Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, comfuzio είπε

Για το ότι είναι τελική υπηρεσία και όχι πιλοτική και να μην δίνει bridge mode ή εξ'αρχής να μπορείς βάλεις δικό σου εξοπλισμό, κάτι που έχει θεσπίσει η ΕΕΤΤ από το 11/2023 δείχνει κάτι στραβό.
Εγώ ακόμα σε αναμονή για ενεργοποίηση, το router είναι καρακατακλειδωμένο, δεν ξέρω αν μετά που θα μπει internet και κάνει firmware updates αν θα βγάλει έστω το DMZ αλλά έτσι όπως είναι τώρα στοκ, δεν έχει καν αυτήν την επιλογή!

Ναι, μόλις πάρει update βγάζει κι άλλες επιλογές.

• Like 1
  • Απαντ. 336
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λοιπόν το μη ενεργή καμπίνα έμαθα τώρα ότι μάλλον είναι βλάβη στην καμπίνα και ότι δεν πάει σήμα προς τα εδώ, ασύνδετο μάλλον ή κάποια στραβή και δόθηκε εντολή για να πάει συνεργείο για αποκατάσταση της βλάβης

Δημοσ.

Ρε παιδια κατι χανω ποιες ειναι οι τιμες για Fiber? Στο site γραφει

500 - Πάγιο (€/μήνα) 27,50
1000 -Πάγιο (€/μήνα) 33,50

Και μεσα στο pdf με τον αναλυτικο τιμοκαταλογο λεει , τι ισχυει τελικα?

image.png.e89ca153d3be56af9ed9a6cc5bc134a8.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το συμβόλαιο τι λέει εκεί είναι το ζουμί εμένα πχ λέει την τιμή της στατικής και πόσο θα είναι με την στατική όσο είμαι σε συμβόλαιο και τι τιμή θα πάει εκτός συμβολαίου.
image.png.15dd09564186a2d11436af6c68d3fb20.png
Επίσης λέει 2 "router" σαν εξοπλισμός, το πρώτο μου ήρθε χθες, το zyxel υποθέτω ότι είναι το ΟΝΤ που ζήτησα; To διάβασα λάθος, είναι ή το ένα ή το άλλο και το 2ο επίσης router είναι.

Επεξ/σία από comfuzio
Δημοσ.

Εμένα το συμβόλαιο δεν αναφέρει καθόλου τύπο εξοπλισμού. Και στις 2 γραμμές αυτές είναι κενό.

Μονο το Wifi Repeater έχω τικάρει.

Τι διάολο? Να πάρω να μάθω τι γίνεται?

• Super Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Amaretos said:

Ρε παιδια κατι χανω ποιες ειναι οι τιμες για Fiber? Στο site γραφει

500 - Πάγιο (€/μήνα) 27,50
1000 -Πάγιο (€/μήνα) 33,50

Και μεσα στο pdf με τον αναλυτικο τιμοκαταλογο λεει , τι ισχυει τελικα?

image.png.e89ca153d3be56af9ed9a6cc5bc134a8.png

Οι τιμές του pdf είναι το κλασικό "αορίστου χρόνου" αν δεν ανανεώσεις μετά το 24μηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, comfuzio είπε

Για το ότι είναι τελική υπηρεσία και όχι πιλοτική και να μην δίνει bridge mode ή εξ'αρχής να μπορείς βάλεις δικό σου εξοπλισμό, κάτι που έχει θεσπίσει η ΕΕΤΤ από το 11/2023 δείχνει κάτι στραβό.
Εγώ ακόμα σε αναμονή για ενεργοποίηση, το router είναι καρακατακλειδωμένο, δεν ξέρω αν μετά που θα μπει internet και κάνει firmware updates αν θα βγάλει έστω το DMZ αλλά έτσι όπως είναι τώρα στοκ, δεν έχει καν αυτήν την επιλογή!

Πάρε τηλέφωνο μόλις ενεργοποιηθεί η γραμμή και απαίτησε να ενεργοποιήσουν το Bridge  Mode οι ίδιοι άμεσα αλλιώς θα καταγγείλεις την συμβαση για αυτόν τον λόγο καθώς δεν σου δίνουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις άμεσα τον δικό σου εξοπλισμό όπως προβλέπει ο νόμος και επιτρέπει τεχνικά το router. 

Επεξ/σία από ovidius80

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...