Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 428
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά θα πάει αυτό με την ΔΕΗ.. άλλος παίζει, άλλος δεν παίζει.. τέλεια! Μίλησες με την υποστήριξη τους; Λένε ότι αν καταφέρεις να σε περάσουν στο level 2 βγάζεις άκρη ..

βέβαια αν δεν είναι έτοιμοι, τι σκατα ξεκινάνε και συνδέουν 

Δημοσ.

Εμένα με πήρε σήμερα μια κοπέλα από την ΔΕΗ να απολογηθεί που άργησαν αλλά δεν έδωσε ούτε αιτία γιατί δεν έχω ενεργοποιηθεί αλλά και ούτε ημερομηνία που ΘΑ ενεργοποιηθώ. Στην ουσία απλά έδωσε παρόν και ότι δεν με ξέχασαν.
Ανανέωσα starlink που έληξε σήμερα

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, Karanikolis said:

Καλά θα πάει αυτό με την ΔΕΗ.. άλλος παίζει, άλλος δεν παίζει.. τέλεια! Μίλησες με την υποστήριξη τους; Λένε ότι αν καταφέρεις να σε περάσουν στο level 2 βγάζεις άκρη ..

βέβαια αν δεν είναι έτοιμοι, τι σκατα ξεκινάνε και συνδέουν 

Ούτε στην Inalan παίζει αυτές τις μέρες από app το ΥΤ κι είναι πάροχος 10+ χρόνια.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, comfuzio είπε

Εμένα με πήρε σήμερα μια κοπέλα από την ΔΕΗ να απολογηθεί που άργησαν αλλά δεν έδωσε ούτε αιτία γιατί δεν έχω ενεργοποιηθεί αλλά και ούτε ημερομηνία που ΘΑ ενεργοποιηθώ. Στην ουσία απλά έδωσε παρόν και ότι δεν με ξέχασαν.
Ανανέωσα starlink που έληξε σήμερα

Ακύρωσα την αίτησή μου για όλα αυτά τα θέματα, παρά τις παρακλήσεις τους να συνεχίσω. Η συμπεριφορά τους με οδήγησε σε άλλο πάροχο, όπου με λιγότερα χρήματα και μέσα σε 10 ημέρες, η οπτική ίνα από τον εθνικό μας πάροχο έφτασε έξω από το διαμέρισμά μου.

Επεξ/σία από hoback
Δημοσ.

Μου είπανε ότι μέσα την επόμενη εβδομάδα θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία οπότε έχω μερικές ερωτήσεις ως άσχετος 

1. Διαβάζω σε διάφορα site για Nat κτλ και διάφορα προβλήματα. Εγώ σαν απλός χρήστης αυτά που κάνω είναι τσ εξής: streaming, browsing, steam games (και online), xbox series x (και online). Θα έχω προβλήματα; Γιατί διαβάζω διαφορα. 

2. Το τωρινό μου setup είναι το modem της cosmote, πάνω του ένα switch 8 port. Δεν κάνω κάτι τρομερό απλά θέλω Extra ethernet. Πάνω στο switch έχω και mesh WiFi 6 με 5 συσκευές WiFi. Θα έχω κάποιο θέμα; η απλά βγάζω το ethernet του Switch από το cosmote και το βάζω εκεί; 

3. Ακούω επίσης διαφορά για το modem της ΔΕΗ. Με την χρήση πιυ κάνω εγώ χρειάζεται να το αλλάξω; και αν ναι τι προτείνετε σαν καλύτερο; 

Και μια τελευταία ερώτηση πιο γενική. Όλες μου οι συσκευές είναι 2.5Gbps εκτός από το apple TV και το switch. Για χρήση Plex από NAS, χάνω κάτι αν δεν αλλάξω και τις τελευταίες 2 συσκευές (Switch και apple tv) με αντίστοιχες που έχουν 2.5 η είμαι οκ; 

Ευχαριστω πολύ για κάθε πιθανή απάντηση 

Δημοσ.

Εμένα με καλούν κάθε εβδομάδα , για να μου πουν οτι δεν με εχουν ξεχάσει (λες και είχα γενέθλια) και οτι θα έρθουν για την επιθεώρηση του κτιρίου. Και τις 7 προηγούμενες φορές, τους έχω ενημερώσει οτι έχει γίνει προ πολλού, και περιμένω την εγκατάσταση. Μου ζητάνε συγνώμη, μου λένε έχω δίκιο και να περιμένω. Αλλά δεν με βλέπω...

Εντωμεταξύ, η COSMOTE σκάβει δίχως αύριο. Τις προάλλες έσκαψε και στον δρόμο μου, εκτός από το κομμάτι μπροστά από την πολυκατοικία μου....γκρρρρρρ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, UncleKim είπε

Εμένα με καλούν κάθε εβδομάδα , για να μου πουν οτι δεν με εχουν ξεχάσει (λες και είχα γενέθλια) και οτι θα έρθουν για την επιθεώρηση του κτιρίου. Και τις 7 προηγούμενες φορές, τους έχω ενημερώσει οτι έχει γίνει προ πολλού, και περιμένω την εγκατάσταση. Μου ζητάνε συγνώμη, μου λένε έχω δίκιο και να περιμένω. Αλλά δεν με βλέπω...

Εντωμεταξύ, η COSMOTE σκάβει δίχως αύριο. Τις προάλλες έσκαψε και στον δρόμο μου, εκτός από το κομμάτι μπροστά από την πολυκατοικία μου....γκρρρρρρ

Tα ίδια είχα και έτσι με βοήθησαν να πάω σε άλλο πάροχο τους ευχαριστώ... Πήρα και καλύτερη τιμή και πάγια και δώρο.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, hoback είπε

Tα ίδια είχα και έτσι με βοήθησαν να πάω σε άλλο πάροχο τους ευχαριστώ... Πήρα και καλύτερη τιμή και πάγια και δώρο.

Εγώ προς το παρόν, αν θέλω FTTH, δεν έχω επιλογή

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στείλαμε και τα χαρτιά...άιντε να δούμε 😜 

αν δεν κάνουν bridge το ρούτερ τους πάντως με βλέπω για καταγγελία σύμβασης...αν και πλέον σε αυτούς που ζορίζουν το κάνουν από το τεχνικό τους τμήμα 

Επεξ/σία από Karanikolis
Δημοσ.

FYI μόλις με κάλεσαν για να με ενημερώσουν ότι με το που ενεργοποιηθώ να καλέσω για να κάνουν επιτόπου το ρουτερ τους BM ώστε να μπει ο δικός μου εξοπλισμός απευθείας.. καλό σημάδι αυτό! 🥳

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...