Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά υπάρχει κανείς που έχει συνδεθεί με ΔΕΗ? να μας πει πως πάνε τα πράγματα με την συνδεσή του.. αποσυνδέσεις, σταθερότητα κτλ κτλ

• Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ περιμένω την ενεργοποίηση από ημέρα σε ημέρα.

Τελικά, με αυτά που διαβάζω, το οτι θα βάλω 1gbps FTTH ΔΕΗ, είναι καθαρά για λόγους εφηβικού απωθημένου.

Πρακτικά, δεν μου χρειάζεται, αλλά αφού θα κόψω την άλλη σύνδεση,  με συμφέρει και οικονομικά.

Τώρα με 100 vdsl, δεν είχα κάποιο θέμα.

Ελπίζω να μην έχω θέμα με την ΔΕΗ σε gaming με Xbox/PS5 (δλδ κάτι παλιές εποχές με Strict NAT κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Εγώ περιμένω την ενεργοποίηση από ημέρα σε ημέρα.

Τελικά, με αυτά που διαβάζω, το οτι θα βάλω 1gbps FTTH ΔΕΗ, είναι καθαρά για λόγους εφηβικού απωθημένου.

Πρακτικά, δεν μου χρειάζεται, αλλά αφού θα κόψω την άλλη σύνδεση,  με συμφέρει και οικονομικά.

Τώρα με 100 vdsl, δεν είχα κάποιο θέμα.

Ελπίζω να μην έχω θέμα με την ΔΕΗ σε gaming με Xbox/PS5 (δλδ κάτι παλιές εποχές με Strict NAT κτλ)

και εγώ σε φάση αίτησης είμαι για τα 500 στα 27€. 

100 έχω και εννοείται είναι υπέρ αρκετά, για την αναβάθμιση από χαλκό θα πήγαινα σε ίνα 300αρα, αλλά η τιμή που δίνει είναι ΤΟΠ οπότε...

και κοιτάω αν έχει συνδεθεί κανείς να μας πει αν κυλάνε όλα ομαλά, αν υπάρχουν αποσυνδέσεις..ping κτλ επειδή με ενδιαφέρει το gaming

Επεξ/σία από Karanikolis
Δημοσ.

Λοιπον εκανα αιτηση. Εγινε η πρωτη επισκεψη και περιμενω να με καλεσουν για ραντεβου για την εγκατασταση. Αλλά με αυτα που διαβαζω θελω να ρωτησω καποια πραγματα.

Ενας φιλος, μεσω της δουλειάς του μου εδωσε αυτα 

TP-LINK TL-SG108-M2 v1 Unmanaged L2 Switch

Στο PC εχω 2.5 καρτα, στο Google Streamer ψαχνω usb dock με 2,5. 

Σαν χρηστης αυτα που κανω ειναι: Plex server στο PC, online game στο PC (WoW, AoE και μερικα άλλα), μερικά torrents τοσο download οσο και upload, online games στο Series X και streaming απο το Google TV Streamer (Netflix κτλ και Plex απο το PC)

Ως παντελως ασχετος μπορει καποιος να μου εξηγησει τι παιζει με αυτα τα cgnat κτλ; Γιατι αλλου διαβαζω εχει θεμα το xbox, αλλου εχει θεμα το seeding κτλ. Δεν περιμενω προφανως να μου κανετε μαθημα δικτυων απλα να μου απαντησει οποιος ξερει αν θα εχω προβληματα σε αυτα που κανω, να ακυρωσω αν ειναι την αιτηση

Ευχαριστω πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/12/2024 στις 5:27 ΜΜ, Thresh είπε

Άρχισαν και σκάνε πραγματάκια στο site της ΔΕΗ

ΔΕΗ myFiber | ΔΕΗ

27.5 ευρώ τα 500/250 και 33.5 ευρώ τα 1000/500

Το προϊόν προσφέρεται σε πιλοτική εμπορική διάθεση (περιορισμένος αριθμός πελατών-beta testing), εστιάζοντας σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές της Αττικής. Συγκεκριμένα, στους δήμους Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Γλυφάδας, Ηλιούπολης, Κηφισιάς, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παπάγου – Χολαργού, Παλλήνης, Περιστερίου, Φιλοθέης – Ψυχικού, Χαλανδρίου.

Λογικά όμως χωρίς σταθερή τηλεφωνία.

Έλεγχος διαθεσιμότητας

Εκδήλωση ενδιαφέροντος ΔΕΗ myFiber

Q&A

Νέα σύμβαση & μεταφορά σύνδεσης internet | ΔΕΗ

32 ευρώ τα 1000/500 στη Vodafone και με σταθερό τηλέφωνο.

Επεξ/σία από dandri
Δημοσ.
9 ώρες πριν, dandri είπε

είναι και σημεία που περνάει μόνο Δεη όμως...

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

είναι και σημεία που περνάει μόνο Δεη όμως...

Δεν έχει δώσει ο ΟΤΕ interconnection ;

Δημοσ.

εκει που ειμαι εγω προσωπικα εχει περασει μονο η Δεη. και τωρα τρεχει να περασει ο οτε, εχει φτασει 3-4 τετραγωνα πιο κατω..

• Super Moderators
Δημοσ.
11 hours ago, dandri said:

Με προσφορά υποθέτω πέρα από την επιδότηση του Giga Voucher, γιατί στο site η τιμή (με voucher) καταλόγου είναι 37.50/μήνα για 1Gbps (χωρίς έκπτωση συμβολαίου κινητής).

Επίσης τα 33.5 της ΔΕΗ είναι με 3 πάγια δώρο και 60 ή 80 ευρώ κουπόνι στον Κώτσο.

Επίσης όταν αρχίσει να παρέχει κανονικά κι όχι "πιλοτικά", θα μπει κι αυτή στο Gigabit Voucher.

46 minutes ago, dandri said:

Δεν έχει δώσει ο ΟΤΕ interconnection ;

Κι η ΔΕΗ κι ο ΟΤΕ δίνουν χονδρική στους υπόλοιπους παρόχους, αλλά πρέπει να θέλουν να πάρουν κι οι υπόλοιποι.

Μέχρι στιγμής δεν παίρνει κανείς από την ΔΕΗ, λογικό, ουσιαστικά ακόμα "πιλοτικά" παίζει κι η ΔΕΗ δεν ψήνεται να πάρει από ΟΤΕ γιατί είναι αρκετά πιο ακριβός και δεν πρόκειται να βγαίνουν τόσο κάτω οι τιμές χωρίς επιδότηση.

Οπότε υπάρχουν περιοχές που μπορεί να έχει κάλυψη μόνο η ΔΕΗ προς το παρόν.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Thresh είπε

Με προσφορά υποθέτω πέρα από την επιδότηση του Giga Voucher, γιατί στο site η τιμή (με voucher) καταλόγου είναι 37.50/μήνα για 1Gbps (χωρίς έκπτωση συμβολαίου κινητής).

Χωρίς την επιδότηση του Giga Voucher, γιατί την ενεργοποίησα το 2023.

• Super Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, dandri said:

Άρα προσωπική προσφορά, όχι τιμή καταλόγου. Που μπορεί πιθανώς να έχεις και το κινητό σε αυτή.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dandri είπε

image.png.f017d47c138cd06b3b0be546313c5361.png

Δεν έχει ανταγωνισμό στις τιμές που δίνει η Δεη... για να την χτυπήσουν θα πρέπει να πέσουν οι άλλοι... και σε λίγο καιρό θα δώσει χαμηλότερη τιμή γιατι θα βάλει και το voucher

Δημοσ.

Κάλεσα το γνωστό νούμερο, για να μάθω πότε θα έρθουν για την εγκατάσταση, κ επί την ευκαιρία άλλαξα την προσφορά μου από 80 ευρώ κουπόνι Κωτσόβολο, σε 3 πάγια δώρο. Για να δούμε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Κάλεσα το γνωστό νούμερο, για να μάθω πότε θα έρθουν για την εγκατάσταση, κ επί την ευκαιρία άλλαξα την προσφορά μου από 80 ευρώ κουπόνι Κωτσόβολο, σε 3 πάγια δώρο. Για να δούμε...

μια χαρά! άντε άντε σε περιμένω πως και πως να μου πεις πως πάει όταν συνδεθείς..!! σε 1-1,5 μήνα ξεκινάω την αίτηση ώστε περίπου να συνδεθώ κοντά στην λήξη του συμβολαίου που έχω τώρα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Karanikolis είπε

μια χαρά! άντε άντε σε περιμένω πως και πως να μου πεις πως πάει όταν συνδεθείς..!! σε 1-1,5 μήνα ξεκινάω την αίτηση ώστε περίπου να συνδεθώ κοντά στην λήξη του συμβολαίου που έχω τώρα

Φυσικά, θα πω εντυπώσεις. Από ότι μου είπαν, μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας το αργότερο, θα έρθουν για την εγκατάσταση.

Εμένα το συμβόλαιο μου λήγει 3 Ιουνίου στον πάροχο που έχω τώρα, για αυτό άλλαξα και την προσφορά, επειδή ο παλιός πάροχος θέλει 120 ευρώ τέλη διακοπής, να τα κρατήσω παράλληλα χωρίς κόστος.

Το μόνο μου θέμα, είναι που να βάλω να καταλήγει η οπτική μέσα στον χώρο, και κατ επέκταση το ρούτερ. Για να πάει εκεί που είναι το υπάρχων, θα πρέπει να τραβηχτεί καλώδιο που θα ακολουθεί το σοβατεπί και δεν ξέρω αν με ψήνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...