Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, Sarandis said:

Nαι και δεν πάει καλά θα πω. Σελίδες βγάζουν timeout και στο επόμενο refresh παίζουν. Τραπεζικές εφαρμογές απο wifi ανοίγουν και γυρνάνε για πάντα στο login. Στο discord 3 μέρες άκουγα τους πάντες με διακοπές, απο τα logs τίγκα στο packet loss.  Το voip της δουλειάς σήμερα με ρομποτική φωνή. Τους τα έστειλα ένα mail με logs, τα retransmissions απο wireshark.

Μόνο το παράδειγμα των τραπεζικών εφαρμογών μέσω WiFi και τα υπόλοιπα ενσύρματα?

• Απαντ. 218
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Thresh είπε

Μόνο το παράδειγμα των τραπεζικών εφαρμογών μέσω WiFi και τα υπόλοιπα ενσύρματα?

Nαι, μόλις ανοίξω data ανοίγουν κανονικά. Όλα τα άλλα απο pc με lan απευθείας, χωρίς switch και ιστορίες.

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Sarandis said:

Nαι, μόλις ανοίξω data ανοίγουν κανονικά. Όλα τα άλλα απο pc με lan απευθείας, χωρίς switch και ιστορίες.

Damn κάποιο πρόβλημα υπάρχει γιατί πχ ο netblues (adslgr) που παίζει περίπου αντίστοιχες μέρες, δεν έχει αναφέρει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα πέρα από ένα downtime μερικές ώρες πριν κάμποσες μέρες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Thresh είπε

Damn κάποιο πρόβλημα υπάρχει γιατί πχ ο netblues (adslgr) που παίζει περίπου αντίστοιχες μέρες, δεν έχει αναφέρει κάποιο αντίστοιχο πρόβλημα πέρα από ένα downtime μερικές ώρες πριν κάμποσες μέρες.

Κοίτα, αφού πέρασα το 1st level και μου λέει θα το ανοίξω βλάβη, έχω μια μικρή ελπίδα. Αν άκουγα κύριε φταίει το pc σας ενώ μιλάμε για κινητό και 3pc που δουλεύουν απροβλημάτιστα με την 50αρα θα είχαμε show.

Περιμένω να το ξανακάνει στο discord που το πρόβλημα φαίνεται έντονα λόγω voice call, να μπω με vpn απο περιέργεια.

Το βλέπω το thread στο adslgr, δεν έχει νόημα να γράφω παράπονα στα forums, το θέμα είναι να το καταλάβει ο πάροχος.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sarandis είπε

Το βλέπω το thread στο adslgr, δεν έχει νόημα να γράφω παράπονα στα forums, το θέμα είναι να το καταλάβει ο πάροχος.

Έχει νόημα διότι είμαστε και εμείς που θέλουμε να κάνουμε αίτηση πχ σε 2-3-5 μήνες που θα λήξει το συμβόλαιο μας με τον τωρινό πάροχο..και θέλουμε να πάρουμε ένα πραγματικό feedback από εσάς για να ξέρουμε αν υπάρχουν θέματα και πια είναι αυτά! Είναι μια εντελώς νέα παροχή που προσφέρει η ΔΕΗ και σίγουρα θα υπάρξουν διάφορα θέματα (όχι σε όλους τους χρήστες) οπότε καλό είναι να λέγονται από όσους συνδέθηκαν με το που τους έβγαλε διαθεσιμότητα..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, dandri είπε

Η υπάρχουσα καλωδίωση δεν έχει καμμία σχεση μτο καλώδιο οπτικής ίνας που πάει από τον εσωτερικό χώρο μεχρι το ρούτερ.

Ναι το ξέρω, δεν ανέφερα αυτό. Απλά εκεί που είναι το υπάρχων, με βολεύει να πάει και το καινούριο, από την άποψη των συσκευών που είναι κοντά και θέλω να έχω ενσύρματα.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, dandri said:

Επαρχία ΔΕΗ FTTH δεν έχω δει ακόμα. Π.χ. Αρκαδία.

Εδώ δεν έχει καλύψει ούτε στο 1/5 του λεκανοπεδίου Αττικής που είναι η περισσότερη πελατεία ανα τμ και θα πάνε επαρχία?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...