9-11 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Πρώτες Εντυπώσεις από ZoneAlarm Security Suite v5.0.590.043 : ΣΗΜ: (1) ΔΕΝ έκανα clean installation, αλλά upgrade πάνω στην υπάρχουσα v4.5.594.000 (2) Άφησα απενεργοποιημένα τα built-in AntiVirus & IM Secure Το Overnet v0.52 δούλεψε (αν και καθυστέρησε) αλλά έδειχνε σαν να υπήρχε ένα 'φράγμα' με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί... Όταν επιχείρησα να ανοίξω τον Opera (παράλληλα με το Overnet), έφαγα freeze με την animated κλεψύδρα να κινείται, χωρίς όμως να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Task Manager (Ctrl+Alt+Del) καταφεύγοντας σε reset => Back to v4.5.x Εσάς πως σας φάνηκε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 den to exw valei akoma...apo ioulio logika...pou 8a eimai xwris adsl kai xwris firewall afou 8a eimai xwris router...
Manos.net Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Πρώτες Εντυπώσεις από ZoneAlarm Security Suite v5.0.590.043 :ΣΗΜ: (1) ΔΕΝ έκανα clean installation' date=' αλλά upgrade πάνω στην υπάρχουσα v4.5.594.000 (2) Άφησα απενεργοποιημένα τα built-in AntiVirus & IM Secure Το Overnet v0.52 δούλεψε (αν και καθυστέρησε) αλλά έδειχνε σαν να υπήρχε ένα 'φράγμα' με αποτέλεσμα να υπολειτουργεί... Όταν επιχείρησα να ανοίξω τον Opera (παράλληλα με το Overnet), έφαγα freeze με την animated κλεψύδρα να κινείται, χωρίς όμως να μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Task Manager (Ctrl+Alt+Del) καταφεύγοντας σε reset => Back to v4.5.x Εσάς πως σας φάνηκε;[/quote'] ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.!!! Έχω πρόβλημα όταν φορτώνεται το ZoneAlarm μαζί με τα windows ή όταν το ανοίξω manual πριν κάνω την σύνδεση στο Internet. Συγκεκριμένα «κολλάνε» τα windows… ο δίσκος μου για 3-5 λεπτά κάνει σαν τρελός και όταν σταματήσει εμφανίζονται στον Event Viewer στο «System» μια 40αρά εγγραφές με Warning: An error was detected on device \Device\Harddisk0\D during a paging operation. και Event ID=51. Μετά από αυτό συνδέομαι στο Internet αλλά ούτε σελίδες βλέπω ούτε κατεβάζω emails. Μόνο αν κάνω πρώτα την σύνδεση και μετά ανοίξω το ZoneAlarm τότε δουλεύει σωστά.
mrFrodo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 nai me tin 043 ki egw trww freeze apanwta kai adiakrita twra tha ksanabalw 4.5.x kai an den strwsei norton na doume ti tha ginoume pleon..
9-11 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 ZoneAlarm Pro v5.1.001 beta is out Download link: http://download.zonelabs.com/bin/free/beta/zapSetup_5.1.001_beta.exe [6 MB] Μόλις την κατέβασα, αλλά δεν θα την δοκιμάσω, τουλάχιστον όχι σύντομα... Έχω εγκαταστήσει το Kerio Personal Firewall v4.0.16 και βαριέμαι όσο τίποτα άλλο να θέτω εκ νέου rules, permisions κλπ ειδικά αν και το καινούργιο ZoneAlarm αποδειχθεί *μούφα* και χρειαστεί να καταφύγω σε άλλες λύσεις Όσοι έχουν κουράγιο, χρόνο & ψυχική διάθεση ας το δοκιμάσουν αναφέροντας τις εντυπώσεις τους (ειδικά στο θέμα των conflicts με τα peer2peer προγράμματα)
karib Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Παιδια κι εγω με την εκδοση 5 ειχα προβληματα. Πολλά προβλήματα. Ξαναγυρισα στην 4.5
MaTRiX57 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2004 to eixa valei ki egw prin ligo kairo ti epa8a?? 1.h ekdosh 5 tsekarei to serial an einai klemmeno kai to apenergopoiei se 15 meres 2.se ena mhxanhma apla mou evgale to mynhma USE A VALID KEY enw se 2 alla mou ta KOLLAGE syxna kai den ekanan login h pagwnan ta Windows... 3. evala to 4.5 kai ante geia... no more upgrades... mia xara einai akoma kai to ZA 3.x gia vasikh prostasia...
9-11 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2004 1.h ekdosh 5 tsekarei to serial an einai klemmeno kai to apenergopoiei se 15 meres (1) Το μόνο ανησυχητικό που αντιλήφθηκα εγώ, ήταν ένα μήνυμα που έλεγε πως είχε λήξει το AlertAdvisor (του Program Control) & θα έπρεπε να κάνω ανανέωση συνδρομής. Ούτως ή άλλως, το έχω πάντα στο OFF αφού από ένα σημείο και μετά τα pop-ups καταντούν ενοχλητικά, οπότε τσεκάρω μόνος μου τα logs κατά διαστήματα... Αν εννοείς κάτι άλλο (γιατί αυτό είναι άνευ σημασίας) let us know (2) Θα περιμένω πέραν του 15ήμερου που αναφέρεις να το επιβεβαιώσω... Νομίζω πάντως ότι χρησιμοποίησες K----n [fill in the blanks για να μην φάω κανένα ban ] παλιότερης έκδοσης (3) Τα peer2peer (και συγκεκριμένα το Overnet v0.52) πάντως ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
Teacher Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Για κοιτάξτε και την 5.1.011, μόλις βγήκε και μάλλον διορθώνει τα προηγούμενα bugs.
karib Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Για κοιτάξτε και την 5.1.011, μόλις βγήκε και μάλλον διορθώνει τα προηγούμενα bugs. Οποιος την δοκιμασει πρωτος, μας λεει εντυπωσεις.
Teacher Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2004 Εγώ γενικώς δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα, οπότε και τώρα είμαι ΟΚ
9-11 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2004 Καινούργια έκδοση v5.5.012.000 beta ΜΗΝ κάνετε τον κόπο Σε WinXP/SP2 αν επιχειρήσεις να ξε-clickάρεις το 'Load ZoneAlarm Pro at startup' στα Preferences, σου σκάει μια υπέροχη B.S.O.D. (Blue Screen Of Death) που είναι όλη δική σου Μετά την 4η αποτυχημένη προσπάθεια & εμφάνιση του 'memory dump' μηνύματος αντιστοίχως, είπα να σταματήσω. Ε, μην το κάψω κιόλας το ρημάδι... H v5.1.011.000 δουλεύει μια χαρά πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.