maarinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Χθές καθώς το είχα στον φορτιστή έσβησε στα καλά καθούμενα, δεν έκανα βαριά εργασία ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία, το led της τροφοδοσίας δεν ανάβει όταν συνδέω το τροφοδοτικό. Το άνοιξα μόνο στη μεριά που είναι οι SSD και η ram, δεν είδα φουσκωμένο πυκνωτή, η μπαταρία.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο μηπως χαλασε και απλα εμεινες εντελως απο μπαταρια ενω νομιζες οτι φορτιζει.
maarinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Το έχω ρυθμίσει να μειώνει την φωτεινότητα όταν πέφτει κάτω από το 50%, έβαλα τον φορτιστή και φόρτωνε η μπαταρία, έσβησε μετά από μισή ώρα με μια ώρα. Τώρα το έχω βάλει στο κουτί να το παραλάβει η acs στην Lenovo να το δούνε
Ola150 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2022 Κάνω hijack το ποστ για να ρωτήσω, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο λάπτοπ για τους γονείς μου. Θα ήθελαν να έχει όμως GR keyboard. Να αγοράσω sticker ή να ψάξω για αντικατάσταση του υπάρχοντος με GR; Δεν έχω βρει αντίστοιχο στα ίδια λεφτά.
DREAMAX Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 21 ώρες πριν, Ola150 είπε Κάνω hijack το ποστ για να ρωτήσω, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο λάπτοπ για τους γονείς μου. Θα ήθελαν να έχει όμως GR keyboard. Να αγοράσω sticker ή να ψάξω για αντικατάσταση του υπάρχοντος με GR; Δεν έχω βρει αντίστοιχο στα ίδια λεφτά. Πήραμε απο e-lenovo το 15ALC6 και έχει κανονικά gr keyboard.
Ola150 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 14 ώρες πριν, DREAMAX είπε Πήραμε απο e-lenovo το 15ALC6 και έχει κανονικά gr keyboard. Με μεγάλη διαφορά τιμής από το skroutz.
mpregos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Hijack 2: μόλις το παρέλαβα το λενοβο και είμαι στην φάση που ζητάει να προσθέσει το Microsoft account το οποίο δεν θέλω και βρήκα στο νετ, ότι με shfit+f10 μπαίνεις command prompt κ.τ.λ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο command prompt. Δεν δουλεύει το fn key; to f10; Καμμιά ιδέα;
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, mpregos είπε Hijack 2: μόλις το παρέλαβα το λενοβο και είμαι στην φάση που ζητάει να προσθέσει το Microsoft account το οποίο δεν θέλω και βρήκα στο νετ, ότι με shfit+f10 μπαίνεις command prompt κ.τ.λ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο command prompt. Δεν δουλεύει το fn key; to f10; Καμμιά ιδέα; Απενεργοποίησε το wifi ή όποιο διαθέσιμο δίκτυο διαθέτεις(ή απλά μη συνδεθείς σε κάποιο δίκτυο) και απλά θα σε αφήσει να κάνεις install με τοπικό λογαριασμό
mpregos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μπα....δεν με αφήνει να συνεχίσω αν δεν συνδεθώ σε ένα δικτυο
kremenarasi Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, mpregos είπε Hijack 2: μόλις το παρέλαβα το λενοβο και είμαι στην φάση που ζητάει να προσθέσει το Microsoft account το οποίο δεν θέλω και βρήκα στο νετ, ότι με shfit+f10 μπαίνεις command prompt κ.τ.λ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο command prompt. Δεν δουλεύει το fn key; to f10; Καμμιά ιδέα; Δεν μπαίνει με FN αλλά με το shift+f10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα