Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν με ενοχλεί η αναμονή. Έχουμε περάσει κ χειρότερες με το ίντερνετ στο παρελθόν. Η ασάφεια κ η μη συνεννόηση με κάνουν να θεωρώ την εταιρεία προς το παρόν αναξιόπιστη. 

• Like 2
  • Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό. Και για μένα το ίδιο, τουλάχιστον να δίναν κάποια ενημέρωση για την πορεία. Η VF έκανα αίτηση Δευτέρα απόγευμα, Τρίτη πήραν τα στοιχεία και το voucher, σήμερα έλαβα ότι τελείωσε ο έλεγχος της αίτησης μου και πάει προς υλοποίηση.
Το sms έχει και link που μπορώ να δω στην σελίδα τους σε ποιο στάδιο είναι.
Παίζει να με βάλουν στο δίκτυο τους και πριν τις 9 εργάσιμες που μου είπαν.
Η ΔΕΗ από την άλλη έχει πετάξει λευκή πετσέτα, το πιέζει το παιδί από το support που μιλήσαμε Δευτέρα και Τρίτη αλλά τι να κάνει και αυτός από το πόστο του; Τον ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ, δεν είναι το θέμα η αναμονή είναι η κακή οργάνωση.

Παίρνω την πρώτη φόρα τηλέφωνο μετά από την θετική συνέλευση όλα καλά θα σας καλέσει ο τεχνικός. Περνάει 1 εβδομάδα γεμάτη δεν καλεί κανείς, ξανά περνώ και μου κάνει η κοπέλα στο τηλ κέντρο δεν έχουν καλέσει δεν βλέπω κάποιο έτοιμα για να καλέσουν. Με τα πολλά μου λέει θα το επισημάνω να σας καλέσουν, ξανά παίρνω 3η φόρα μια εβδομάδα μετά λέω δεν έχουν καλέσει για μια ΑΠΛΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΛΕΟΣ!

Πόσο δύσκολο είναι να έρθουν για κάτι που θα τους πάρει 3 λεπτά, είμαι και εγώ εκτεθειμένος της κάνω με τον διαχειριστή περιμένει και του λέω από βδομάδα σε βδομάδα είναι ο άνθρωπος standby. Παίρνω την Δευτέρα αυτής της εβδομάδα να δω που είναι η αίτηση τι έγινε και ακόμα δεν έχουν καλέσει, μια από τα ίδια, θα επισημάνω να σας καλέσουν.

Με περνούν τηλέφωνο χθες και μου κάνουν έχουμε πει στους τεχνικούς να σας καλέσουν, λέω το γνωρίζουμε αλλά ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ !!!!  Η ΔΕΗ για μένα τέλος, και δυστυχώς δεν έχω άλλη επιλογή για οπτική ίνα, ΟΤΕ μόνο με κάνα εξώδικο θα απαντήσει επιτέλους ΓΙΑΤΙ δεν έχει περάσει οπτικές ίνες γιατί στο τηλεφωνικό κέντρο δεν υπάρχει στο πλάνο οπτικής ίνας η περιοχή, μια περιοχή με 15 πολυκατοικίες με το 98% να έχει κάλυψη FTTH.

Μέχρι και να φύγω να νοικιάσω αλλού  Χαλάνδρι με FTTH σκέφτομαι αλλά πλέον τα κοπανάνε αυτά που έχουν.

Επεξ/σία από lafayetter
  • Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, comfuzio είπε

1 κάτω στην είσοδο και μετά 1 ανά όροφο και τέλος 1 μέσα στο σπίτι

Μέσα στο σπίτι βάζουν πρίζα οπτικής; Ή καμιά κουμουτσα σαν τα έξω; 
αν θέλεις να στείλεις μια φωτό το εσωτερικό κουτί ή σε πμ, ότι θέλεις. 

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η ΔΕΗ τερματίζει την ίνα μέσα στο σπίτι στο κλασσικο πριζακι όπως και οι υπόλοιποι; 
ή από έξω στην είσοδο στην πάει μονοκόμματη στο ρουτερ;;

Δημοσ.
On 02/04/2025 at 21:46, Karanikolis said:

Μέσα στο σπίτι βάζουν πρίζα οπτικής; Ή καμιά κουμουτσα σαν τα έξω; 
αν θέλεις να στείλεις μια φωτό το εσωτερικό κουτί ή σε πμ, ότι θέλεις. 

Πω το ξέχασα από τον φόρτο που είχα χθες! Να δω μήπως το ανεβάσω σήμερα. Σαν κουτί από πακέτο τσιγάρων είναι περίπου.

12 hours ago, Karanikolis said:

Ξέρει κανείς αν η ΔΕΗ τερματίζει την ίνα μέσα στο σπίτι στο κλασσικο πριζακι όπως και οι υπόλοιποι; 
ή από έξω στην είσοδο στην πάει μονοκόμματη στο ρουτερ;;

Σαν τους άλλους παρόχους, βάζει κεντρικό κουτί, μετά ανά όροφο και από τον όροφο στέλνει μέσα στο κουτάκι στο σπίτι και από εκεί στο router. Αν ποτέ φέρουν ΟΝΤ τότε από εκεί στο ΟΝΤ.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Πω το ξέχασα από τον φόρτο που είχα χθες! Να δω μήπως το ανεβάσω σήμερα. Σαν κουτί από πακέτο τσιγάρων είναι περίπου.

Σαν τους άλλους παρόχους, βάζει κεντρικό κουτί, μετά ανά όροφο και από τον όροφο στέλνει μέσα στο κουτάκι στο σπίτι και από εκεί στο router. Αν ποτέ φέρουν ΟΝΤ τότε από εκεί στο ΟΝΤ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! 
είχα αγχωθεί λίγο γιατί ήρθαν προχθές για την μελέτη και ήμουν στη δουλειά και προσπαθούσα να συνεννοηθώ από το τηλ για διευκρινίσεις που ζήταγε ο μηχανικός.. 

και επειδή έχω σωλήνα που βγαίνει δίπλα στο ρακ, και άλλη μια που μπαίνει ρακ, εκεί ρωτούσε αν έχει ρεύμα και μπερδεύτηκα λιγάκι.. λέω τι το θέλει εκεί το ρεύμα για την ίνα;;; 
επίσης είπε ότι άλλαξε ο νόμος και το έξω κουτί θα καταργηθεί και θα μπουν δύο κουτιά μέσα κάτω στην είσοδο και μετά ένα σε κάθε όροφο.. τα δύο κουτιά κάτω τι είναι;;; Ένα bep και ένα bmo γράφει στο σχέδιο που μου ήρθε στο μέιλ 🤷‍♂️🤷‍♂️

Δημοσ.
2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Ότι με πήραν από VF, αύριο έρχονται για εγκατάσταση και θα παίξω αύριο. Μπαμ μπαμ. Δευτέρα η αίτηση, Σάββατο θα παίξω

Υπήρχε έτοιμη υποδομή οπτικής ίνας?

Δημοσ.
Just now, hoback said:

Υπήρχε έτοιμη υποδομή οπτικής ίνας?

Μέχρι floorbox ναι, θέλει τρύπα για μέσα στο σπίτι και κουτάκι πάλι μέσα στο σπίτι. (Cosmote εγκατάσταση)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μέχρι floorbox ναι, θέλει τρύπα για μέσα στο σπίτι και κουτάκι πάλι μέσα στο σπίτι. (Cosmote εγκατάσταση)

Υπέβαλα αίτηση στην "Κόκκινη" στις 11/3 μέσω του δικτύου της "Πράσινης" και αναμένεται να συνδεθώ στις 9/4 (ελπίζω, καθώς έχω ραντεβού με την "Κόκκινη").

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...