DjTony Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Απαράδεκτοι οι μηχανικοί της toyota στην Κηφισίας... Έχει η μάνα μου ένα aygo 2022 μοντέλο, Πήγε για το πρώτο σέρβις σήμερα αφού έφτασε τα χιλιόμετρα και του λέει τα φώτα μου όταν έχω το διακόπτη στο αυτόματο ανάβουν και τη μέρα. Όχι πάντα αλλά ανάβουν. Εγώ το είδα και της το είπα. Της λέει ένας ε θα το γυρνάς χειροκίνητα και θα τα κλείνεις... Δηλαδή πονάει πόδι; το κόβουμε... Δε μίλησε η μάνα μου αλλά εγώ είμαι έξαλλος με τις απαντήσεις τους, λες και έβλεπαν πρώτη φορά αμάξι. Ένας άλλος της λέει τα φίμε φταίνε... Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο αισθητήρας για τα αυτόματα φώτα είναι ΜΕΣΑ στη καμπίνα και με το ένα τσακ φίμε που βάλαμε έγινε συσκότιση στην καμπίνα και τα βλέπει όλα μαύρα ο αισθητήρας και ανάβει φώτα αυτόματα. Προφανώς ο αισθητήρας έχει κολλήσει ή είναι προβληματικός. Σκέφτομαι να πάω σε άλλη Toyota. Είχε κανείς παρόμοιο θέμα με τον αισθητήρα για τα αυτόματα φώτα; πως να κινηθώ; ευχαριστώ. 1 1
agnostos13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, DjTony είπε Καλησπέρα. Απαράδεκτοι οι μηχανικοί της toyota στην Κηφισίας... Έχει η μάνα μου ένα aygo 2022 μοντέλο, Πήγε για το πρώτο σέρβις σήμερα αφού έφτασε τα χιλιόμετρα και του λέει τα φώτα μου όταν έχω το διακόπτη στο αυτόματο ανάβουν και τη μέρα. Όχι πάντα αλλά ανάβουν. Εγώ το είδα και της το είπα. Της λέει ένας ε θα το γυρνάς χειροκίνητα και θα τα κλείνεις... Δηλαδή πονάει πόδι; το κόβουμε... Δε μίλησε η μάνα μου αλλά εγώ είμαι έξαλλος με τις απαντήσεις τους, λες και έβλεπαν πρώτη φορά αμάξι. Ένας άλλος της λέει τα φίμε φταίνε... Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο αισθητήρας για τα αυτόματα φώτα είναι ΜΕΣΑ στη καμπίνα και με το ένα τσακ φίμε που βάλαμε έγινε συσκότιση στην καμπίνα και τα βλέπει όλα μαύρα ο αισθητήρας και ανάβει φώτα αυτόματα. Προφανώς ο αισθητήρας έχει κολλήσει ή είναι προβληματικός. Σκέφτομαι να πάω σε άλλη Toyota. Είχε κανείς παρόμοιο θέμα με τον αισθητήρα για τα αυτόματα φώτα; πως να κινηθώ; ευχαριστώ. Αν έχεις μεμβράνη στο μπροστινό παρ-μπριζ επηρεάζει. 2 1
Ribopaido Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, agnostos13 είπε Αν έχεις μεμβράνη στο μπροστινό παρ-μπριζ επηρεάζει. ΜΟΝΟ αν εχει μπροστα. Η φωτοδίοδος δεν επηρεάζεται απο τίποτα αλλο οντως.
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, DjTony είπε Καλησπέρα. Απαράδεκτοι οι μηχανικοί της toyota στην Κηφισίας... Έχει η μάνα μου ένα aygo 2022 μοντέλο, Πήγε για το πρώτο σέρβις σήμερα αφού έφτασε τα χιλιόμετρα και του λέει τα φώτα μου όταν έχω το διακόπτη στο αυτόματο ανάβουν και τη μέρα. Όχι πάντα αλλά ανάβουν. Εγώ το είδα και της το είπα. Της λέει ένας ε θα το γυρνάς χειροκίνητα και θα τα κλείνεις... Δηλαδή πονάει πόδι; το κόβουμε... Δε μίλησε η μάνα μου αλλά εγώ είμαι έξαλλος με τις απαντήσεις τους, λες και έβλεπαν πρώτη φορά αμάξι. Ένας άλλος της λέει τα φίμε φταίνε... Δηλαδή θέλουν να μας πουν ότι ο αισθητήρας για τα αυτόματα φώτα είναι ΜΕΣΑ στη καμπίνα και με το ένα τσακ φίμε που βάλαμε έγινε συσκότιση στην καμπίνα και τα βλέπει όλα μαύρα ο αισθητήρας και ανάβει φώτα αυτόματα. Προφανώς ο αισθητήρας έχει κολλήσει ή είναι προβληματικός. Σκέφτομαι να πάω σε άλλη Toyota. Είχε κανείς παρόμοιο θέμα με τον αισθητήρα για τα αυτόματα φώτα; πως να κινηθώ; ευχαριστώ. Δε νομίζω ότι ήθελαν να σου πουν για συσκότιση και όλα τα λοιπά εντυπωσιακά που λες. Και ούτε ο όποιος αισθητήρας φώτων χρειάζεται "συσκότιση" για να λειτουργήσει. Απλά να πέσει η στάθμη του φωτός κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο μπορεί όντως να το κάνει μία μεμβράνη, άσχετα αν εσύ τη βλέπεις "φωτεινή". Για το μοντέλο που λες δεν ξέρω. Γενικότερα μιλώντας όμως, αν ο αισθητήρας είναι κολλημένος στο παρμπρίζ (ενδεχομένως παρέα με αισθητήρα βροχής), προφανώς και δεν τον αφορά η μεμβράνη. Αν όμως είναι πίσω από τον καθρέφτη ή κάπου που έχει μία στοιχειώδη απόσταση από το παρμπρίζ (και άρα έχει περάσει μεμβράνη από μπροστά του) τότε ενδεχομένως και να επηρεάζεται. Ειδικά αν σας το έκανε "συμπτωματικά" μετά που περάστηκαν οι μεμβράνες
DjTony Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δεν υπάρχει στο μπροστινό παρμπρίζ μεμβράνη και το έκανε και πριν τις μεμβράνες. Ο αισθητήρας τα έχει παίξει. Θα ρωτήσω και σε άλλες αντιπροσωπείες και μετά σκέφτομαι να στείλω email στη μαμά Toyota στην Ελλάδα. Θα βγάλω καμιά άκρη;
agnostos13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, DjTony είπε Δεν υπάρχει στο μπροστινό παρμπρίζ μεμβράνη και το έκανε και πριν τις μεμβράνες. Ο αισθητήρας τα έχει παίξει. Θα ρωτήσω και σε άλλες αντιπροσωπείες και μετά σκέφτομαι να στείλω email στη μαμά Toyota στην Ελλάδα. Θα βγάλω καμιά άκρη; Αν δεν έχεις μεμβράνη μπροστά ζητάς επισκευή αισθητήρα αυτόματων φωτών. Σαφώς και μπορείς να ανάβεις τα φώτα με το χέρι όπως σου είπαν αλλά αυτό δεν είναι λύση. Εφόσον έχεις εγγύηση γιατί να το αφήσεις; Και αν σου πουν την εξυπνάδα οτι δεν είναι κάτι να τα ανάβεις χειροκίνητα απάντησε τους οτι δεν πλήρωσες καινούριο αμάξι για να το χρησιμοποιείς λες και είναι 20-ετίας. 1
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 40 λεπτά πριν, haris_216 είπε Δε νομίζω ότι ήθελαν να σου πουν για συσκότιση και όλα τα λοιπά εντυπωσιακά που λες. Και ούτε ο όποιος αισθητήρας φώτων χρειάζεται "συσκότιση" για να λειτουργήσει. Απλά να πέσει η στάθμη του φωτός κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο, το οποίο μπορεί όντως να το κάνει μία μεμβράνη, άσχετα αν εσύ τη βλέπεις "φωτεινή". Για το μοντέλο που λες δεν ξέρω. Γενικότερα μιλώντας όμως, αν ο αισθητήρας είναι κολλημένος στο παρμπρίζ (ενδεχομένως παρέα με αισθητήρα βροχής), προφανώς και δεν τον αφορά η μεμβράνη. Αν όμως είναι πίσω από τον καθρέφτη ή κάπου που έχει μία στοιχειώδη απόσταση από το παρμπρίζ (και άρα έχει περάσει μεμβράνη από μπροστά του) τότε ενδεχομένως και να επηρεάζεται. Ειδικά αν σας το έκανε "συμπτωματικά" μετά που περάστηκαν οι μεμβράνες @ts Άκυρο το post μου, αφού λες ότι μπροστά δεν μπήκε μεμβράνη. Οπότε συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λέει ο @agnostos13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα