Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, basilis_k6 said:
Spoiler

(που μας φορτωσαν για να αυξάνουν τις τιμες καθε χρονο, ανταγωνισμος που και καλα δουλευει υπερ του καταναλωτη 😅) ειναι τεράστια αλλα τα 55-60 ευρω φαινετε δεν τα αξιζει

Spoiler

Δεν ξέρω που μένεις, αλλά στα Γιάννενα είναι στα 40€ το ΚΤΕΟ και μάλιστα πριν μερικά ήταν 50€. Άρα έπεσε κιόλας. 

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εδω βαζουν στοπ σε λωριδες επιταχυνσης...

Νομίζω το βάζουν με τη λογική «ξέρω ότι δε θα σταματήσεις και δε θέλω να σταματήσεις, αλλά αν σου βάλω το ανάποδο τρίγωνο δε θα καταλάβεις καν τι είναι»

Δημοσ.

Παντως αυτο με τα αυτοκινητα που εχουν λαμπες αλογονου και πανε και βαζουν led και τυφλωνουν μεχρι και τα αεροπλανα οντως δεν παλευται.

Τα κτεο επρεπε να κοβουν οσους κανουν το παραπανω, αλλα νταξ τι ειπα τωρα, καλο ανεκδοτο.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Παντως αυτο με τα αυτοκινητα που εχουν λαμπες αλογονου και πανε και βαζουν led και τυφλωνουν μεχρι και τα αεροπλανα οντως δεν παλευται.

Τα κτεο επρεπε να κοβουν οσους κανουν το παραπανω, αλλα νταξ τι ειπα τωρα, καλο ανεκδοτο.

Λες και δεν μπορούν να τις αλλάξουν πριν και μετά το ΚΤΕΟ.

Όχι οτι γενικά ασχολούνται αλλά λέμε...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε

Καλα ναι αλλα οταν περνανε αυτοκινητα οπου το ταμπλο ειναι σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ή περνανε αλλα χωρις καταλυτη που μυριζει ο καρκινος απο χιλιομετρο, σιγα μην ασχοληθουν με τις λαμπες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Καλα ναι αλλα οταν περνανε αυτοκινητα οπου το ταμπλο ειναι σαν χριστουγεννιατικο δεντρο ή περνανε αλλα χωρις καταλυτη που μυριζει ο καρκινος απο χιλιομετρο, σιγα μην ασχοληθουν με τις λαμπες.

Στα ΚΤΕΟ δεν τους νοιάζει πόσα Watt είναι οι λάμπες αλλά που κοιτάνε. Εγώ δοκίμασα κάτι 100Watt Λάμπες στο αμάξι μου που είχε projector κτλ και είναι μια χαρά βλέπεις κάτω στο πάτωμα σαν να είναι μέρα αλλά φυσικά τις ρύθμισα να κοιτάνε κάτω. (Τις έβγαλα γιατι κουράσαν και εμένα)

Αν πχ πας και τις βάλεις σε αμάξι χωρίς projector και ήταν αλογόνου και άπλα έχει καθρέπτη μην περιμένεις να μην τυφλώνεις και νταλίκα. 

Το θέμα είναι που κοιτάνε τα αμάξια όχι οι λάμπες ή η ένταση Το ΚΤΕΟ στο 1 μετρό που το "ελέγχει" δεν θα καταλάβει διαφορά.

zlwv61hpnl551.webp.624d77f7e3fc1c421fb8465eca056678.webp

Επεξ/σία από dreamer.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάλι ένας στον ίδιο κυκλικό κόμβο παραβίασε το στοπ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο όμως. Να κορνάρεις και να μην σε κοιτάνε, έστω για ένα νεύμα "ξέρω, μαλ*κια έκανα" ή να σε κοιτάει και να χαμογελάει σαν χάνος? 

Γενικά είναι μικρός κόμβος ο συγκεκριμένος οπότε δεν χωράνε 2 οχήματα 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πάλι ένας στον ίδιο κυκλικό κόμβο παραβίασε το στοπ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο όμως. Να κορνάρεις και να μην σε κοιτάνε, έστω για ένα νεύμα "ξέρω, μαλ*κια έκανα" ή να σε κοιτάει και να χαμογελάει σαν χάνος? 

Πες μου που ειναι ο κομβος να ερθω να τη σφυριξω σε εναν, να φτιαξω και ενα μικρο σπασιμο στο προφυλακτητα που εκανα οταν παρκαρα και βρηκα σε ενα κολωνακι :P

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι λέτε ρε παιδιά εδώ σε ανηφόρα και από κάτω γκρεμός και να χωράει 1 αμάξι και ο άλλος που κατεβαίνει δεν κόβει. Τι θα κάνεις θα πέσεις πάνω του ή στο γκρεμό; Σταματάς να περάσει ο βλάκας και άμε το καλό.

Επεξ/σία από atrigane
  • Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, agnostos13 είπε

Εμένα μου έγραφαν παρατήρηση ότι είχα ασθενή ένταση φώτων 😕

2 ώρες πριν, dreamer.gr είπε

Στα ΚΤΕΟ δεν τους νοιάζει πόσα Watt είναι οι λάμπες αλλά που κοιτάνε. Εγώ δοκίμασα κάτι 100Watt Λάμπες στο αμάξι μου που είχε projector κτλ και είναι μια χαρά βλέπεις κάτω στο πάτωμα σαν να είναι μέρα αλλά φυσικά τις ρύθμισα να κοιτάνε κάτω. (Τις έβγαλα γιατι κουράσαν και εμένα)

Αν πχ πας και τις βάλεις σε αμάξι χωρίς projector και ήταν αλογόνου και άπλα έχει καθρέπτη μην περιμένεις να μην τυφλώνεις και νταλίκα. 

Το θέμα είναι που κοιτάνε τα αμάξια όχι οι λάμπες ή η ένταση Το ΚΤΕΟ στο 1 μετρό που το "ελέγχει" δεν θα καταλάβει διαφορά.

zlwv61hpnl551.webp.624d77f7e3fc1c421fb8465eca056678.webp

Αυτό 

2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ριχτου τη να το ευχαριστηθεις!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι στην προσπάθεια τους να αναβαθμίσουν τα φώτα του αυτοκινήτου, βάζουν ακατάλληλες λάμπες. Κάποιοι δεν γνωρίζουν ότι τυφλώνουν. σε κάποιους δεν τους νοιάζει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Θα σου πω τι είναι χειρότερο. Να κορνάρεις ταρίφα (επαγγελματίας οδηγός 😃) και αυτός με το κινητό στο χέρι (τύπου Nokia 3310) να σε βρίζει και να σου κάνει ωραίες χειρονομίες. Εκεί θέλει να έχεις Datsun και να του κάνεις το ταξί καλοκαιρινό!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, me3ikan είπε

Θα σου πω τι είναι χειρότερο. Να κορνάρεις ταρίφα (επαγγελματίας οδηγός 😃) και αυτός με το κινητό στο χέρι (τύπου Nokia 3310) να σε βρίζει και να σου κάνει ωραίες χειρονομίες. Εκεί θέλει να έχεις Datsun και να του κάνεις το ταξί καλοκαιρινό!

Λοιπόν πάνω σε αυτό που λες μια περίοδο όταν  ήμουν με το στάρλετ είχε ξεκολλήσει το σηματάκι της ασφάλειας-τότε που την κόλλαγες στο τζάμι- και φαινόταν το σημάδι από την κόλλα της θήκης. Παρατηρώ ότι σχεδόν όλοι, από κει που με έγραφαν(σταρλετάκι γαρ) μου έδιναν προτεραιότητα. Ταρίφες, βιαστικοί, ακόμα και κάτι ούγκανοι που τους έβλεπες ότι πήγαιναν επιθετικά, μου έκαναν χώρο. Ρε τι γίνεται ρε τι γίνεται.. 

Κάποια στιγμή παρατηρώ κάποιον να κοιτάει έντονα το σημάδι στο τζάμι αριστερά στην μεριά μου εκεί που έπρεπε να είναι η ασφάλεια. Και φυσικά μου έκανε και αυτός χώρο. Το συνδίασα λοιπόν και άρχισα να προσέχω τα βλέμματα όταν ερχόμουν τετ α τε με κάποιον και έπρεπε να δώσω ή να πάρω προτεραιότητα. Ε οι 8 στους 10 κοιτούσαν εκεί και με άφηναν! Από τότε δεν ξαναέβαλα την ασφάλεια εκεί μέχρι που καταργήθηκε το καρτελάκι! 

• Like 1
Δημοσ.

Μάθε να κάνεις λίγο τον μ*λάκα, πριν βρεις κάναν καλό μπελά. Ναι, μπορεί να 'χεις προτεραιότητα, ναι, μπορεί ο άλλος να κάνει κάτι επικίνδυνο, πες το όπως θες, αλλά δεν αξίζει ν' ασχολείσαι. Κοίτα να οδηγείς εσύ σωστά και να 'σαι ασφαλής και άσε τους άλλους να πάνε στο... καλό.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...