Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, τελικά υπάρχει κανείς που έχει συνδεθεί με ΔΕΗ? να μας πει πως πάνε τα πράγματα με την συνδεσή του.. αποσυνδέσεις, σταθερότητα κτλ κτλ

• Απαντ. 182
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ περιμένω την ενεργοποίηση από ημέρα σε ημέρα.

Τελικά, με αυτά που διαβάζω, το οτι θα βάλω 1gbps FTTH ΔΕΗ, είναι καθαρά για λόγους εφηβικού απωθημένου.

Πρακτικά, δεν μου χρειάζεται, αλλά αφού θα κόψω την άλλη σύνδεση,  με συμφέρει και οικονομικά.

Τώρα με 100 vdsl, δεν είχα κάποιο θέμα.

Ελπίζω να μην έχω θέμα με την ΔΕΗ σε gaming με Xbox/PS5 (δλδ κάτι παλιές εποχές με Strict NAT κτλ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, UncleKim είπε

Εγώ περιμένω την ενεργοποίηση από ημέρα σε ημέρα.

Τελικά, με αυτά που διαβάζω, το οτι θα βάλω 1gbps FTTH ΔΕΗ, είναι καθαρά για λόγους εφηβικού απωθημένου.

Πρακτικά, δεν μου χρειάζεται, αλλά αφού θα κόψω την άλλη σύνδεση,  με συμφέρει και οικονομικά.

Τώρα με 100 vdsl, δεν είχα κάποιο θέμα.

Ελπίζω να μην έχω θέμα με την ΔΕΗ σε gaming με Xbox/PS5 (δλδ κάτι παλιές εποχές με Strict NAT κτλ)

και εγώ σε φάση αίτησης είμαι για τα 500 στα 27€. 

100 έχω και εννοείται είναι υπέρ αρκετά, για την αναβάθμιση από χαλκό θα πήγαινα σε ίνα 300αρα, αλλά η τιμή που δίνει είναι ΤΟΠ οπότε...

και κοιτάω αν έχει συνδεθεί κανείς να μας πει αν κυλάνε όλα ομαλά, αν υπάρχουν αποσυνδέσεις..ping κτλ επειδή με ενδιαφέρει το gaming

Επεξ/σία από Karanikolis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...