passenger57 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 ΚΟΛΛΗΣΑ ΕΝA TROJAN ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ EXPLORER.ΑΦΟΥ ΕΣΒΗΣΑ ΤΑ .ΕΧΕ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ SYMANTEC ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ REGISTRY ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΕXPLORER.ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ANΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΕΧPLORER ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ...ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΛΑΘΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ BACKUP ΤΗΝ REGISTRΥ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΤΑΡΩ ΤΟΝ EXPLORER ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΞΑΝΑ?
morpheous Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 control panel -> add remove programs ->add remove windows componets (mia epilogh sta aristera) ekei vgale ton explorer kai meta ksana valton...
passenger57 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ...ΤΖΙΦΟΣ!!! ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ? ΚΑΙΓΟΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙ!
predator Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 peta ton explorer , einai gia ta mpaza! bale mozilla firefox h opera! xarh sou kane o trojan!
Daredevil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 an exeis xp kane ena system restore ki eisai ok
passenger57 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΤΟ MOZILLA.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΡΕ DAREDEVIL ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ RESTORE!
pantelisgeor Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 liseis tou tipou vale mozila den einai i lisi giati iparxoun selides pou mono me ton explorer anoigoun.. dokimases na kaneis repair ta windows?
tsatsar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 KANE EPANORTHITIKH TWN XP........;H VOLEPSOU ME MOZILLA H' AKOMA KAI ME OPERA.....EINAI KAI AUTOS KALOS BROWSER.......
passenger57 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Ξερει κανεις πως δουλευει το recovery console των windows xp?
fwtonio Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ RESTORE! Μέγα λάθος φίλε μου! Εμένα με έχει σώσει 2-3 φορές από σίγουρο format και χωρίς να καταναλώνει μεγάλο χώρο από τον σκληρό.
dm@Cyberspace Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 απλα θα αναγκαστεις να σεταρεις ξανα το συστημα. δεν ειναι τιποτα σπουδαιο. ποσο καιρο εχεις να το καθαρισεις? φανταζομαι πολυ. 2-3 ωρες δουλεια ειναι αν εχεις ολα τα cd που θελεις (drivers κτλ). νομιζω ομως πως μπορεις να εγκαταστησεις ξανα τα windows, οταν σε ρωτησει για format πατας να συνεχισει ισια, απλα περναει ολο το λειτουργικο απο πανω με τις περισσοτερες ρυθμισεις που ειχες και χωρις απωλεια δεδομενων. αμα κανω λαθος, διορθωστε με παιδια
passenger57 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 δεν νομιζω πως μπορει να πατησει απο επανω τα xp χωρις να κανει format...δεν ειναι win98.καλος ο firefox αλλα μεγάλο πλήγμα να μην εχεις explorer.
MaTRiX57 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 ayto to gamospyware trojan SEARCH FOR oso paei ginetai pio zoriko!!!!!!! poios @as to exei kanei na to vroun na ton xwsoun mesa 100 xronia ?????? de vgainei me tipota ... exw dokimasei ola ta antispy...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.