Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, TutaKachun είπε

Εμενα πάντως 20 Φλεβάρη κανανε τον πρώτο ελεγχο, εχουμε φτάσει 7 Μάρτη και ακομα περιμενω!!

Σε εμένα τα ίδια 20/2 έλεγχος και μετά από πολλές ενοχλήσεις με τηλέφωνα και email σήμερα θα έρθουν για την κάθετη καλωδίωση και αργότερα για ενεργοποίηση.πανε πολύ αργά όλα .κάνε email εκεί που έστειλες το συμβόλαιο 

• Thanks 1
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως σε μένα τώρα που τελειώνουν τα παιδιά με τις κολλήσεις, μου ήρθε viber sms ότι τελειώσανε από έξω και ότι ΘΑ με καλέσουν για να έρθουν για τις κολλήσεις 😂
image.png.d577542583a3b69c8a385ec35d806466.png

Επεξ/σία από comfuzio
  • Haha 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, hoback είπε

Σε εμένα τα ίδια 20/2 έλεγχος και μετά από πολλές ενοχλήσεις με τηλέφωνα και email σήμερα θα έρθουν για την κάθετη καλωδίωση και αργότερα για ενεργοποίηση.πανε πολύ αργά όλα .κάνε email εκεί που έστειλες το συμβόλαιο 

τελικα δεχθηκα τηλεφωνημα για ακυρωση απο τον τεχνικο απαραδεκτο να περιμενω 2 ωρες  με εστησαν λυπαμαι , η πρωτη αιτηση στην δεη 13/2 σημερα με ενημερωσαν οτι ακυρωθηκε και την ξαναπερασαν 4/3 . πλεον παω για καταγγελια στην εεττ

δεν βλεπω σοβαροτητα 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hoback είπε

τελικα δεχθηκα τηλεφωνημα για ακυρωση απο τον τεχνικο απαραδεκτο να περιμενω 2 ωρες  με εστησαν λυπαμαι , η πρωτη αιτηση στην δεη 13/2 σημερα με ενημερωσαν οτι ακυρωθηκε και την ξαναπερασαν 4/3 . πλεον παω για καταγγελια στην εεττ

δεν βλεπω σοβαροτητα 

Γιατί ακυρώθηκε? Αυτοί το έκαναν καταλάθος?

Δημοσ.

Εμένα δεν με νοιάζει να περιμένω ειναι η αλήθεια. Ακόμα έχω το VDSL κ όλα όκ.

Το CGNAT σε gaming από κονσόλα με προβληματίζει και τίποτα άλλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο τεχνικός με κάλεσε για ραντεβού την Τρίτη, αλλά πλέον δεν δέχομαι ασυνεπείς τεχνικούς. Του ζήτησα να μην με ξαναενοχλήσει και επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση της ΔΕΗ, απαιτώντας άλλο συνεργείο.

Πλέον, θα διεκδικήσω έξι μήνες δωρεάν πάγια και άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Με εκνευρίζει η έλλειψη σοβαρότητας στη διαχείριση του θέματος. Θα μπορούσαν να προγραμματίσουν την εργασία διαφορετικά, αντί να με αφήνουν να περιμένω δύο ώρες στο σπίτι, απλώς επειδή δεν ήθελαν να έρθουν.

Επεξ/σία από hoback
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hoback είπε

Πλέον, θα διεκδικήσω έξι μήνες δωρεάν πάγια και άμεση ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

αυτό θα το κάνεις με την καταγγελία επειδή δεν ήρθαν για ενεργοποίηση?...

πως θα απαιτήσεις κάτι από κάποιον όταν δεν είσαι καν πελάτης του...??? 🤦‍♂️

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι ότι δεν θέλουν να έρθουν, βγάζουν (πολύ καλά) λεφτά από αυτό και όσο πιο πολλά σπίτια τόσο πιο πολλά λεφτά.
Αυτό που βλέπω εγώ εδώ και 3 μέρες είναι ότι κάνουν τρομερή δουλειά, της cosmote ήταν άρπα-κόλλα ξεπέτα, εδώ μιλάμε για δουλειά για περιοδικό με παρουσίαση σπιτιών!
Και σήμερα που ήρθαν χωρίς προειδοποίηση, είναι 3 άτομα και κάτι δεν τους έκατσε καλά με τις κολλήσεις και το πάνε πάλι κομμάτι κομμάτι. Οπότε φαντάζομαι ότι ΑΝ είχαν καλέσει κάπου αλλού για να πάνε, δεν θα πάνε γιατί τους έκατσε στραβή.
Δεν παίρνω όρκο ότι παντού έτσι είναι, φυσικά εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Δεν νομίζω ότι είναι ότι δεν θέλουν να έρθουν, βγάζουν (πολύ καλά) λεφτά από αυτό και όσο πιο πολλά σπίτια τόσο πιο πολλά λεφτά.
Αυτό που βλέπω εγώ εδώ και 3 μέρες είναι ότι κάνουν τρομερή δουλειά, της cosmote ήταν άρπα-κόλλα ξεπέτα, εδώ μιλάμε για δουλειά για περιοδικό με παρουσίαση σπιτιών!
Και σήμερα που ήρθαν χωρίς προειδοποίηση, είναι 3 άτομα και κάτι δεν τους έκατσε καλά με τις κολλήσεις και το πάνε πάλι κομμάτι κομμάτι. Οπότε φαντάζομαι ότι ΑΝ είχαν καλέσει κάπου αλλού για να πάνε, δεν θα πάνε γιατί τους έκατσε στραβή.
Δεν παίρνω όρκο ότι παντού έτσι είναι, φυσικά εσύ θα κάνεις αυτό που πρέπει σαν καταναλωτής.

Κατανοώ όλα όσα λες, αλλά θα περίμενα μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση. Αντί να με καλέσουν στις 12:00 για ραντεβού στις 12:30 και στη συνέχεια να πουν ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την εργασία και δεν θα έρθουν, θα μπορούσαν τουλάχιστον να ενημερώσουν έγκαιρα, προγραμματίζοντας μια νέα επίσκεψη για τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Δεν είναι αποδεκτό να περιμένω μέχρι τις 14:15 για να με ενημερώσουν ότι δεν θα προλάβουν. Τι άλλο να πω…

• Like 1
Δημοσ.
Just now, hoback said:

Κατανοώ όλα όσα λες, αλλά θα περίμενα μια πιο σοβαρή αντιμετώπιση. Αντί να με καλέσουν στις 12:00 για ραντεβού στις 12:30 και στη συνέχεια να πουν ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την εργασία και δεν θα έρθουν, θα μπορούσαν τουλάχιστον να ενημερώσουν έγκαιρα, προγραμματίζοντας μια νέα επίσκεψη για τη Δευτέρα ή την Τρίτη.

Δεν είναι αποδεκτό να περιμένω μέχρι τις 14:15 για να με ενημερώσουν ότι δεν θα προλάβουν. Τι άλλο να πω…

Δεν διαφωνώ πχ σε μένα ρώταγα τους προχθεσινούς-χθεσινούς για το πότε θα έρθουν οι επόμενοι και δεν ξέραν. Και όπως είδες το τι έγραψα πιο πριν ήρθαν το πρωί και 2 ώρες μετά μου ήρθε viber sms ότι ΘΑ με καλέσουν, γέλαγε ο τεχνικός εδώ όταν του το έδειξα

Λοιπόν ότι τελείωσε ο τεχνικός αλλά δεν μου έφερε router γιατί είπε ότι η καμπίνα δεν είναι ενεργή και ζήτησε την ενεργοποίηση της από τα κεντρικά αλλά τον γείωσαν. Θα γίνει επόμενο ραντεβού αφού θα ενεργοποιηθεί η καμπίνα και θα φέρει ο ίδιος τότε router.
Πάλι καλά που έχω ακόμα το starlink!

• Super Moderators
Δημοσ.

Κυλάει ένα δάκρυ από αυτούς που έβαλαν FTTH πριν 3-4 χρόνια και περίμεναν 3 μήνες για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. 😛

• Haha 2
Δημοσ.
20 hours ago, Thresh said:

Κυλάει ένα δάκρυ από αυτούς που έβαλαν FTTH πριν 3-4 χρόνια και περίμεναν 3 μήνες για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση. 😛

Πλάκα πλάκα 3 μήνες είχε πάρει στο παλιό σπίτι για να βάλω cosmote, εδώ προς το παρόν είμαι στις 3 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος και λογικά πριν καν κλείσει ο μήνας θα έχει μπει. Και το παλιό σπίτι ήταν 4 διαμερίσματα και εδώ τώρα 9

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...