Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 hours ago, Karanikolis said:

FYI μόλις με κάλεσαν για να με ενημερώσουν ότι με το που ενεργοποιηθώ να καλέσω για να κάνουν επιτόπου το ρουτερ τους BM ώστε να μπει ο δικός μου εξοπλισμός απευθείας.. καλό σημάδι αυτό! 🥳

Σε κάλεσαν Σάββατο ή έγινε άλλη μέρα και το αναφέρεις σήμερα; Εμένα μετά από την κλήση "δεν σας ξεχάσαμε" με ξέχασαν κανονικά και με τον νόμο. Δευτέρα κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και αίτημα να σταματήσει η όλη διαδικασία. Για να δούμε αν θα ιδρώσει κανένα αυτί που δεν το νομίζω. Αν μπορούσαν, θα το είχαν κάνει τόσες βδομάδες.

• Like 2
  • Απαντ. 428
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Σε κάλεσαν Σάββατο ή έγινε άλλη μέρα και το αναφέρεις σήμερα; Εμένα μετά από την κλήση "δεν σας ξεχάσαμε" με ξέχασαν κανονικά και με τον νόμο. Δευτέρα κάνω αίτηση στον ΟΤΕ και αίτημα να σταματήσει η όλη διαδικασία. Για να δούμε αν θα ιδρώσει κανένα αυτί που δεν το νομίζω. Αν μπορούσαν, θα το είχαν κάνει τόσες βδομάδες.

Είχα μιλήσει την πέμπτη που μου στείλανε τα χαρτιά, και πριν τους τα στείλω επέμεινα στο κομμάτι του ΟΝΤ. αφού μου είπε δεν έχουμε ακόμα, τους είπα να γίνει το ρουτερ BM από το τεχνικό σας τμήμα κτλ κτλ..

καθώς επίσης στο μέιλ που απάντησα για την χαρτούρα τους τα έγραψα και εκεί να υπάρχουν, ότι βάση νόμου θέλω από την πρώτη μέρα ενεργοποίησης ή ΟΝΤ ή BM. 

και με κάλεσαν σήμερα να μου επιβεβαιώσει ότι το αίτημα μου γίνεται και ότι την ημέρα που θα ενεργοποιηθώ να καλέσω να μου το κάνουν επιτόπου BM. 
νομίζω κρατάνε μια κοινή γραμμή για όλους, αλλά όπου βρουν κάποιον που δεν είναι απλός user δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.. 

Δημοσ.
28 minutes ago, Karanikolis said:

Είχα μιλήσει την πέμπτη που μου στείλανε τα χαρτιά, και πριν τους τα στείλω επέμεινα στο κομμάτι του ΟΝΤ. αφού μου είπε δεν έχουμε ακόμα, τους είπα να γίνει το ρουτερ BM από το τεχνικό σας τμήμα κτλ κτλ..

καθώς επίσης στο μέιλ που απάντησα για την χαρτούρα τους τα έγραψα και εκεί να υπάρχουν, ότι βάση νόμου θέλω από την πρώτη μέρα ενεργοποίησης ή ΟΝΤ ή BM. 

και με κάλεσαν σήμερα να μου επιβεβαιώσει ότι το αίτημα μου γίνεται και ότι την ημέρα που θα ενεργοποιηθώ να καλέσω να μου το κάνουν επιτόπου BM. 
νομίζω κρατάνε μια κοινή γραμμή για όλους, αλλά όπου βρουν κάποιον που δεν είναι απλός user δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.. 

Γενικά δεν θα έπρεπε να αρχίζουν σαν νέα εταιρία με πολιτικές κόντρα στις αποφάσεις της ΕΕΤΤ και να αιτούμαστε τα αυτονόητα για πράγματα που έχουν θεσπιστεί από το τέλος του 2023. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν από όποια σκοπιά και να το πάρει κανείς.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Γενικά δεν θα έπρεπε να αρχίζουν σαν νέα εταιρία με πολιτικές κόντρα στις αποφάσεις της ΕΕΤΤ και να αιτούμαστε τα αυτονόητα για πράγματα που έχουν θεσπιστεί από το τέλος του 2023. Δεν έχει νόημα αυτό που κάνουν από όποια σκοπιά και να το πάρει κανείς.

Εχεις δίκιο.. το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι επειδή μπαίνει σε ξένα νερά μήπως τυχόν θέλουν να είναι σίγουροι για την υπηρεσία που θα προσφέρουν.. μην τυχόν φοβούνται με τον κάθε τυχαίο που θα πάει να κουμπώσει το δικό του και ξεκινήσουν τα τηλέφωνα ότι δεν έχω ίντερνετ κτλ κτλ 

Δημοσ.
22 ώρες πριν, comfuzio είπε

Καλά έκανες! Στις 11/3 υπέβαλα αίτηση στην κόκκινη και μέχρι τις 20/3 ήταν όλα έτοιμα. Τώρα απλώς περιμένω τον τεχνικό του παρόχου.

Δημοσ.

Πήρα πάλι τηλ, δεν έχουν ιδέα, κοιτάω στους άλλους παρόχους να κάνω αίτηση, δεν έχουν μεγάλες διαφορές στις τιμες:
Cosmote (45,09€), Nova(36,75€) και Vodafone(35,5€) και όλες δίνουν μέσα τηλεφωνία για όποιον την θέλει, εγώ όχι προφανώς.
Από αυτές τώρα (έχει το κτήριο ήδη εγκατάσταση από cosmote), ποια δίνει trueip και όχι cgnat με το καλημέρα;
Δίνουν όλες ΟΝΤ για να βάλω το δικό μου μετά και pfsense για router;
Και η Cosmote δίνει και 3gbps αλλά την ίδια μλκ ΖΤΕ, παίζει να ζητήσω την 3gbps και να μου δώσουν ΟΝΤ αντί για την μλκ αυτή;

• Super Moderators
Δημοσ.
5 hours ago, comfuzio said:

Cosmote (45,09€), Nova(36,75€) και Vodafone(35,5€) και όλες δίνουν μέσα τηλεφωνία για όποιον την θέλει, εγώ όχι προφανώς.

Αυτά βέβαια είναι τιμές με επιδότηση.

Δημοσ.

@Thresh εσύ που είσαι και στο adsl.gr 

είδα ότι κάποιος έκανε σύνδεση με το ONT LXE-010X-A.
Ισχύει; Κατάλαβα λάθος; Και αν το σύνδεσε πως το έκανε, το δήλωσε στην ΔΕΗ και του το βάλανε; 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Karanikolis said:

@Thresh εσύ που είσαι και στο adsl.gr 

είδα ότι κάποιος έκανε σύνδεση με το ONT LXE-010X-A.
Ισχύει; Κατάλαβα λάθος; Και αν το σύνδεσε πως το έκανε, το δήλωσε στην ΔΕΗ και του το βάλανε; 

Με spoofing νομιζω, λογικά έχουν γράψει οδηγίες στο topic του ΟΝΤ.

Από την στιγμή που θα δώσουν όλοι σε κάποια φάση φέτος ξεχωριστό ΟΝΤ και για XGS-PON, δεν θα έσκαγα χρήματα παρά μόνο αν βιαζόμουν τρομερά.

Δημοσ.
16 hours ago, Thresh said:

Αυτά βέβαια είναι τιμές με επιδότηση.

Με το voucher ναι, αλλά μου είπε ότι αν δεν παίξει το voucher περνάνε αυτοί μια δική τους έκπτωση 10% και η διαφορά είναι +1-1.5€, όχι κάτι τρελό

Απλά μου κάνει εντύπωση το συμβόλαιο της VF όπου όλα τα άλλα που έχω δει για την 1000άρα λένε μαξ 1000 και η vf λέει 940 το οποίο πρέπει να είναι το μέγιστο με 1000άρα port.
Θα ήθελα να ήξερα τι προφίλ φοράνε από το διαχειριστικό τους, αν είναι 1100/550 ή αν είναι αυστηρό 1000/500 και χάνεται αυτό το +10% overhead

Δημοσ.

Με πήρανε τηλ μόλις για να έρθουν αύριο για την επιθεώρηση κτιρίου. Μου έστειλαν και το μήνυμα στο Viber για την επίσκεψη τεχνικού. Την προηγούμενη Πέμπτη μεσημέρι έστειλα τα χαρτιά, αύριο θα έρθουν για τον έλεγχο. Not bad! Γιατί διάβαζα ότι σε άλλους αργούσαν πάρα πολύ, τι να πω δεν ξέρω πως τα πάνε.. 

γνωρίζει κανείς αν πρέπει να είναι κάποιος εκεί για να τους ανοίξει; Θέλουν να μπουν μέσα; 

Δημοσ.

Σε μένα ήρθαν μπαμ και τα τελείωσαν όλα μπαμ, εκτός της ενεργοποίησης που δεν έγινε ποτέ εδώ και 3 βδομάδες που παραδώσανε και το router

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Σε μένα ήρθαν μπαμ και τα τελείωσαν όλα μπαμ, εκτός της ενεργοποίησης που δεν έγινε ποτέ εδώ και 3 βδομάδες που παραδώσανε και το router

Κάνανε τα πάντα κουτιά ενώσεις κτλ.. και 3 βδομαδες περιμένεις ενεργοποίηση;; Τι σου λένε στο τηλ;;

Δημοσ.
2 minutes ago, Karanikolis said:

Κάνανε τα πάντα κουτιά ενώσεις κτλ.. και 3 βδομαδες περιμένεις ενεργοποίηση;; Τι σου λένε στο τηλ;;

Τραγούδια, δεν ξέρουν τι συμβαίνει.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, comfuzio είπε

Από αυτές τώρα (έχει το κτήριο ήδη εγκατάσταση από cosmote), ποια δίνει trueip και όχι cgnat με το καλημέρα;
Δίνουν όλες ΟΝΤ για να βάλω το δικό μου μετά και pfsense για router;

Είχα ρωτήσει εάν μπορεί να μπει η γραμμή σε cgnat στο chat στη Vodafone και μου είπαν ότι δεν το υποστηρίζουν. Σε αναβαθμίσεις γραμμών από VDSL σε FTTH δίνουν ONT,  το οποίο συνδέουν στο Router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...