infidel Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 30 λεπτά πριν, Nabuko είπε Κοίτα μήπως σε καλύπτει ο 1003 ΑΚ Καινούργιο μοντέλο kalasnikof;
*nenya* Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 6 hours ago, Rapladaka said: Καλησπέρα στην ομάδα. Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Ξεκίνησε το μπουζούκι κάπου στην καραντίνα και από τότε παίζει κάθε μέρα τόσο δυνατά που με κλειστά παράθυρα ακούγεται κανονικότατα σαν να τον έχω στο σαλόνι μου. Να σημειωθεί ότι δουλεύω από το σπίτι γενικά και δεν την παλεύω άλλο. Δεν παίζει ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλο τον χειμώνα έπαιζε καθημερινά 6 με 11 το βράδυ μέχρι που κάναμε παράπονα στον διαχειριστή και του είπε να μην παίζει μετά τις 9. Φυσικά τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αναγκαστηκαμε να πάρουμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετήσει. Το θέμα είναι ότι αν και έχει συμμορφωθεί με το ωράριο κάπως, παίζει πλέον πιο δυνατά από ποτε, σε σημείο που και με noise cancelling ακουστικά το ακούω. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία, με έχει πιάσει το στομάχι μου και έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν ξέρω αν ωφελεί να κάνω πάλι παράπονα. Υπάρχει κάποια άλλη νομική οδός που να μπορώ να ακολουθήσω? Θέλω πολύ να μετακομίσω αλλά με ενοίκια 400+ για ένα 2αρι είναι σχεδόν αδύνατον! Θα σου πω τι εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση: καποιος από τις απεναντι πολυκατοικιες επαιζε φλάουτο, καθημερινα με τις ωρες σαν αυτο που περιγραφεις. Προσπαθουσε να μαθει να παιζει το theme song του Τελευταίος των Μοϊκανών. Ηταν εκνευριστικος και θεοφαλτσος. Ε δεν αντεξα μια μερα. Βγηκα εξω στο μπαλκονι και επαιξα το τραγούδι στη melodica. Ντροπιαστηκε και δεν ξαναπαιξε. Problem solved ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ. 1
Dante80 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Είναι και αυτό μια μέθοδος...όποτε ξεκινάει κλαρίνο ο άλλος βάζε του Περπινιάδη διαπασών, ή ακόμα καλύτερα χτύπα του τα κομμάτια που προσπαθεί να παίξει..και φώναζε του "χασάπη γράμματα!!" ή "άκου να μαθαίνεις ρααα!" κάθε 45 δευτερόλεπτα. Που θα πάει, ή θα τα μάθει ή θα σταματήσει! Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Dante80
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, *nenya* είπε καποιος από τις απεναντι πολυκατοικιες επαιζε φλάουτο, καθημερινα με τις ωρες σαν αυτο που περιγραφεις. Ηταν εκνευριστικος και θεοφαλτσος. Αυτός?
Dante80 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Dante80
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, *nenya* είπε Θα σου πω τι εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση: καποιος από τις απεναντι πολυκατοικιες επαιζε φλάουτο, καθημερινα με τις ωρες σαν αυτο που περιγραφεις. Προσπαθουσε να μαθει να παιζει το theme song του Τελευταίος των Μοϊκανών. Ηταν εκνευριστικος και θεοφαλτσος. Ε δεν αντεξα μια μερα. Βγηκα εξω στο μπαλκονι και επαιξα το τραγούδι στη melodica. Ντροπιαστηκε και δεν ξαναπαιξε. Problem solved ΜΟΥΑΧΑΧΑΧ. έλα τώρα. Μέσα στα μπουζούκια, κλαρίνα και βιολιά που αναφέρθηκαν θέλεις να κερδίσεις συμπάθεια με το "δράμα" που είχες με το...φλάουτο; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Συγκρίσεις με περιπτώσεις ζώων (γαυγίσματα, κλπ) είναι λίγο άσχετες καθώς εκεί υπάρχουν και άλλα συνδυαστικά παραπτώματα πέραν του θορύβου. Δηλαδή μπορεί η παρέμβαση της αστυνομίας να ξεκίνησε από το γαύγισμα αλλά να προχώρησε με βάση το ότι ο σκύλος δεν επιτρέπεται να είναι μόνιμα στο μπαλκόνι (αν είναι μέσα στο σπίτι λογικά το γαύγισμα δεν ενοχλεί τον γείτονα αλλά τον ιδιοκτήτη). Δεν θα τις έλεγα άσχετες,καθώς για να γαυγίζει ο σκύλος,έχει το λόγο του (έμβιο ον είναι όπως και ο άνθρωπος...) Απλά το συνεχές γαύγισμα (1 ωρα+) όντως θα αποτελέσει την αφορμή για τυχόν κλήσεις, σε κάποιες περιπτώσεις ο θόρυβος είναι υπερβολικός... Ο σκύλος μπορεί να είναι όσο θέλει στο μπαλκόνι (ξαναλέμε, ως ζωντανός οργανισμός έχει τα δικαιώματα του και αυτός...), ΑΡΚΕΙ η μπαλκονόπορτα να είναι ανοιχτή... Σκύλος στο μπαλκόνι η σε ταράτσα με κλειστή οποιαδήποτε δίοδο προς το εσωτερικό του σπιτιού (αν μιλάμε για διαμέρισμα) στοιχειοθετεί πρόστιμο εάν γίνει καταγγελία και έρθει αστυνομία (κακομεταχείριση)...Πολύ πρόσφατος μάρτυρας, εξού και οι λεπτομέρειες... Στα των ¨οργάνων¨ (αρκετά με το off topic) , αντιλαμβάνομαι το οτί το μπουζούκι και δη από άτεχνο είναι μείζον θέμα (αν αποφασίσει ο καλλιτέχνης να ενισχύσει τον ήχο κιόλας), αλλα μετά απο τουλάχιστον μια εξαετία στο πατρικό μου στο Γκάζι, εκπαίδευσα τον εαυτό μου όπως καταλαβαίνετε σε χειρότερες καταστάσεις...Ελπίζω προς επίλυση,ts...
Dereki2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, majnun είπε Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με από κάτω γείτονα, δάσκαλο κλαρίνου. Ε ειλικρινά κοντεψα να τρελαθώ. Είχαμε μιλήσει σε πολύ πολιτισμένο επίπεδο και κάπως ειχε περιορίσει την ένταση αλλά όχι τις ώρες. Μιλάμε για έξι με οκτώ ώρες καθημερινά. Δε μπορούσες να απολαύσεις τίποτα καθώς αυτός ο ήχος εισέβαλε σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Και μόνο που περίμενες ότι κάποια στιγμή θα ξανά ενοχληθεις, ήταν ένα συνεχές μαρτύριο. Αυτό το οποίο με είχε βοηθήσει είναι που μου είχε δώσει στο περίπου μέρες και ώρες που θα έπαιζε οπότε είχα μια βάση. Ευτυχώς μετακόμισε και έγινε πρόβλημα κάποιων άλλων άτυχων Γιατί δεν πας μια βόλτα από την νέα του κατοικία να δεις αν ενοχλεί; κόσμος υποφέρει αντε να βοηθήσεις 5 ώρες πριν, Rapladaka είπε Το κάνω εδώ και καιρό, η απάντηση του ήταν να πάρει ενισχυτή ή μικρόφωνο (κάπως έχει δυναμώσει ο ήχος του) Μάλλον έπαθες αυτό.
Artman13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μια και ο τύπος δουλεύει ενισχυτή τράβα στα ρολόγια της ΔΕΗ και κατέβασε του το διακόπτη, δεν σηκώνει φαίνεται τον ενισχυτή η ηλεκτρική του εγκατάσταση. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Artman13 1
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Nabuko είπε Αυτός? Ρε φιλε το εχω ακουσει ποσες φορες στο twitch (και εγω το εχω βαλει) οταν κανει κατι fail ο αλλος και ελεγα οτι δημιουργηθηκε ως αστειο.
momentum Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 6 hours ago, rose from hell said: παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου (μονοκατοικια) μονος και μαζί με μπαντες , ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα Ωραίος, πρέπει να έχεις σπάσει πολλές μπάλες. Λογικά έχεις να βγάλεις πολύ καρούμπαλο από τις ευχές και μόνο! 2
Dereki2 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, Artman13 είπε Μια και ο τύπος δουλεύει ενισχυτή τράβα στα ρολόγια της ΔΕΗ και κατέβασε του το διακόπτη, δεν σηκώνει φαίνεται τον ενισχυτή η ηλεκτρική του εγκατάσταση. Για μια φορά μόνο αυτό μην το καταλάβει. Εγω θα έκανα όταν έπεφτε για ύπνο κατά τις2 το πρωί. Και φυσικά δεν ανάβεις φώτα διαδρόμου δεν παίρνεις ασανσέρ κάνεις ισυχια μέχρι να ξαναμπείς στο ΔΙΑΜΈΡΙΣΜΑ σου 1
tzotzo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 εξώδικο και ασφαλιστικά μέτρα. Αφού καταγγείλεις δύο τρεις φορές το περιστατικό στην αστυνομία. Η ψυχική σου υγεία είναι ανεκτίμητη και άσε τους άλλους να λένε. 1
majnun Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Dereki2 είπε Γιατί δεν πας μια βόλτα από την νέα του κατοικία να δεις αν ενοχλεί; κόσμος υποφέρει αντε να βοηθήσεις Πολυ αστείος, πρέπει να σου πήρε ώρα να το σκεφτείς
Rapladaka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, majnun είπε Είχα αντίστοιχο πρόβλημα με από κάτω γείτονα, δάσκαλο κλαρίνου. Ε ειλικρινά κοντεψα να τρελαθώ. Είχαμε μιλήσει σε πολύ πολιτισμένο επίπεδο και κάπως ειχε περιορίσει την ένταση αλλά όχι τις ώρες. Μιλάμε για έξι με οκτώ ώρες καθημερινά. Δε μπορούσες να απολαύσεις τίποτα καθώς αυτός ο ήχος εισέβαλε σε κάθε πτυχή της ζωής σου. Και μόνο που περίμενες ότι κάποια στιγμή θα ξανά ενοχληθεις, ήταν ένα συνεχές μαρτύριο. Αυτό το οποίο με είχε βοηθήσει είναι που μου είχε δώσει στο περίπου μέρες και ώρες που θα έπαιζε οπότε είχα μια βάση. Ευτυχώς μετακόμισε και έγινε πρόβλημα κάποιων άλλων άτυχων Ειλικρινά ταυτίστηκα 100%
Προτεινόμενες αναρτήσεις