Rapladaka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, MariaLog είπε οταν παιζει, βαλε μουσικη δυνατα , θα δεις για ποτε θα καταλαβει.. Το κάνω εδώ και καιρό, η απάντηση του ήταν να πάρει ενισχυτή ή μικρόφωνο (κάπως έχει δυναμώσει ο ήχος του)
Maurikycli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, ΠάρηςΓ είπε Αν ειναι διπλανο διαμερισμα μπορεις να του κανεις φασαρια οταν κοιματε πχ. Και το ίδιο άτομο πότε θα κοιμάται; 1
Rapladaka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mclein² είπε ξεκινα ντραμς Αμα δεν λυπόμουν τους υπόλοιπους θα το είχα κάνει ήδη. Σκέφτομαι να τον ηχογραφήσω και να του βάζω στα ηχεία να ακούει την παραφωνία του.
Maurikycli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 20 λεπτά πριν, rose from hell είπε παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου (μονοκατοικια) μονος και μαζί με μπαντες , ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα Να φύγετε κύριε,να πάτε αλλού!
Rapladaka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε Καλεις αστυνομια συνεχως, καποια στιγμη θα βαρεθει και αυτος. Θα ερθει η αστυνομία αν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας όμως? 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Με ενισχυτή παίζει; Εδώ και 3 χρόνια παίζει, από το Πάσχα έχει ανεβάσει την ένταση κατά 50% τουλάχιστον, άρα δεν μπορώ να φανταστώ τι άλλο μπορεί να έχει για να ακούγεται τόσο δυνατά με κλειστά παράθυρα. Εν τω μεταξύ ο "κύριος" τα έχει όλα ανοιχτά τα δικά του παράθυρα στον φωταγωγο 🤡🤡🤡 1 ώρα πριν, filip123go είπε Φυσικά και μπορεί. Υπάρχει όριο στα πόσα db θορύβου επιτρέπονται και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Δεν μπορεις πχ κάθε μερα, να παίρνεις ένα γκασμά και 6-10 να σπας τουβλα στο μπαλκόνι σου. Γνωρίζει κανείς ποσα είναι τα επιτρεπόμενα ντεσιμπελ? Γιατί στο ίντερνετ δεν μπορώ να βρω κάποια συγκεκριμένη απάντηση. Πάντως έχω δει ότι μέχρι και μήνυση μπορεί να γίνει αν σου διαταράσσει την ψυχική ηρεμία καθημερινά...αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα στην Ελλάδα.
Menelaos83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Rapladaka είπε Θα ερθει η αστυνομία αν δεν είναι ώρες κοινής ησυχίας όμως? Θα ερθουν ναι, απο την στιγμη που τους καλεις οφειλουν να το κανουν.
Maurikycli Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Θα ερθουν ναι, απο την στιγμη που τους καλεις οφειλουν να το κανουν. Το θέμα είναι μην της καταλογίσουν άσκοπη κλήση
tounion Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε Θα ερθουν ναι, απο την στιγμη που τους καλεις οφειλουν να το κανουν. 6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Το θέμα είναι μην της καταλογίσουν άσκοπη κλήση Το 2021 δεν είχε γίνει καταγγελία στο 100 για ξυλοδαρμό γυναίκας μέσα στο διαμέρισμα στην Αθήνα και το περιπολικό πέρασε απ' έξω και έφυγε ?? ΕΔΕ κάνανε.. αλλά Εεεεεε Δεν Έγινε και τίποτα... Ότι θέλουν μπορούν να σου καταλογίσουν και πολύ χειρότερα από άσκοπη κλήση... Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από tounion
kalogeros Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, rose from hell είπε παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου (μονοκατοικια) μονος και μαζί με μπαντες , ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα Αισθάνεσαι πολύ υπερήφανος για το κατόρθωμά σου; 8 3
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Rapladaka είπε Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Συνιστώ ηρεμία. Φέρ'του με τρόπο το μπουζούκι στο κεφάλι μήπως και καταλάβει 2
MrRush Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Menelaos83 είπε Καλεις αστυνομια συνεχως, καποια στιγμη θα βαρεθει και αυτος. Τίποτα δεν μπορεί να του κάνει η αστυνομία, παίζει σε ώρες που επιτρέπεται να κάνεις ακόμα και πάρτι κάθε μέρα αν θες. 2 ώρες πριν, Dantε είπε Μια χαρα μπορει να κανει. Δε σημαινει πως επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπορει να κανει ηχορυπανση ο αλλος. Ας μιλησει με αστυνομια ο ανθρωπος και θα τον κατευθυνουν. Ποιος θα κρίνει αν κάνει ηχορύπανση; Εγώ μπορεί να κάνω shred την κιθάρα μου και εσύ επειδή δεν σου αρέσει το shredding μπορεί να το θεωρείς ηχορύπανση, όμως δεν είναι. Δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας, μπορεί να βγει στο μπαλκόνι και να κουμπώσει ενισχυτή στο τέρμα και κανείς δεν μπορεί να του πει τίποτα. 1 ώρα πριν, rose from hell είπε παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου (μονοκατοικια) μονος και μαζί με μπαντες , ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα Και ξύδι να πιούνε. Keep rocking Το μπουζούκι πχ δεν παίζει με κλειστά παράθυρα να το ακούς καμπάνα, δεν βγάζει τόσο δυνατό ήχο και ιδιαίτερα αν είσαι με ακουστικά δεν παίζει να το ακούς καν. 1 1 1
Ison_ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Οι υπόλοιποι ένοικοι τι λένε; Δεν έχουν πρόβλημα; Ή περιμένει ο ένας τον άλλον να βγάλει το φίδι από την τρύπα;
Δημοφιλής ανάρτηση greekfragma Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Αυτή η σιγουριά οτι δε μπορεί να του κάνει τίποτα σε κανονικές ώρες.... τα έχουμε ξαναγράψει. ακόμα και ώρες ΜΗ κοινής ησυχίας ΥΠΑΡΧΕΙ ανώτατο επιτρεπτό όριο που δε προσβάλει την ευζωία των υπολοίπων. καλείτε περιπολικό για καταγραφή. Εάν εκείνη την ώρα ενοχλεί και το σημειώσουν στο βιβλίο συμβάντων θα πάτε μερικές μέρες μετά να πάρετε το αντίγραφο. Σε συνεννόηση και με τον υπεύθυνο αστυνομικό του τμήματος της περιοχής στο ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ θα φτιάξετε ένα φάκελο. ο αστυνομικός στο γραφείο αστυνόμευσης κοιτά τις υποθέσεις και φακέλους ανα εβδομάδα και κάνει τυχαίους ελέγχους. Αν διαπιστώσει ξανά ενόχληση ΟΛΕΣ τις ώρες προχωράει σε επιβολή διοικητικού προστίμου και είστε έτοιμοι να προχωρήσετε σε μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα. αυτά έχω κάνει εγώ με σκυλιά που γαύγιζαν σε μπαλκόνια και αυλές μονοκατοικιών ανεξέλεγκτα όλο το 24ωρο. Έχουν φάει οι ιδιοκτήτες από ένα 500άρικο έκαστος σε διοικητικό πρόστιμο και ενημερώθηκαν για πλήρη φάκελο εναντίον τους. Το ένα σκυλί δε ξαναβγήκε μπαλκόνι. Ο στ@ρχιδιστής 2ος ιδιοκτήτης είναι έτοιμος να ειδοποιηθεί για τη μήνυση εντός της εβδομάδας. 22 9
Menelaos83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Αν θυμαμαι καλα σε αντιστοιχο thread ειχε γραψει φιλος περι νομου που αφορα της προσβολης της προσωπικοτητας, αλλα δεν μπορω να το βρω.
greekfragma Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 minutes ago, Menelaos83 said: Αν θυμαμαι καλα σε αντιστοιχο thread ειχε γραψει φιλος περι νομου που αφορα της προσβολης της προσωπικοτητας, αλλα δεν μπορω να το βρω. αυτό έρχεται μετά τη μήνυση και περιέχεται στις δικαστικές αποζημιώσεις/αξιώσεις του προσβαλόμμενου προς τον παραβάτη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις