kesking Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Nabuko είπε Όχι. Ισχύει ότι και στις άλλες πόλεις. Λέμε να πεις του γιου σου να έρθει στην πόλη σας να βγάλει δίπλωμα που είναι πεντακαθαρίδηδες όλοι 😄 Φοβητσιάρης είναι μωρέ. Ποτέ δεν είπα ότι στην πόλη μου είναι όλοι πεντακάθαροι, αλλά αυτός πιστεύει ότι του λέει ο κάθε πικραμένος. Εγώ,πήρα δίπλωμα το 1986 (φάνηκε η ηλικία μου), με την πρώτη, χωρίς να περάσει καθόλου από το μυαλό μου η μίζα και είχα και άγχος. Το 2002 έβγαλα δίπλωμα μηχανής, πάλι με την πρώτη και είχα πάλι λίγο άγχος. Βέβαια, δεν είμαι γιδοβοσκός, είτε χαζοξανθιά (το λεω, διότι στην φουρνιά μου κόπηκαν κατι τέτοιοι...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qwertyuiop2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Eγώ έδωσα το 2013 αλάδωτος κάνοντας απλώς 2 έξτρα μαθήματα από τα 10 υποχρεωτικά, ήμουν στους 3 από τους 5 που το πήραν. Στο καφενείο αναμονής για εξέταση που κάτσαμε μετά περιμένοντας τους υπόλοιπους, οι μπαρμπάδες ρωτούσαν "πόσα έδωσες νεαρέ" κι όταν τους έλεγα "τίποτα" μου έλεγαν "αααασ'τα σαπιααα, λεγεεε". Οι εξεταστές ήταν τυπικοί, αλλά όχι αυστηροί. Μου επέτρεψαν να σβήσει το αυτοκίνητο τις 2 φορές που δικαιούμαι, γιατί είχα βάλει τρίτη αντί πρώτης. Τους κούφανα όμως με παρκάρισμα και οπισθογωνία, πραγματικά έκανα και τα δύο τόσο άψογα που δεν άνοιξαν καν πόρτες να δουν αποστάσεις, μου είπαν "μια χαρά, πάμε στο επόμενο". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δεν ξερω αν εχουν αλλαξει ιδιαιτερα τα πραματα απο τοτε που εδωσα εγω (2002 αμαξι, 2009 μηχανακι), αλλα στα τοτε δεδομενα ηταν καθαρα λαχειο το αν θα περασεις χωρις λαδι, ασχετως του ποσο καλα οδηγεις. Γενικα διαπιστωσα οτι οι εξεταστες παρεα με τους δασκαλους ειναι μια βρωμερη κλικα φιλοχρηματων λαμογιων (με εξαιρεσεις παντα εννοειται που επιβεβαιωνουν τον κανονα), πολυ συχνα το καταλαβαινεις αυτο και απο τις μουρες τους και τις συμπεριφορες τους. Επισης γενικα κυριαρχει μια νοοτροπια τυπου "λαδωσε για να σαι σιγουρος και να αποφυγεις τη μανουρα του να κοπεις και να ξαναδινεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Όταν πριν από 20 χρόνια έδωσα για μηχανή παει ο τσακαλος και μου λέει έλα ποιο κοντά. Από συνήθεια αφήνω ίσα ίσα λίγο συμπλέκτη και τσουλαει ένα μέτρο η μηχανή για να τους πλησιάσω. Κόπηκες για το φλας λέει, κι εκεί που πάω να κατέβω με αρκετά άγρια διάθεση, μπαινει στην μεση ο δάσκαλος και κάτι τους λέει. Μου λέει μετά, έχεις ένα ( δεν θυμάμαι τι, πεντοχιλιαρο, δεκαχιλιαρο ), κάναμε ένα τετράγωνο και τέρμα. Στο θέμα μας, υπάρχει - υπήρχε και σχολή στο Νέο Ψυχικό που δεν λαδωνε πότε και για κανένα λόγο. Προφανώς τον ήξεραν και οι εξεταστές και δεν ζητούσαν τπτ. Νομίζω είχε και δωρεάν την επανεξέταση, τόσο ψηλά τον πήχη είχε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Άμα δε κάνεις λάθος, δε σε κόβουν. Άμα κάνεις λάθος, εξαρτάται απ'την αυστηρότητα τους. Εγώ είχα πάρει λίγο ανοιχτά την οπισθογωνία, ευτυχώς είχα χώρο πίσω ώστε να το διορθώσω... και πάλι το έφερα οριακά. Με πέρασαν, κανονικά έπρεπε να με κόψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me3ikan Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικά είναι που θα πέσεις. Όταν έδωσα εγώ ήμασταν 4 άτομα από τα οποία είχαν λαδώσει τα 2. Περάσαμε όλοι κανονικά. Δεν ξέρω αν αυτοί που λάδωσαν βοήθησαν και εμάς. Εγώ πάντως στις ερωτήσεις είχα σκαλώσει άσχημα σε μια χαζομάρα και δεν την απάντησα τελικά. Άλλο λάθος δεν έκανα και πέρασα. Από μαθήματα έκανα τα υποχρεωτικά και πριν από αυτό 3-4 φορές σε αλάνα 1η 2α. Όπως είπαν και οι άλλοι άμα είσαι τυπικός περνάς χωρίς λάδι, εκτός αν πέσεις στην περίπτωση. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από me3ikan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 αν ξέρει να οδηγαει δεν τον κόβει κανενας όλα τα άλλα είναι να ειχαμε να λέγαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kesking Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Τελικά τον κόψανε με το ζόρι. Και η ''σχολή'' του ζητάει 170 ευρώ για επανεξέταση. Απ' ότι κατάλαβα είναι όλοι στο κόλπο τής μίζας. Μεγάλος βόθρος η Αθήνα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 @ts, εαν θεωρείς οτί ο βόθρος είναι μόνο στην Αθήνα, τότε you are welcome να δοκιμάσει ο κανακάρης και στην επαρχία...Ειδικά απο τη στιγμή που επαρχία,ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό οδηγεί χωρίς δίπλωμα (ρίξε μια ματιά στις ειδήσεις),δεν ξέρω τί χαρακτηρισμό να αποδώσω εκεί... On topic,έμαθα να οδηγώ στο στρατό,1999-2000 θητεία 18μηνη, οπού πέρασαν από τα χεράκια μου και τζιπάκια και Minibus και Ρέο και Stayer, μέχρι και "το Πλοίο της Αγάπης" (αν ακόμη φέρει το βοθροφόρο την επωνυμία αυτη,χαχαχαχα).... Απολύθηκα συχτιρίζοντας γιατί μόλις μία διετία ή κάτι τέτοιο πριν καταργήθηκε η διάταξη που μετέτρεπε το στρατιωτικό δίπλωμα σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ , οπότε ροβόλησα στην κοντινότερη σχολή για τα περαιτέρω...Ξεκινώντας,στα 2 πρώτα λεπτά ο δάσκαλος παίρνει γραμμή τί παίζει, και όλα τα υπόλοιπα υποχρεωτικά μαθήματα αναλώθηκαν στο να τον μεταφέρω να κάνει τις καθημερινές δουλειές του (μέχρι και τους συνεξεταζόμενους την ημέρα της εξέτασης εγώ τους πήγα γιατί θέλαμε δύο κάρα, δεν χωρούσαμε...) Σήματα άψογος,λέω στο δάσκαλο : θα χρειαστεί λάδι Καλαμάτας καλέ μου άνθρωπε... Απάντηση : Για να μη δουλευόμαστε, είσαι έτοιμος...Επειδή όμως παίζει να πέσουμε σε κανένα μ@λ..., το "κοστουμάκι¨ είναι αυτό...Μην ταλαιπωρείσαι κιόλας... Fun fact: Ρωτάνε και οι δύο εξεταστές : Πόσο καιρό οδηγεί ο κύριος χωρίς δίπλωμα;;; Απάντηση δασκάλου : Είδατε τι αστέρια βγάζω;;; (Ούτε τις ταχύτητες και το συμπλέκτη δεν μου έδειξε ποτέ,χαχαχαχαχαχαχαχα.... Τί να συζητήσουμε από εκεί και πέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, ChrisOnceMore είπε @ts, εαν θεωρείς οτί ο βόθρος είναι μόνο στην Αθήνα, τότε you are welcome να δοκιμάσει ο κανακάρης και στην επαρχία...Ειδικά απο τη στιγμή που επαρχία,ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό οδηγεί χωρίς δίπλωμα (ρίξε μια ματιά στις ειδήσεις),δεν ξέρω τί χαρακτηρισμό να αποδώσω εκεί... On topic,έμαθα να οδηγώ στο στρατό,1999-2000 θητεία 18μηνη, οπού πέρασαν από τα χεράκια μου και τζιπάκια και Minibus και Ρέο και Stayer, μέχρι και "το Πλοίο της Αγάπης" (αν ακόμη φέρει το βοθροφόρο την επωνυμία αυτη,χαχαχαχα).... Απολύθηκα συχτιρίζοντας γιατί μόλις μία διετία ή κάτι τέτοιο πριν καταργήθηκε η διάταξη που μετέτρεπε το στρατιωτικό δίπλωμα σε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ , οπότε ροβόλησα στην κοντινότερη σχολή για τα περαιτέρω...Ξεκινώντας,στα 2 πρώτα λεπτά ο δάσκαλος παίρνει γραμμή τί παίζει, και όλα τα υπόλοιπα υποχρεωτικά μαθήματα αναλώθηκαν στο να τον μεταφέρω να κάνει τις καθημερινές δουλειές του (μέχρι και τους συνεξεταζόμενους την ημέρα της εξέτασης εγώ τους πήγα γιατί θέλαμε δύο κάρα, δεν χωρούσαμε...) Σήματα άψογος,λέω στο δάσκαλο : θα χρειαστεί λάδι Καλαμάτας καλέ μου άνθρωπε... Απάντηση : Για να μη δουλευόμαστε, είσαι έτοιμος...Επειδή όμως παίζει να πέσουμε σε κανένα μ@λ..., το "κοστουμάκι¨ είναι αυτό...Μην ταλαιπωρείσαι κιόλας... Fun fact: Ρωτάνε και οι δύο εξεταστές : Πόσο καιρό οδηγεί ο κύριος χωρίς δίπλωμα;;; Απάντηση δασκάλου : Είδατε τι αστέρια βγάζω;;; (Ούτε τις ταχύτητες και το συμπλέκτη δεν μου έδειξε ποτέ,χαχαχαχαχαχαχαχα.... Τί να συζητήσουμε από εκεί και πέρα... Η μετατροπή του στρατιωτικού σε πολιτικό επαγγελματικό δίπλωμα καταργήθηκε απο το καλοκαίρι του 1995 ,θυμάμαι οι παλιές σειρές να τρέχουν να μαζεψουν τα δικαιολογητικά που χρειάζονταν για να να προλάβουν ημερομηνίες.Πλοίο της αγάπης λέγατε το βροθρατζίδικο;Εμείς το σκουπιδιάρικο. Εχω δωσει για δίπλωμα τρεις φορές,μηχανάκι στα 16 -αμάξι στα 18-στρατιωτικό δίπλωμα όλες τις κατηγορίες στα 21.Και τις τρεις φορές πέρασα με την πρώτη. Χωρίς να χρειαστεί να λαδώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις