Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθές καθώς το είχα στον φορτιστή έσβησε στα καλά καθούμενα, δεν έκανα  βαριά εργασία ώστε να ανεβάσει θερμοκρασία, το led της τροφοδοσίας δεν ανάβει όταν συνδέω το τροφοδοτικό.

Το άνοιξα μόνο στη μεριά που είναι οι SSD και η ram, δεν είδα φουσκωμένο πυκνωτή, η μπαταρία.

Δημοσ.

Δοκιμασε αλλο τροφοδοτικο μηπως χαλασε και απλα εμεινες εντελως απο μπαταρια ενω νομιζες οτι φορτιζει.

Δημοσ.

Το έχω ρυθμίσει να μειώνει την φωτεινότητα όταν πέφτει κάτω από το 50%, έβαλα τον φορτιστή και φόρτωνε η μπαταρία, έσβησε μετά από μισή ώρα με μια ώρα.

Τώρα το έχω βάλει στο κουτί να το παραλάβει η acs στην Lenovo να το δούνε

Δημοσ.

Κάνω hijack το ποστ για να ρωτήσω, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο λάπτοπ για τους γονείς μου. Θα ήθελαν να έχει όμως GR keyboard. Να αγοράσω sticker ή να ψάξω για αντικατάσταση του υπάρχοντος με GR; Δεν έχω βρει αντίστοιχο στα ίδια λεφτά.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Ola150 είπε

Κάνω hijack το ποστ για να ρωτήσω, ενδιαφέρομαι να αγοράσω το ίδιο λάπτοπ για τους γονείς μου. Θα ήθελαν να έχει όμως GR keyboard. Να αγοράσω sticker ή να ψάξω για αντικατάσταση του υπάρχοντος με GR; Δεν έχω βρει αντίστοιχο στα ίδια λεφτά.

Πήραμε απο e-lenovo το 15ALC6 και έχει κανονικά gr keyboard.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, DREAMAX είπε

Πήραμε απο e-lenovo το 15ALC6 και έχει κανονικά gr keyboard.

Με μεγάλη διαφορά τιμής από το skroutz.

Δημοσ.

Hijack 2: μόλις το παρέλαβα το λενοβο και είμαι στην φάση που ζητάει να προσθέσει το Microsoft account το οποίο δεν θέλω και βρήκα στο νετ, ότι με shfit+f10 μπαίνεις command prompt κ.τ.λ. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο command prompt. Δεν δουλεύει το fn key; to f10; Καμμιά ιδέα;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, mpregos είπε

Hijack 2: μόλις το παρέλαβα το λενοβο και είμαι στην φάση που ζητάει να προσθέσει το Microsoft account το οποίο δεν θέλω και βρήκα στο νετ, ότι με shfit+f10 μπαίνεις command prompt κ.τ.λ. 

Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να μπω στο command prompt. Δεν δουλεύει το fn key; to f10; Καμμιά ιδέα;

Απενεργοποίησε το wifi ή όποιο διαθέσιμο δίκτυο διαθέτεις(ή απλά μη συνδεθείς σε κάποιο δίκτυο) και απλά θα σε αφήσει να κάνεις install με τοπικό λογαριασμό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mpregos είπε

Δεν μπαίνει με FN αλλά με το shift+f10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...