Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα νέο λάπτοπ Lenovo idea pad με 6πύρηνο ryzen 5, 8 γίγα ραμ kai 256 γίγα ssd m2. Εγκατέστησα Chrome και Firefox. Μετά από λίγο εγκαταστάθηκαν 2 πρόσθετα στους περιηγητές, το Harmony Web Protection και  Check Point SandBlast, χωρίς να το ζητήσω, χωρίς να ερωτηθώ αν θέλω να μπουν. Δεν ξέρω αν πρόκειται για το ίδιο πρόσθετο με άλλο όνομα σε κάθε περιηγητή μιας και το εικονίδιο είναι το ίδιο στους 2 περιηγητές και το λινκ του δευτέρου οδηγεί σε σελίδα που αναφέρεται το πρώτο. Το θέμα μου είναι ότι και στους 2 περιηγητές όταν πάω να κατεβάσω κάποιο αρχείο, το κατέβασμα αργεί πάρα πολύ να ολοκληρωθεί. Για παράδειγμα, έσβησα τον Chrome και τον κατέβασα μέσω Firefox. Το αρχείο της εγκατάστασης, 1,35ΜΒ, που κανονικά ήθελε 1-2 δευτερόλεπτα να κατέβη, τώρα πήρε 2 λεπτά. Εννοείται ότι δεν φταίει η σύνδεσή μου στο ίντερνετ αφού έχω 100άρα γραμμή που δουλεύει μια χαρά. Το ίδιο συμβαίνει και με άλλα αρχεία που προσπαθώ να κατεβάσω. Προσπάθησα να σβήσω τα πρόσθετα αλλά δεν τα βρίσκω πουθενά στα Windows για απεγκατάσταση. Μέσα στους περιηγητές στα πρόσθετα δεν αφήνει να διαγραφούν. Μόνο το Revo uninstaller μου τα εμφάνισε χωριστά, Harmony Web Protection και  Check Point SandBlast, τα απεγκατέστησα μέσα από το Revo αλλά παραμένουν στους περιηγητές. Σβήνοντας τους περιηγητές και εγκαθιστώντας τους πάλι, δεν βοήθησε αφού εμφανίστηκαν ξανά μετά από λίγο. Τι στο καλό πρέπει να κάνω για να απαλλαγώ από αυτά; Έχω εγκατεστημένο το Zone Alarm και δεν τα χρειάζομαι.

Επεξ/σία από doctorized
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τελικά ήταν κομμάτι του ZoneAlarm. Στο ZoneAlarm αναφέρεται ως SandBlast Web ενώ στις ειδοποιήσεις με το όνομα Harmony. Δυστυχώς δεν μου έδινε τη δυνατότητα να κάνω κάποια ρύθμιση οπότε το ξήλωσα και έβαλα το ESET. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...