Rapladaka Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Ξεκίνησε το μπουζούκι κάπου στην καραντίνα και από τότε παίζει κάθε μέρα τόσο δυνατά που με κλειστά παράθυρα ακούγεται κανονικότατα σαν να τον έχω στο σαλόνι μου. Να σημειωθεί ότι δουλεύω από το σπίτι γενικά και δεν την παλεύω άλλο. Δεν παίζει ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλο τον χειμώνα έπαιζε καθημερινά 6 με 11 το βράδυ μέχρι που κάναμε παράπονα στον διαχειριστή και του είπε να μην παίζει μετά τις 9. Φυσικά τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αναγκαστηκαμε να πάρουμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετήσει. Το θέμα είναι ότι αν και έχει συμμορφωθεί με το ωράριο κάπως, παίζει πλέον πιο δυνατά από ποτε, σε σημείο που και με noise cancelling ακουστικά το ακούω. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία, με έχει πιάσει το στομάχι μου και έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν ξέρω αν ωφελεί να κάνω πάλι παράπονα. Υπάρχει κάποια άλλη νομική οδός που να μπορώ να ακολουθήσω? Θέλω πολύ να μετακομίσω αλλά με ενοίκια 400+ για ένα 2αρι είναι σχεδόν αδύνατον!
MariaLog Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 οταν παιζει, βαλε μουσικη δυνατα , θα δεις για ποτε θα καταλαβει.. 4
Menelaos83 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Rapladaka είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Ξεκίνησε το μπουζούκι κάπου στην καραντίνα και από τότε παίζει κάθε μέρα τόσο δυνατά που με κλειστά παράθυρα ακούγεται κανονικότατα σαν να τον έχω στο σαλόνι μου. Να σημειωθεί ότι δουλεύω από το σπίτι γενικά και δεν την παλεύω άλλο. Δεν παίζει ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλο τον χειμώνα έπαιζε καθημερινά 6 με 11 το βράδυ μέχρι που κάναμε παράπονα στον διαχειριστή και του είπε να μην παίζει μετά τις 9. Φυσικά τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αναγκαστηκαμε να πάρουμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετήσει. Το θέμα είναι ότι αν και έχει συμμορφωθεί με το ωράριο κάπως, παίζει πλέον πιο δυνατά από ποτε, σε σημείο που και με noise cancelling ακουστικά το ακούω. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία, με έχει πιάσει το στομάχι μου και έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν ξέρω αν ωφελεί να κάνω πάλι παράπονα. Υπάρχει κάποια άλλη νομική οδός που να μπορώ να ακολουθήσω? Θέλω πολύ να μετακομίσω αλλά με ενοίκια 400+ για ένα 2αρι είναι σχεδόν αδύνατον! Καλεις αστυνομια συνεχως, καποια στιγμη θα βαρεθει και αυτος. 1
Bitbit Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, mclein² είπε ξεκινα ντραμς Και μετά που ξέρεις ίσως σχηματίσουν κανένα γκρουπάκι 2 1
rose from hell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα 1 1
filip123go Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Με ενισχυτή παίζει; Λογικά ναι, αλλιώς δεν ακούγεται. Εϊχα και εγώ παρόμοιο θέμα πολύ παλαιότερα. Τουλάχιστον ο δικός μου γείτονας ήξερε να παίζει, δεν μάθαινε. Οπότε έβαζε τραγούδια δυνατά στο cd player και "ακολουθούσε" τα τραγούδια με το μπουζούκι. Αλλά δεν το έκανε πολύ. 1-2 ώρες την ημέρα max. Και γενικώς, έπαιζε καλά... 1
Dantε Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, rose from hell είπε Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Μια χαρα μπορει να κανει. Δε σημαινει πως επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπορει να κανει ηχορυπανση ο αλλος. Ας μιλησει με αστυνομια ο ανθρωπος και θα τον κατευθυνουν. 9
filip123go Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, rose from hell είπε Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα Φυσικά και μπορεί. Υπάρχει όριο στα πόσα db θορύβου επιτρέπονται και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Δεν μπορεις πχ κάθε μερα, να παίρνεις ένα γκασμά και 6-10 να σπας τουβλα στο μπαλκόνι σου. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από filip123go 1 2
booogieman Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Μια χαρα μπορει να κανει. Δε σημαινει πως επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπορει να κανει ηχορυπανση ο αλλος. Ας μιλησει με αστυνομια ο ανθρωπος και θα τον κατευθυνουν. Σωστος, καταγγελια για ηχορυπανση σε ωρα μη κοινης ησυχιας. 2
agnostos13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, filip123go είπε Φυσικά και μπορεί. Υπάρχει όριο στα πόσα db θορύβου επιτρέπονται και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Δεν μπορεις πχ κάθε μερα, να παίρνεις ένα γκασμά και 6-10 να σπας τουβλα στο μπαλκόνι σου. Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος να μας παραθέσεις;
MariaLog Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος να μας παραθέσεις; σε αλλο thread το συζηταγανε και ειχανε πει και τους νομους, αλλα δε μπορω να το βρω
ΠάρηςΓ Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Αν ειναι διπλανο διαμερισμα μπορεις να του κανεις φασαρια οταν κοιματε πχ.
rose from hell Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου (μονοκατοικια) μονος και μαζί με μπαντες , ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από rose from hell 2 2 1 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις