Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ξέρει κανείς απαντάει. Πριν από 4 εβδομάδες και για ένα πολύ συγκεκριμένο θέμα, ζήτησε την βοήθεια μου μια κοπέλα από Ρωσία η οποία μένει Κύπρο. Από τότε μέχρι σήμερα μιλάμε καθημερινά γύρω από το θέμα το οποίο την βοηθάω και το οποίο είναι άσχετο από την απορία μου. Για να μην τα πολυλογώ βρεθήκαμε αρκετές φορές και γνώρισα και ορισμένες φίλες της, επίσης Ρωσίδες που μένουν στην Κύπρο. 
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως όλες τους είναι ηλικίας 25-28, ακραία φτιαγμένες, πολύ πλούσια ντυμένες, χείλια - στήθος κλπ όλα πειραγμένα, πανάκριβα αυτοκίνητα από αυτά που βλέπεις σε εκθέσεις μόνο, ξοδεύουν με τεράστια άνεση τρελά χρηματικά ποσά (έχω δει με τα μάτια μου πραγματικά κουφά σκηνικά από αυτές), από λεγόμενα και περιγραφές κατάλαβα ότι ταξιδεύουν για ψύλλου πήδημα (τον άλλο μήνα πχ θα πάνε Αμερική για μια συναυλία) και τέλος και το πιο περίεργο για εμένα είναι ότι στην Κύπρο μένουν μόνες τους. Η κάθε μια στο σπίτι της αλλά μόνες, χωρίς γονείς, χωρίς κάποια σχέση, τίποτα. Επίσης οι γονείς όλων μένουν Ρωσία. Οι ίδιες μιλάνε μόνο Ρωσικά και σπαστά Αγγλικά. Επίσης κάτι ακόμα πιο περίεργο είναι ότι κάποιες έχουν παιδί το οποίο όμως ποτέ δεν έχουν εμφανίσει ή δείξει ή αναφέρει πέρα από το "έχω ένα παιδί". Επίσης καμία από αυτές δεν δουλεύει. Από το πρωί ως το βράδυ η μέρα περνάει σε πισίνες, ψώνια, ακριβά εστιατόρια. γυμναστήριο κλπ.
Όλα αυτά με κάναν πραγματικά να απορώ αν υπάρχει κάτι που παίζει στην Κύπρο και το αγνοώ. Η κλασική απάντηση περί "βίζιτας" δεν νομίζω ότι δικαιολογεί το τόσο ακραίο χρήμα από όλες τους, συν το ότι είναι ελεύθερες οποιαδήποτε ώρα και στιγμή. Έχει ακούσει κανείς άλλα παρόμοια σκηνικά στην Κύπρο; 4 εβδομάδες έχω δει τρελά σκηνικά με αυτές και πλέον απορώ πραγματικά. Υπάρχει κάτι που δεν ξέρω στην Κύπρο;;;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι γνωστό ότι η Κύπρος ζει από το μαύρο ρωσικό χρήμα. Οι κύριες αυτές μπορεί να μην είναι βίζιτες, αλλά σίγουρα έχουν το πορτοφόλι του μπαμπά τους και την Χρυσή του κάρτα.

Επίσης έχουν κυπριακό διαβατήριο (κοστίζει γύρο στις 400.000) γι'αυτό μπορούν να ταξιδέψουν παντού.

Έχω σχέση με Ρώσους και έχω δει παρόμοια σκηνικά. Πρέπει να καταλάβεις ότι σε αντίθεση με εμάς που έχουμε δυτική κουλτούρα, ο Ρώσος λατρεύει το στάτους και οτιδήποτε γύρο από αυτό, από αμαξια, ρούχα κλπ

Επεξ/σία από Allan-Wake
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, HALF EVIL είπε

Κύπρος - Ρώσοι ολιγάρχες - ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Γνωστό τοις πάσι . Αυτά. 

ε γιατι ο ιβαν τοτε δεν αγορασε κυπριακη ομαδα?

Δημοσ.

Ότι σου είπαν παραπάνω. Αυτές μπορεί να παίρνουν ημερήσιο χαρτζιλίκι, όσα βγάζεις εσύ μέσα σε 1 χρόνο.

Όχι, νταξ, υπερβολές. Σε 2.

Από περιέργεια πως τα καταφέρνουν οι βιζιτούδες (αυτού του στυλ που αναφέρεις), είχα βρει ότι 1) μπορεί να είναι απλά συντροφιά, πχ συνοδεία σε δείπνο, όχι απαραίτητα και το σεξουαλικό κομμάτι, 2) τις λένε πολυτελείας για κάποιον λόγο (hint: 300€/ώρα).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, sofiathereal είπε

Μοντέλα στην πλατφόρμα της Wisebeats (xhamster) με εισόδημα ως και 60/70κ τον μήνα. 

νομιζω πολλα λες...συνηθως μετα τις μοιρασιες ειναι στα 10 ~ 20..εκτος αν καταλαβα λαθος 

Δημοσ.

Μου έχουν δείξει τα payroll μερικών μερικών σε αυτά τα νούμερα, οκ προφανώς δεν είναι όλες εκεί αλλά ποιο κάτω. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Είναι γνωστό ότι η Κύπρος ζει από το μαύρο ρωσικό χρήμα. Οι κύριες αυτές μπορεί να μην είναι βίζιτες, αλλά σίγουρα έχουν το πορτοφόλι του μπαμπά τους και την Χρυσή του κάρτα.

Επίσης έχουν κυπριακό διαβατήριο (κοστίζει γύρο στις 400.000) γι'αυτό μπορούν να ταξιδέψουν παντού.

Έχω σχέση με Ρώσους και έχω δει παρόμοια σκηνικά. Πρέπει να καταλάβεις ότι σε αντίθεση με εμάς που έχουμε δυτική κουλτούρα, ο Ρώσος λατρεύει το στάτους και οτιδήποτε γύρο από αυτό, από αμαξια, ρούχα κλπ

Η χρυσή είναι για τη πλεμπα. Συνήθως χρησινοποιουν Amex centurion. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Allan-Wake είπε

Το είχα σκεφτεί για τα "λεφτά του μπαμπά" αλλά τι στο καλό όλες με ζάμπλουτο πατέρα είναι; Και γενικά αυτό το "ζω Κύπρο μόνη μου χωρίς προφανή λόγο" δεν το καταλαβαίνω. 

1 ώρα πριν, sofiathereal είπε

Μοντέλα στην πλατφόρμα της Wisebeats (xhamster) με εισόδημα ως και 60/70κ τον μήνα. 

Δεν είναι όμως. Αν ήταν θα είχα καλύψει τις απορίες μου! 

1 ώρα πριν, mclein² είπε

νομιζω πολλα λες...συνηθως μετα τις μοιρασιες ειναι στα 10 ~ 20..εκτος αν καταλαβα λαθος 

Είναι ανάλογα το μοντέλο. Κάποιες τα βγάζουν και τα 60 το μήνα διότι βγάζουν από πάνω από 1 τρόπους συνδυαστικά. Έχω δουλέψει χρόνια με αρκετές κοπέλες του χώρου και τα 10 είναι απλά ένας κακός μήνας. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το θέμα εδώ διότι αυτές που λέω εγώ δεν είναι αυτού του χώρου.

Δημοσ.

Αν έχει μια ζάμπλουτο πατέρα δεν είναι παράλογο να έχουν όλες αλλά το σύνηθες.  Αν πχ είσαι παιδί του Λάτση οι παρέες σου θα είναι άτομα με αντίστοιχη επιφάνεια που είτε θα τους γνωρίζεις από το ιδιωτικό σχολείο στην Ελβετία  είτε από ιππασία κτλ κτλ κτλ. Μένουν Κύπρο γιατί τους πουλούσαν «χρυσά» ευρωπαϊκά διαβατήρια όποτε χρησιμοποιούν τη χώρα σαν safe ground. 

https://www.tovima.gr/2021/01/14/world/kypros-metaseismoi-apo-to-skandalo-ton-xryson-diavatirion/amp/

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mansora είπε

Αν έχει μια ζάμπλουτο πατέρα δεν είναι παράλογο να έχουν όλες αλλά το σύνηθες.  Αν πχ είσαι παιδί του Λάτση οι παρέες σου θα είναι άτομα με αντίστοιχη επιφάνεια που είτε θα τους γνωρίζεις από το ιδιωτικό σχολείο στην Ελβετία  είτε από ιππασία κτλ κτλ κτλ. Μένουν Κύπρο γιατί τους πουλούσαν «χρυσά» ευρωπαϊκά διαβατήρια όποτε χρησιμοποιούν τη χώρα σαν safe ground. 

https://www.tovima.gr/2021/01/14/world/kypros-metaseismoi-apo-to-skandalo-ton-xryson-diavatirion/amp/

Οκ αυτό με τα διαβατήρια αρχίζει και βγάζει μια λογική! Γιατί πραγματικά το ότι απλά μένουν μόνες τους στην Κύπρο ενώ δεν ξέρουν ούτε Αγγλικά καλά καλά μου είχε φανεί πολύ περίεργο!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...