Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Έχω γράψει κάποιες σελίδες πίσω, είχες ρωτήσει κιόλας νομίζω πως πάει η σύνδεση

έχεις δίκιο. γύρισα πίσω και το ξανά διάβασα. οπότε όλα λειτουργούν πένα τώρα?

• Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

έχεις δίκιο. γύρισα πίσω και το ξανά διάβασα. οπότε όλα λειτουργούν πένα τώρα?

Nαι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πλέον.

Πριν ήταν σίγουρο timeout ανα 2-3 κλικ.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sarandis είπε

Nαι, δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα πλέον.

Πριν ήταν σίγουρο timeout ανα 2-3 κλικ.

από ταχύτητα είσαι καρφωμένος στο πακέτο που έβαλες? διακοπές/restart έχεις? και κάτι ακόμα τι ping έχεις? (σε games με ενδιαφέρει κυρίως, αν παίζεις)

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

από ταχύτητα είσαι καρφωμένος στο πακέτο που έβαλες? διακοπές/restart έχεις? και κάτι ακόμα τι ping έχεις? (σε games με ενδιαφέρει κυρίως, αν παίζεις)

Δεν έχει υπάρξει ούτε μια διακοπή, speedtests δεν κάνω γενικά, το αρχικό στο ookla ήταν 1020/520. Στο steam όμως που το έχω λιώσει κατεβάζει τέρμα.

Stream στο youtube που του έδωσα 20mbit up με settings στο obs lossless, με ανάλυση 1440p ήταν σα screen recording.

Ping μπορώ να σου πω στο cs και στο hell let loose, 50-65 ανάλογα το server που θα με βάλει.

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει όσους έχουν κονσόλα, με static βγάζει nat2, χωρίς static nat3. Αυτό δεν έχω ιδέα αν έχει επιπτώσεις σε κάτι καθώς δεν παίζω online εκεί.

Αφού σέταρα και αυτά που ήθελα στο router, δε με νοιάζει να πάρω και ξεχωριστό ont για να βάλω το παλιό μου fritzbox, κάθε καλοκαίρι έλεγα, τώρα θα γυρίσω απο διακοπές και θα έχει λιώσει.

• Like 1
Δημοσ.
3 minutes ago, Sarandis said:

Δεν έχει υπάρξει ούτε μια διακοπή, speedtests δεν κάνω γενικά, το αρχικό στο ookla ήταν 1020/520. Στο steam όμως που το έχω λιώσει κατεβάζει τέρμα.

Stream στο youtube που του έδωσα 20mbit up με settings στο obs lossless, με ανάλυση 1440p ήταν σα screen recording.

Ping μπορώ να σου πω στο cs και στο hell let loose, 50-65 ανάλογα το server που θα με βάλει.

Κάτι που μπορεί να ενδιαφέρει όσους έχουν κονσόλα, με static βγάζει nat2, χωρίς static nat3. Αυτό δεν έχω ιδέα αν έχει επιπτώσεις σε κάτι καθώς δεν παίζω online εκεί.

Αφού σέταρα και αυτά που ήθελα στο router, δε με νοιάζει να πάρω και ξεχωριστό ont για να βάλω το παλιό μου fritzbox, κάθε καλοκαίρι έλεγα, τώρα θα γυρίσω απο διακοπές και θα έχει λιώσει.

Ωραίος! 

Το strict nat είναι πρόβλημα πάντως για αρκετά online παιχνίδια, το βλέπω με το starlink τώρα.
Τώρα το fritz και το zte είναι και τα 2 Β' Εθνική κατηγορία, άντε το fritz το παλεύει για άνοδο σε σχέση με το zte που απλά δεν. Για όσους έχουμε καλά router δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις επιλογές αυτές

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sarandis είπε

τέλεια, καλό δούλευτη!!

1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

Ωραίος! 

Το strict nat είναι πρόβλημα πάντως για αρκετά online παιχνίδια, το βλέπω με το starlink τώρα.
Τώρα το fritz και το zte είναι και τα 2 Β' Εθνική κατηγορία, άντε το fritz το παλεύει για άνοδο σε σχέση με το zte που απλά δεν. Για όσους έχουμε καλά router δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στις επιλογές αυτές

12 λεπτά πριν, Sarandis είπε

με το ρουτερ που δίνει θα μπορώ να κουμπώσω edgerouter επάνω του? ή ούτε αυτό μπορούμε να κάνουμε? θέλει απαραίτητα ont αυτός ο τρόπος

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν μου είπαν ότι είχε περισσότερη δουλειά από ότι περίμεναν και δεν θα το τελειώσουν σήμερα και θα έρθουν πάλι αύριο.
Και όταν τελειώσουν αύριο, θα έρθει άλλο συνεργείο για να κάνει ενώσεις και μετρήσεις για db και μετά άλλο που θα ενεργοποιήσει την γραμμή. Έχει μέλλον με λίγα λόγια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν παρει "στατικη ip".

Εχει καποιος κανει "port forward" και εχει τσεκαρει  απο εξω πως παιζει απροβληματιστα

???

Thnksss

Επεξ/σία από maxtak
Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο σήμερα για ραντεβού αύριο 10 ώρα να κάνουν μελέτη εσωτερικά του κτιρίου, την πρώτη φορά που ήρθαν ήθελαν να δουν απ' έξω αν υπάρχει το κουτί.

Πολύ πίσω μας πάει... 1 μήνα τώρα για την μελέτη...  πέρασε 1+ χρόνος απο τη μερα που η ΔΕΗ Fiber έβαλε το κουτί ίνας στο σπίτι, μετάνιωσα που δεν έβαλα Starlink, κάθε μέρα έλεγα οπου να'ναι έρχεται, ακόμα περιμένω 😄 να πω οτι ζούσα επαρχία, στο Χαλάνδρι σε κομβικό σημείο είμαι.

Ακόμα οι κολόνες έχουν κρεμασμένες ινες δεν έχει φτιαχτεί τίποτα ούτε το μικρό καφαο στον στύλο της ΔΕΗ.

Δημοσ.

Εμένα με κάλεσαν σήμερα να μου πουν οτι να μην ανησυχώ για την καθυστέρηση, και οτι σύντομα (?) θα με καλέσουν για το ραντεβού της εγκατάστασης στον χώρο μου...

• Like 1
Δημοσ.

γενικά θέλει υπομονή το πράγμα παιδιά.. κάνουν όλοι την Αθήνα παράλληλα, ξεκινήσανε από το καλοκαίρι και ακόμα τρέχουν.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, maxtak είπε

να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν παρει "στατικη ip".

Εχει καποιος κανει "port forward" και εχει τσεκαρει  απο εξω πως παιζει απροβληματιστα

???

Thnksss

Ναι, παίζει, το ssh που δοκίμασα τουλάχιστον.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, comfuzio said:

Μήπως ειναι θέμα του Starlink κι όχι του NAT?

Δημοσ.

Ήρθαν σήμερα για την επιθεώρηση κτιρίου για την οπτική ινα της ΔΕΗ γιατί η προηγούμενη δεν πήγε και τόσο καλά, απο οτι κατάλαβα ο διαχειριστής δεν είναι θετικός και τόσο γιατι όπως μας ενημέρωσε ο εργολάβος θα πρέπει να τοποθετηθούν κανάλια και κουτιά σε ολα τα διαμερίσματα ανεξάρτητα αν δεν θέλει κάποιος στον όροφο, δεν γίνεται μόνο σε εμας (είμαστε ιδιοκτήτες) επίσης αν περάσει ο ΟΤΕ ΑΝ, θα χρειαστεί νεα εγκατάσταση (επίσης πρόβλημα για κάποιους)

Σκούρα τα πράγματα γενικά, πρέπει να καταργήσει τον χαλκο ΟΤΕ για να βάλουμε ινα.

Η ΔΕΗ πάντως δεν προχωράει χωρίς υπογραφή απο τον διαχειριστή.

Δημοσ.

Εμένα τελείωσαν με τα καλώδια, πολύ επαγγελματική δουλειά και καθαρή.
Τώρα περιμένω άλλο συνεργείο να τα ενώσει και μετά άλλο για να φέρει εξοπλισμό και να το ενεργοποιήσει από ότι κατάλαβα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...