την Δευτέρα, αν με ενεργοποιούσανε αυτοί σε 15 μέρες δεν θα είχα το δικαίωμα να φύγω αν μπω και θέλω να φύγω; Δεν παίζει τέτοιο σενάριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παραβλέπεις το ερώτημα 3, που λέει και άλλα πράγματα.

Έχετε δικαίωμα να υπαναχωρήσετε αναιτιολογήτως εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των εγγράφων. Εξαίρεση αποτελεί η περίπτωση που έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να σας παράσχει η εταιρία το σύνολο των υπηρεσιών, πριν την παρέλευση του παραπάνω διαστήματος, και έχετε ρητώς αποδεχθεί να απωλέσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, μόλις η σύμβαση τεθεί πλήρως σε ισχύ.

Υπάρχουν 2 περιπτώσεις στις συμβάσεις. Αυτές που ξεκινούν άμεσα και αυτές που ξεκινούν μετά το 14ήμερο. Στην πρώτη ξεκινούν οι διαδικασίες υλοποίησης της σύνδεσης αμέσως και έχουμε περιθώριο υπαναχώρησης 14 ημερών, εκτός κι αν στο ενδιάμεσο ενεργοποιηθεί η σύνδεση. Στην δεύτερη, οι εργασίες ξεκινούν την 15η μέρα, οπότε έχει παρέλθει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα υπαναχώρησης δεν είναι για να δοκιμάσουμε μια γρταμμή πως θα πάει και αν δεν μας αρέσει φεύγουμε χωρίς παρατράγουδα. Αν υπάρχει πρόβλημα παροχής των συμφωνηθέντων υπηρεσιών, ο κανονισμός προβλέπει τις διαδικασίες και τους τρόπου επίλυσης της όποιας διαφοράς με τον πάροχο.

Φυσικά μπορείς να φύγεις όποτε θέλεις, αλλά πληρώνοντας το ανάλογο τέλος πρόωρης διακοπής, που είναι 2 πάγια για τους πρώτους 2 μήνες και τυχόν επιπλέον χρεώσεις υπηρεσιών.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.

Και ναι, παίζω από VF στα 1000mbps!
Βέβαια τώρα πρέπει να κάνω spoof το ONT και να πάρω credentials για voip κτλ αλλά η ΔΕΗ θα πάρει ακυρωτικό.
Ο τεχνικός της VF μέσα στο σπίτι δεν μου πέρασε 2ο κουτάκι όπως του ζήτησα αλλά πήρε το ίδιο κανάλι της ΔΕΗ με αλλαγή καλωδίου. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει, θα πρέπει να το ρωτήσω με την VF, είχε χώρο πάντως να κάνει τρύπα ή και να πέρναγε παράλληλα με το οπτικό της ΔΕΗ αλλά το έκοψε και το έβγαλε εντελώς για κάποιο λόγο.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/4/2025 στις 10:21 ΠΜ, comfuzio είπε

Και ναι, παίζω από VF στα 1000mbps!
Βέβαια τώρα πρέπει να κάνω spoof το ONT και να πάρω credentials για voip κτλ αλλά η ΔΕΗ θα πάρει ακυρωτικό.
Ο τεχνικός της VF μέσα στο σπίτι δεν μου πέρασε 2ο κουτάκι όπως του ζήτησα αλλά πήρε το ίδιο κανάλι της ΔΕΗ με αλλαγή καλωδίου. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει, θα πρέπει να το ρωτήσω με την VF, είχε χώρο πάντως να κάνει τρύπα ή και να πέρναγε παράλληλα με το οπτικό της ΔΕΗ αλλά το έκοψε και το έβγαλε εντελώς για κάποιο λόγο.

Ποια ήταν η συμπεριφορά του τεχνικού της Vodafone και αν ήταν συνεπής ως προς την ώρα του ραντεβού;

Δημοσ.
3 hours ago, hoback said:

Ποια ήταν η συμπεριφορά του τεχνικού της Vodafone και αν ήταν συνεπής ως προς την ώρα του ραντεβού;

Το ραντεβού ήταν 9 με 11 το πρωί και ήρθε νομίζω 10 παρά και τελείωσε σε 40 λεπτά περίπου.
Καθαρός και ευγενικός κτλ ΑΛΛΑ και θα καλέσω την VF να περαστεί σαν σημείωση στην καρτέλα μου, αυτό που είπα πιο πάνω, δεν μου πέρασε παράλληλα και 2ο καλώδιο όπως θα έπρεπε αλλά πήρε κοφτάκι και μου έκοψε εντελώς την ΔΕΗ.
Αν μου πει τίποτα η ΔΕΗ, θα τους δώσω στεγνά. Εγώ του έκανα υπόδειξη που θα έπρεπε να περάσει το νέο καλώδιο και που να μπει το νέο κουτάκι, μου λέει οκ αλλά άκουσα το κοφτάκι και του λέω τι έκανες εκεί; Καταργώ λέει την ΔΕΗ!
Κάτσε ρε μεγάλε! Εγώ αν θέλω να έχω και τους 2 μαζί για failover+backup+load balancing, γιατί μου το κόβεις;
Δεν μου το απάντησε ποτέ αυτό.

• Like 1
  • Confused 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Το ραντεβού ήταν 9 με 11 το πρωί και ήρθε νομίζω 10 παρά και τελείωσε σε 40 λεπτά περίπου.
Καθαρός και ευγενικός κτλ ΑΛΛΑ και θα καλέσω την VF να περαστεί σαν σημείωση στην καρτέλα μου, αυτό που είπα πιο πάνω, δεν μου πέρασε παράλληλα και 2ο καλώδιο όπως θα έπρεπε αλλά πήρε κοφτάκι και μου έκοψε εντελώς την ΔΕΗ.
Αν μου πει τίποτα η ΔΕΗ, θα τους δώσω στεγνά. Εγώ του έκανα υπόδειξη που θα έπρεπε να περάσει το νέο καλώδιο και που να μπει το νέο κουτάκι, μου λέει οκ αλλά άκουσα το κοφτάκι και του λέω τι έκανες εκεί; Καταργώ λέει την ΔΕΗ!
Κάτσε ρε μεγάλε! Εγώ αν θέλω να έχω και τους 2 μαζί για failover+backup+load balancing, γιατί μου το κόβεις;

Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Σου στέρησε τη δυνατότητα να κανονίσεις το θέμα με τη ΔΕΗ απλά με ένα τηλέφωνο. Και τώρα πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι δεν φταις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Αυτό ήταν 100% πονηριά προς όφελος της Vοda…για να μην το πω αλλιώς… ελπίζω να μην βρεις μπελά 

Επεξ/σία από Karanikolis
Δημοσ.
9 minutes ago, hoback said:

Δεν έπρεπε να το κάνει αυτό. Σου στέρησε τη δυνατότητα να κανονίσεις το θέμα με τη ΔΕΗ απλά με ένα τηλέφωνο. Και τώρα πρέπει εσύ να αποδείξεις ότι δεν φταις.

Ναι άστα να πάνε, το θέμα είναι ότι δεν είδα τι πήγαινε να κάνει και απλά άκουσα τον ήχο από το κοφτάκι, εκεί κατάλαβα ότι κάτι μου πείραξε. Βασικά νόμιζα ότι θα έκοβε το δικό τους κουτάκι σαν πρώτη σκέψη και όχι ότι πείραζε την ήδη υπέρχουσα εγκατάσταση.

Δημοσ.

Λοιπόν πήρα την ΔΕΗ και ζήτησα να σταματήσει η διαδικασία καθώς παίζω τώρα σε άλλο πάροχο. Συσκεύασα και το router στο κουτί του.
Μετά πήρα και την VF καθώς έχω ανοιχτό κάποιο ticket που ζήτησα για τα credentials της τηλεφωνίας και απλά ζήτησα να μπει ένα note στην καρτέλα μου και να γράφει αυτό που έγινε με τον τεχνικό της VF.
Ελπίζω να το πέρασε ο τεχνικός που μίλησα και να μην έλεγε απλά ναι ναι ναι αν και θα καλέσω τους φίλους μου από το 2nd για επιβεβαίωση

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Λοιπόν πήρα την ΔΕΗ και ζήτησα να σταματήσει η διαδικασία καθώς παίζω τώρα σε άλλο πάροχο. Συσκεύασα και το router στο κουτί του.
Μετά πήρα και την VF καθώς έχω ανοιχτό κάποιο ticket που ζήτησα για τα credentials της τηλεφωνίας και απλά ζήτησα να μπει ένα note στην καρτέλα μου και να γράφει αυτό που έγινε με τον τεχνικό της VF.
Ελπίζω να το πέρασε ο τεχνικός που μίλησα και να μην έλεγε απλά ναι ναι ναι αν και θα καλέσω τους φίλους μου από το 2nd για επιβεβαίωση

Τι ταχύτητα έχεις στο speedtest;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...