Προς το περιεχόμενο

Redmi Note 8t

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω το τηλέφωνο Redmi Note 8T και εδώ και μερικές μέρες έχει το εξής πρόβλημα : πχ. Εχει μπει η οθόνη κλειδώματος και δέχομαι κλήση ... δεν φεύγει η οθόνη κλειδώματος και δεν μπορώ να απαντήσω ... ή  Μιλάω στο τηλέφωνο, ενεργοποιείτε η οθόνη κλειδώματος και εαν θέλω να μπω στο μενού τηλεφώνου δεν μπορώ 

Γνωρίζουμε κάτι περισσότερο ?

Δημοσ.

μετα από 1 λεπτό αδράνειας ενεργοποιείται η οθόνη κλειδώματος για να μην τρώει την μπαταρία ... αλλά όταν δέχομαι κλήση και ενώ χτυπάει δεν μπορώ να απαντήσω... δεν φαίνεται ο αριθμός που καλεί  και συνεχίζει να είναι μαύρη η οθόνη 

Προσπαθώ να το ανοίξω με το δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά τίποτα ... μόλις σταματήσει να χτυπάει μπορώ να το ανοίξω και να καλέσω εγώ  

Δημοσ.

Προτού κάνεις επανεκκίνηση ή επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάνει αυτό

Calibrate Proximity Sensor...

1. Ρυθμίσεις

Σχετικά με το τηλέφωνο.

Πατάς πολλές φορές στην έκδοση kernel.

Μπαίνεις στις ρυθμίσεις

Πάνω ψηλά τρεις τελείες

Βρίσκεις το calibration.

Δημοσ.

οκ , Αναφέρει Proximity sersor test : 5  .. ακουμπάω το δάχτυλο στο σενσορα μου λέει pass  , μου ανάβει να πατήσω το calibration αλλά μετά μου λέει calibration fail 

άρα έχω κάποιο θέμα με τον συγκεκριμένο αισθητήρα ? Το οπαίο δεν διορθώνεται από τις ρυθμίσεις αλλά θέλει τεχνικό ΄?

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, insomnia145 είπε

οκ , Αναφέρει Proximity sersor test : 5  .. ακουμπάω το δάχτυλο στο σενσορα μου λέει pass  , μου ανάβει να πατήσω το calibration αλλά μετά μου λέει calibration fail 

άρα έχω κάποιο θέμα με τον συγκεκριμένο αισθητήρα ? Το οπαίο δεν διορθώνεται από τις ρυθμίσεις αλλά θέλει τεχνικό ΄?

Ναι.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση την εφαρμογή τηλεφώνου (Dialer).

Μετά, μια αεπανεκκίνηση. Αν δεν στρώσει δοκίμασε να καταργήσεις τις ενημερώσεις της εφαρμογής.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...