Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Ξεκίνησε το μπουζούκι κάπου στην καραντίνα και από τότε παίζει κάθε μέρα τόσο δυνατά που με κλειστά παράθυρα ακούγεται κανονικότατα σαν να τον έχω στο σαλόνι μου. Να σημειωθεί ότι δουλεύω από το σπίτι γενικά και δεν την παλεύω άλλο. 

Δεν παίζει ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλο τον χειμώνα έπαιζε καθημερινά 6 με 11 το βράδυ μέχρι που κάναμε παράπονα στον διαχειριστή και του είπε να μην παίζει μετά τις 9. Φυσικά τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αναγκαστηκαμε να πάρουμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετήσει. Το θέμα είναι ότι αν και έχει συμμορφωθεί με το ωράριο κάπως, παίζει πλέον πιο δυνατά από ποτε, σε σημείο που και με noise cancelling ακουστικά το ακούω. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία, με έχει πιάσει το στομάχι μου και έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν ξέρω αν ωφελεί να κάνω πάλι παράπονα. Υπάρχει κάποια άλλη νομική οδός που να μπορώ να ακολουθήσω? Θέλω πολύ να μετακομίσω αλλά με ενοίκια 400+ για ένα 2αρι είναι σχεδόν αδύνατον!

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Rapladaka είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Γράφω σήμερα τον πόνο μου με τον γείτονα από κάτω ο οποίος μου έχει τσακίσει το νευρικό σύστημα. Ξεκίνησε το μπουζούκι κάπου στην καραντίνα και από τότε παίζει κάθε μέρα τόσο δυνατά που με κλειστά παράθυρα ακούγεται κανονικότατα σαν να τον έχω στο σαλόνι μου. Να σημειωθεί ότι δουλεύω από το σπίτι γενικά και δεν την παλεύω άλλο. 

Δεν παίζει ώρες κοινής ησυχίας αλλά όλο τον χειμώνα έπαιζε καθημερινά 6 με 11 το βράδυ μέχρι που κάναμε παράπονα στον διαχειριστή και του είπε να μην παίζει μετά τις 9. Φυσικά τον έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνι και αναγκαστηκαμε να πάρουμε τον ιδιοκτήτη ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα το διευθετήσει. Το θέμα είναι ότι αν και έχει συμμορφωθεί με το ωράριο κάπως, παίζει πλέον πιο δυνατά από ποτε, σε σημείο που και με noise cancelling ακουστικά το ακούω. Μου έχει γίνει εμμονή ιδέα και έχω καταντήσει να κλαιω κάθε μέρα από τα νεύρα μου όποτε το ακούω, για τέτοιο επίπεδο μιλάμε (επίσης παίζει άθλια οπότε απλά κάνει φασαρια). Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία, με έχει πιάσει το στομάχι μου και έχω χάσει τον ύπνο μου και δεν ξέρω αν ωφελεί να κάνω πάλι παράπονα. Υπάρχει κάποια άλλη νομική οδός που να μπορώ να ακολουθήσω? Θέλω πολύ να μετακομίσω αλλά με ενοίκια 400+ για ένα 2αρι είναι σχεδόν αδύνατον!

Καλεις αστυνομια συνεχως, καποια στιγμη θα βαρεθει και αυτος.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Maurikycli είπε

Με ενισχυτή παίζει;

Λογικά ναι, αλλιώς δεν ακούγεται. Εϊχα και εγώ παρόμοιο θέμα πολύ παλαιότερα. Τουλάχιστον ο δικός μου γείτονας ήξερε να παίζει, δεν μάθαινε.
Οπότε έβαζε τραγούδια δυνατά στο cd player και "ακολουθούσε" τα τραγούδια με το μπουζούκι. Αλλά δεν το έκανε πολύ. 1-2 ώρες την ημέρα max. Και γενικώς, έπαιζε καλά... 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rose from hell είπε

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Μια χαρα μπορει να κανει.

Δε σημαινει πως επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπορει να κανει ηχορυπανση ο αλλος.

Ας μιλησει με αστυνομια ο ανθρωπος και θα τον κατευθυνουν.

• Like 9
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, rose from hell είπε

Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα

Φυσικά και μπορεί. Υπάρχει όριο  στα πόσα db θορύβου επιτρέπονται και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Δεν μπορεις πχ κάθε μερα,  να παίρνεις ένα γκασμά και 6-10 να σπας τουβλα στο μπαλκόνι σου.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Μια χαρα μπορει να κανει.

Δε σημαινει πως επειδη δεν ειναι ωρα κοινης ησυχιας μπορει να κανει ηχορυπανση ο αλλος.

Ας μιλησει με αστυνομια ο ανθρωπος και θα τον κατευθυνουν.

Σωστος, καταγγελια για ηχορυπανση σε ωρα μη κοινης ησυχιας.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, filip123go είπε

Φυσικά και μπορεί. Υπάρχει όριο  στα πόσα db θορύβου επιτρέπονται και σε ώρες μη κοινής ησυχίας. Δεν μπορεις πχ κάθε μερα,  να παίρνεις ένα γκασμά και 6-10 να σπας τουβλα στο μπαλκόνι σου.

Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος να μας παραθέσεις;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Υπάρχει κάποιος σχετικός νόμος να μας παραθέσεις;

σε αλλο thread το συζηταγανε και ειχανε πει και τους νομους, αλλα δε μπορω να το βρω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιζω drums για δεκαετίες στο πατρικο μου  (μονοκατοικια)

μονος και μαζί με μπαντες ,  ποτέ σε ώρα κοινής ησυχίας

ειμαι μαλωμενος με ολοι την γειτονια  

δεν καταφεραν ποτέ να μου κανουν τιποτα

Επεξ/σία από rose from hell
  • Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...