SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Και φοβάσαι να την χώσεις σε αυτόν που σου παίρνει την προτεραιότητα; Λάθος quote?
Maurikycli Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 45 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Λάθος quote? Δεν άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα επειδή τσαντιζεσαι με την προταιρεοτητα και τα φώτα; 😕
agnostos13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Cyber_Spartacus είπε Τυχερός που στο ΚΤΕΟ τα ειδαν σε φίλο μου που φωτιζαν αληθωρα πραγματικά οταν τα ειδα βράδυ μονο δρομο δεν φωτιζαν δεν του ειπαν τιποτα... Καλά πάντα ρωτάω στον έλεγχο αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω, να μου το πουν ακόμα και off-the-record, ωστέ να το δω την επόμενη φορά που θα πάω συνεργείο. Δεν περιμένω να βγάλω άκρη από αυτά που γράφουν (αν γράφουν). Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από agnostos13 2
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Δεν άνοιξες το συγκεκριμένο θέμα επειδή τσαντιζεσαι με την προταιρεοτητα και τα φώτα; 😕 Ναι αλλά στο συγκεκριμένο quote μιλάω για το ότι το αμάξι μου δεν έχει στο ταμπλό έλεγχο του ύψους των φώτων 🤷
Maurikycli Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Ναι αλλά στο συγκεκριμένο quote μιλάω για το ότι το αμάξι μου δεν έχει στο ταμπλό έλεγχο του ύψους των φώτων 🤷 Ναι, δεν έχει επειδή είναι παλιό αυτοκίνητο γι 'αυτο παραξενευομαι που κάθεσαι και σκας αντί να την ρίξεις!
SabotazNic Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ναι, δεν έχει επειδή είναι παλιό αυτοκίνητο γι 'αυτο παραξενευομαι που κάθεσαι και σκας αντί να την ρίξεις! Τι να ρίξω ρε μαν? Στο 1ο quote μιλάς για προτεραιότητα. Κάπου σε έχω χάσει.
Maurikycli Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Να τρακάρεις με αυτόν που σου στερεί την προτεραιότητα αφού τόσο σε στεναχωρεί! Που το παράξενο , φοβάσαι μην τσαλακωσεις το αυτοκίνητο σου; 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα