kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Anton1s1 είπε Καλησπέρα, Εγώ χρησιμοποίω Avira Password Manager(AWM) και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Δουλεύει σε win, android και iphone και συγχρονίζουν άψογα. Επίσης πολύ βολικό το face id ,fingerprint για είσοδο. Στα win ζητάει ενα master password μονο. Η εφαρμογή είναι freeware και αν δεν κάνω λάθος δεν υπάρχει περιορισμός συσκευών. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Θα το δω και αυτό, ήδη κάνω δοκιμές για κάποιες ημέρες με το LastPass, αυτή τη στιγμή.
kormos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Επανέρχομαι μετά από δοκιμές με το LastPass... ...έχει αρκετά στοιχεία που χρειάζομαι αλλά, κάτι δεν πάει καλά! Προσπαθώ να εισάγω ένα xml αρχείο με δεδομένα που έχω από το KeePass αλλά μάταια... Αρκετές οι προσπάθειες και είναι ένα σημείο που για την ώρα θα το αφήσω τσην άκρη ώστε να δω λίγο και το Bitwarden
micos000 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Αυτές οι οδηγίες δεν σε βοήθησαν; https://support.lastpass.com/help/how-do-i-import-passwords-from-keepass-into-lastpass
kormos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, micos000 είπε Αυτές οι οδηγίες δεν σε βοήθησαν; https://support.lastpass.com/help/how-do-i-import-passwords-from-keepass-into-lastpass Δυστυχώς όχι, φορτώνω το xml αρχείο με την ίδια διαδικασία και για πάνω από ώρες, δεν βγάζει ούτε μήνυμα σφάλματος ούτε τίποτα... Μένει σε μια φάση διαδικασίας ότι ακόμα φορτώνει... Δοκιμή με ανώνυμη και κανονική περιήγηση με Chrome/Firefox
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Απελπισία σκέτη το Bitwarden.... "Έφαγε κόλλημα" στην φόρτωση του XML και τα πέρασε όλα x3 φορές!!! Όσο και αν το έψαξα αλλά όσο και να διάβασα έχει συμβεί και σε άλλους και δεν υπάρχει καν η αυτονόητη επιλογή φακέλων "Select all" που σημαίνει στη δική μου περίπτωση πρέπει να κάνω περίπου 4500 κλικ (1500 φακέλοι x3 κλικ που θέλει για να κάνει όλη τη διαδικασία διαγραφής) .... Είδωμεν...
kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tyf είπε εχω το Bitwarden και ειναι παρα πολυ καλο. Το διαπίστωσα 1
apostolos22 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Να ξέρεις από το θέμα σου αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ κάτι άλλο εκτός keepass και πήγα σε Bitwarden και προς το παρών όλα οκ. Και δεν είχα κανένα θέμα με το XML
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 24 λεπτά πριν, apostolos22 είπε Να ξέρεις από το θέμα σου αποφάσισα να δοκιμάσω και εγώ κάτι άλλο εκτός keepass και πήγα σε Bitwarden και προς το παρών όλα οκ. Και δεν είχα κανένα θέμα με το XML Μπα... ήδη μου έχει φανεί "βουνό" για να κάνω διαγραφή όλους τους φακέλους που έχει δημιουργήσει. Τα είχα στο KeePass όλα ταξινομημένα...Αλλά το Bitwarden δεν μου έκανε το "κέφι"... 1
tutuyo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Γιατι εχεις φαει τετοιο σκαλωμα με την τακτοποιηση των passwords? θελω να πω ειναι απλα αισθητικο το θεμα και δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργικοτητα. Ακομη και εαν δεν συμπληρωθουν αυτοματα τα username/password, με ενα απλο search βγαινει το pass που θες γρηγορα και απλα +1 για το Bitwarden, μετα την αλλαγη του Lastpass, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος
kormos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Γιατι εχεις φαει τετοιο σκαλωμα με την τακτοποιηση των passwords? θελω να πω ειναι απλα αισθητικο το θεμα και δεν εχει καμια επιπτωση στην λειτουργικοτητα. Ακομη και εαν δεν συμπληρωθουν αυτοματα τα username/password, με ενα απλο search βγαινει το pass που θες γρηγορα και απλα +1 για το Bitwarden, μετα την αλλαγη του Lastpass, εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος Γιατί επειδή ασχολούμαι για όλη τη φαμίλια δεν θέλω να μπλέκω απλά με αναζήτηση συνεχώς όταν ξέρω πως πχ θα πατήσω στο φάκελο που λέει ΟΑΕΔ και εκεί θα βρω ότι χρειάζομαι κλπ κλπ από το να πρέπει να θυμηθώ πολύ περισσότερα στοιχεία Είναι αρκετά βολικά η σωστή ταξινόμηση, πέρα του αισθητικού που δείχνει ποιό οργανωμένα θες πες το και κόλλημα, δεκτό Μφχ
petran79 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 εγώ είχα μείνει στo Lastpass αλλά όταν οι πονηροι χρέωσαν συνδρομή αλλιώς έπρεπε να διαλέξεις ή κινητό ή Desktop, κράτησα το δεύτερο και μπαίνω στο κινητό επιλέγοντας "προβολή για υπολογιστες" και το δέχεται κανονικά που να αλλάζω δεκάδες κωδικούς....
kormos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, petran79 είπε εγώ είχα μείνει στo Lastpass αλλά όταν οι πονηροι χρέωσαν συνδρομή αλλιώς έπρεπε να διαλέξεις ή κινητό ή Desktop, κράτησα το δεύτερο και μπαίνω στο κινητό επιλέγοντας "προβολή για υπολογιστες" και το δέχεται κανονικά που να αλλάζω δεκάδες κωδικούς.... Χμμ, Μπαίνεις χωρίς την εφαρμογή λογικά ε; 1
micos000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, petran79 είπε εγώ είχα μείνει στo Lastpass αλλά όταν οι πονηροι χρέωσαν συνδρομή αλλιώς έπρεπε να διαλέξεις ή κινητό ή Desktop, κράτησα το δεύτερο και μπαίνω στο κινητό επιλέγοντας "προβολή για υπολογιστες" και το δέχεται κανονικά που να αλλάζω δεκάδες κωδικούς.... Κι εγώ κάπως έτσι το πήγα, απλά στο κινητό προτίμησα να βάλω το bitwarden και του μετέφερα τους κωδικούς από το lastpass.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα