Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε

Μα και η public στατική είναι. Θα ήταν καταρχάς γελοίο να σου πουλάνε static CG-NAT IP 😛

Και όμως είναι γελοίο. Μόλις τώρα έκλεισα το τηλέφωνο μαζί τους που με πήραν πάλι να μου διευκρινίσουν τα ήδη ειπωμένα. Επί λέξει ο εκπρόσωπος τους είπε: "Όλο το δίκτυο μας δουλεύει κάτω από CG-NAT. Συνεπώς δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια σκέτη public ΙΡ αλλά μια στατική 100.χ.χ.χ και μία ΙΡ public η οποία θα κάνει mirror στην δικιά σας 100.χ.χ.χ IP. Η public δεν θα αλλάξει αλλά δεν το υπογράφω κιόλας"

20 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Με όλα αυτά που διαβάζω με το CGNAT (κ ακόμα περιμένοντας να συνδεθώ), "αγχώθηκα".

Κάπου διάβαζα, οτι δεν μπορείς να κάνει και remote play πχ από PS Portal. Και οτι γενικώς το CGNAT είναι οτι χειρότερο για gaming κτλ (μπορεί να διάβαζα και χαζά, αλλά λέμε τώρα).  Αλλού διάβαζα οτι παίζει να έχεις πρόβλημα και με τις streaming υπηρεσίες κτλ.

Το θέμα ειναι οτι την γραμμή την θέλω κυρίως για εργασία από το σπίτι + gaming από κονσόλες. 

Με το cgnat θα έχω θέμα?

Πιθανότατα ναι

Επεξ/σία από ovidius80
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Torrent δεν θα μπορούμε , γιατί θα μας κάνουν βαβά (γελάμε αλλά τέσπα....)

Gaming, θα είναι χειρότερα από την VDSL....

Δουλειά, θα μπορούμε να κάνουμε ή και αυτό δεν....?

Δλδ, που θα βολέψει και τι πελάτες ψάχνει, αν δεν μπορείς να κάνεις τα βασικά?

Τι σκατά να βάλουμε τότε ΔΕΗ Οπτική? Μήπως να ακυρώσω την αίτηση, και να κάτσω στα αυγά μου....?

• Super Moderators
Δημοσ.

Τι πρόβλημα θα έχει με gaming όταν ουκ ολίγοι πάροχοι παγκοσμίως παίζουν default CGNAT?

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Τι πρόβλημα θα έχει με gaming όταν ουκ ολίγοι πάροχοι παγκοσμίως παίζουν default CGNAT?

Δεν έχω ιδέα αν θα έχει θέμα. Διαβάζω διάφορα (ίσως κακώς) και αγχώθηκα.

• Super Moderators
Δημοσ.
12 minutes ago, infin1tyGR said:

Μ' αρέσει που ο καθένας αγχώνεται για ανύπαρκτα προβλήματα και ακυρώνει την αίτηση 😛

Ελπίζω τουλάχιστον να υπάρχει εναλλακτική και να μην συνεχίζουν σε ADSL ή άντε με το ζόρι 50αρα VDSL από Α/Κ.

Δημοσ.

Εγώ έχω αγχωθεί που δεν μου έχουν στείλει μήνυμα για την εσωτερική εγκατάσταση του κτιρίου. Τι παίζει και αργούν τόσο ; Ελπίζω μέχρι την παρασκευή να με έχουν καλέσει.

Δημοσ.

Εμένα είναι να έρθουν αύριο 8 με 8:30 το πρωί (στον ύπνο τους με βλέπουν; ένα καφέ δεν θα πάρουν; με το καλημέρα σε μένα; ).
Εξοπλισμό δεν έχουν στείλει ως τώρα, δεν ξέρω αν φέρνει ο τεχνικός ή αυτοί που θα έρθουν αύριο αλλά σε όλους τους άλλους παρόχους πάντα ερχόταν το κούριερ μερικές μέρες πριν με το CPE.
Τώρα το ΖΤΕ και το κάθε ΖΤΕ όσο καλό και να είναι, δεν είναι δικός μου εξοπλισμός που τον ξέρω με κλειστά τα μάτια και ότι και να έχει δεν έχει tailscale, pfblockerng, suricata και crowdsec. Για αυτά και μόνο χρειάζεται πόδι το ΖΤΕ.
Μετά με το CGNAT, το βλέπω και τώρα με το starlink, παω να ανοίξω μια xbox και βγάζει ότι είμαι πίσω από firewall και δεν μπορεί να ανοίξει τις πόρτες για να παίξει σωστά.
Το GTA V το νέο (δεν δοκίμασα Online με το legacy) και αυτό μου βγάζει πρόβλημα με το ΝΑΤ και υψηλό latency.
Αυτό το 1:1 διπλό ΝΑΤ το βλέπω να δημιουργεί προβλήματα με διάφορες υπηρεσίες και αν βάλουμε και δικό μας router πάμε για τριπλό ΝΑΤ οπότε χαιρετάμε την VoIP.

Όπως και να έχει, θα το δω πως πάει και αν δεν κυλάει τότε θα φάει πόδι και ξανά πίσω στην cosmote.

• Like 1
Δημοσ.

ήρθαν πριν από λίγο και τώρα φέρνουν την ίνα μέσα στο κτήριο και σε καμιά ώρα λένε θα μπει και μέσα στο σπίτι αλλά μου είπαν ότι δεν φέρνουν εξοπλισμό ή ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα.
βέβαια είναι 2 συνεργεία μαζί για δουλειά έξω και μέσα στο κτήριο οπότε λογικά περιμένω άλλο συνεργείο μετά για εξοπλισμό και ενεργοποιήση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

ήρθαν πριν από λίγο και τώρα φέρνουν την ίνα μέσα στο κτήριο και σε καμιά ώρα λένε θα μπει και μέσα στο σπίτι αλλά μου είπαν ότι δεν φέρνουν εξοπλισμό ή ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα.
βέβαια είναι 2 συνεργεία μαζί για δουλειά έξω και μέσα στο κτήριο οπότε λογικά περιμένω άλλο συνεργείο μετά για εξοπλισμό και ενεργοποιήση;

αντε με το καλό, να μας πεις όταν συνδεθείς πως πάει το πράγμα! 

• Like 1
Δημοσ.

συνφορουμιτες προσπαθω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω αν για απλο χρηστη θα ειναι οκ... τωρα εχω μια 100αρα cosmote vsdl οκ ειναι αλλα στο streaming μερικες φορες σπαει νευρα.

Για Stremio/Streaming κτλ (μέσω VPN) που ειναι η κυρια χρηση μου θα παιζει καλα χωρις πολλα ψαξιματα η θα εχει θεμα ;

Δημοσ.
3 minutes ago, touristas1985 said:

συνφορουμιτες προσπαθω να καταλαβω απο αυτα που διαβαζω αν για απλο χρηστη θα ειναι οκ... τωρα εχω μια 100αρα cosmote vsdl οκ ειναι αλλα στο streaming μερικες φορες σπαει νευρα.

Για Stremio/Streaming κτλ (μέσω VPN) που ειναι η κυρια χρηση μου θα παιζει καλα χωρις πολλα ψαξιματα η θα εχει θεμα ;

Σε τέτοια απλά πράγματα δεν πρέπει να έχει κανένα θέμα, στα σύνθετα (που ούτε αυτά είναι σύνθετα αλλά τέλως πάντων) φαίνεται να έχει κάποια θέματα.
Αλλά και για αυτά υπομονή να μπει σε μένα και θα κάτσω να γράψω λεπτομέρειες γιατί κυριολεκτικά αν δεν κάνει ΝΑΤ έφυγε την ίδια μέρα που ήρθε.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sarandis είπε

Λύθηκε και το πρόβλημα που είχα αναφέρει με τη static. Δεν ξέρω λεπτομέρειες, δε με νοιάζει κιόλας :P

τι εννοείς? είχες τηλεφωνική επικοινωνία και ανέφερες κάποιο πρόβλημα και το λύσανε χωρίς να ξέρεις τι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Karanikolis είπε

τι εννοείς? είχες τηλεφωνική επικοινωνία και ανέφερες κάποιο πρόβλημα και το λύσανε χωρίς να ξέρεις τι?

Έχω γράψει κάποιες σελίδες πίσω, είχες ρωτήσει κιόλας νομίζω πως πάει η σύνδεση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...