ozi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Λοιπόν φίλος μου δίνει το XS Max(64gb) ,νομίζω με 85% υγεία μπαταρίας ,σε πολύ καλή κατάσταση με 200Ε. Η άλλη επιλογή είναι να πάρω κάποιο καινούριο android γύρω στα 200.Τώρα έχω ένα Xiaomi mi A3(2,5 ετών) που δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει nfc,που νομίζω όλα τα κινητά έχουν πλέον και για αυτό θέλω να το κρατήσω για δεύτερο. Oι μόνες μου απαιτήσεις είναι 1)απροβλημάτιστη λειτουργικότητα,2)decent μπαταρία και καλή υποστήριξη. Το κινητό το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και φωτογραφίες πολύ σπάνια. Είδα το XS Max θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2025 ,ισχύει? Το μόνο που προβληματίζει είναι η μετάβαση από android και το μικρό μέγεθος του XS Max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, ozi είπε Λοιπόν φίλος μου δίνει το XS Max(64gb) ,νομίζω με 85% υγεία μπαταρίας ,σε πολύ καλή κατάσταση με 200Ε. Η άλλη επιλογή είναι να πάρω κάποιο καινούριο android γύρω στα 200.Τώρα έχω ένα Xiaomi mi A3(2,5 ετών) που δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά δεν έχει nfc,που νομίζω όλα τα κινητά έχουν πλέον και για αυτό θέλω να το κρατήσω για δεύτερο. Oι μόνες μου απαιτήσεις είναι 1)απροβλημάτιστη λειτουργικότητα,2)decent μπαταρία και καλή υποστήριξη. Το κινητό το χρησιμοποιώ για παιχνίδια και φωτογραφίες πολύ σπάνια. Είδα το XS Max θα έχει υποστήριξη μέχρι το 2025 ,ισχύει? Το μόνο που προβληματίζει είναι η μετάβαση από android και το μικρό μέγεθος του XS Max. Δεν θα έχεις καθόλου καλή μπαταρία με το X's max και με 85% Κοίτα σε μτχ android ή καινουργιο realme σε αυτά τα λεφτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Χs Max. Θα έχεις οκ μπαταρία και υποστήριξη για χρόνια. Επίσης καλή αξιοπιστία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, nickolas είπε Χs Max. Θα έχεις οκ μπαταρία και υποστήριξη για χρόνια. Επίσης καλή αξιοπιστία. Θα έχει πάνω από 2-3 χρόνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 χρόνια σίγουρα. Πιθανά 3 ή και 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα