greengr21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογαριασμος που δειχνει ημερομηνιες για να δωσω ενδειξη.Μπαινω site ΔΕΔΔΗΕ για να δωσω ενδειξη(ασχετο αλλα μονο που δε ζητανε εξεταση dna για να δωσεις ενδειξη πλεον),δεν με αφηνει μου λεει οτι εχει ληξει η περιοδος.Παιρνω τηλ ΔΕΔΔΗΕ δινω παροχη και μου λεει οτι η περιοδος για να δωσω ενδειξη ηταν απο 11 εως 15/7.Εχει συμβει σε κανεναν αλλον να μπερδεψουν ημερομηνιες?Μου φαινεται περιεργο γιατι δινω εδω και χρονια ενδειξεις χωρις κανενα θεμα,πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από greengr21
Manolo7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Η ΔΕΗ δέχεται τις ενδειξεις στις ημερομηνίες που λέει, δηλαδή μέσω ebill. Για τον δεδδηε οι ημερομηνίες είναι άλλες, συνήθως 3-4 μέρες νωρίτερα 1
SB_1957 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Είχε συμβεί και σε μας. Στα τηλέφωνα ο ΔΕΔΔΗΕ έλεγε ότι είναι πρόβλημα της ΔΕΗ και η ΔΕΗ ότι είναι πρόβλημα του ΔΕΔΔΗΕ!!!
Joshua21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, greengr21 είπε Λογαριασμος που δειχνει ημερομηνιες για να δωσω ενδειξη.Μπαινω site ΔΕΔΔΗΕ για να δωσω ενδειξη(ασχετο αλλα μονο που δε ζητανε εξεταση dna για να δωσεις ενδειξη πλεον),δεν με αφηνει μου λεει οτι εχει ληξει η περιοδος.Παιρνω τηλ ΔΕΔΔΗΕ δινω παροχη και μου λεει οτι η περιοδος για να δωσω ενδειξη ηταν απο 11 εως 15/7.Εχει συμβει σε κανεναν αλλον να μπερδεψουν ημερομηνιες?Μου φαινεται περιεργο γιατι δινω εδω και χρονια ενδειξεις χωρις κανενα θεμα,πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. Αν κοιτάξεις προσεκτικά στην εικόνα που μας δείχνεις θα δεις ότι "Η ΔΕΗ υποδέχεται τις ενδείξεις σας τότε", και όχι "ο ΔΕΔΔΗΕ" που έγραφαν οι παλιότεροι λογαριασμοί. Την ημερομηνία που δέχεται ο ΔΕΔΔΗΕ τις ενδείξεις στο site του ΔΕΝ τις γράφει πλέον ο λογαριασμός της ΔΕΗ, λογικά κάπου 11 - 15/11 θα μπορέσεις να ξαναδώσεις, ξανατσέκαρε τον Οκτώβριο για να δεις την ακριβή ημερομηνία. 1
Nabuko Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, greengr21 είπε Μου φαινεται περιεργο γιατι δινω εδω και χρονια ενδειξεις χωρις κανενα θεμα,πρωτη φορα που συμβαινει αυτο. Μην ασχολείσαι με ΔΕΔΔΗΕ πλέον. Aφού έχεις ebill ξεκίνα να τις δίνεις από κει. Εγώ το κάνω εδώ και μήνες και τις παίρνει κανονικά. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2022 από Nabuko 1
haris_216 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Κι εγώ όπως λέει ο Nabuko. Τα δίνω απευθείας στη ΔΕΗ, τις μέρες που αναφέρει ο λογαριασμός και μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο θέμα.
qqqqqaa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Ερώτηση αρχάριου. Πριν 2 βδομάδες ενεργοποίησα μπήκα στο καινούργιο διαμέρισμα μου (η πολυκατοικία προϋπήρχε). Έκανα σύνδεση με τη ΔΕΗ στο Γ1 πρόγραμμα και πριν 2 μέρες ενεργοποίησα το e-bill και κατέβασα την, όχι και τόσο καλή, εφαρμογή για το κινητό. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1.Που στο καλό βάζουμε τη μέτρηση μιας και λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί ακόμα; 2. Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά εναν 11ψηφιο αριθμό παροχής αλλά ο δικός μου είναι 9. Γράφει ότι αυτόν τον αριθμό θα τον βρω στο λογ/μο, αλλά ήθελε να προλάβω τον έναντι για να μην βγει ότι να ναι. 3. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε πως θα έχω 2% έκπτωση, εάν πληρώνεται ο λογαριασμός με τραπεζική εντολή. Εγώ στο e-bill βρήκα μόνο να καταχωρήσω τη τραπεζική κάρτα μου. Είναι το ίδιο; Σας ευχαριστώ και καλό μας κουράγιο με τις αυξήσεις!
takoulou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Παιδιά καλησπέρα. Ερώτηση αρχάριου. Πριν 2 βδομάδες ενεργοποίησα μπήκα στο καινούργιο διαμέρισμα μου (η πολυκατοικία προϋπήρχε). Έκανα σύνδεση με τη ΔΕΗ στο Γ1 πρόγραμμα και πριν 2 μέρες ενεργοποίησα το e-bill και κατέβασα την, όχι και τόσο καλή, εφαρμογή για το κινητό. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1.Που στο καλό βάζουμε τη μέτρηση μιας και λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί ακόμα; 2. Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά εναν 11ψηφιο αριθμό παροχής αλλά ο δικός μου είναι 9. Γράφει ότι αυτόν τον αριθμό θα τον βρω στο λογ/μο, αλλά ήθελε να προλάβω τον έναντι για να μην βγει ότι να ναι. 3. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε πως θα έχω 2% έκπτωση, εάν πληρώνεται ο λογαριασμός με τραπεζική εντολή. Εγώ στο e-bill βρήκα μόνο να καταχωρήσω τη τραπεζική κάρτα μου. Είναι το ίδιο; Σας ευχαριστώ και καλό μας κουράγιο με τις αυξήσεις! Καλησπέρα.. Καλυτερα να δίνεις την μέτρηση στον Δεδδηε.. Είναι ο αριθμός παροχης και μετά έχει δυο ακόμα ψηφία που λέγεται διάδοχος.. Μπορεί να είναι 04,η 05..Θα πρεπει να το δεις,. Πάρε τηλέφωνο να σου πουν..
Manolo7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Παιδιά καλησπέρα. Ερώτηση αρχάριου. Πριν 2 βδομάδες ενεργοποίησα μπήκα στο καινούργιο διαμέρισμα μου (η πολυκατοικία προϋπήρχε). Έκανα σύνδεση με τη ΔΕΗ στο Γ1 πρόγραμμα και πριν 2 μέρες ενεργοποίησα το e-bill και κατέβασα την, όχι και τόσο καλή, εφαρμογή για το κινητό. Έχω κάποιες ερωτήσεις: 1.Που στο καλό βάζουμε τη μέτρηση μιας και λογαριασμός δεν έχει εκδοθεί ακόμα; 2. Ο ΔΕΔΔΗΕ ζητά εναν 11ψηφιο αριθμό παροχής αλλά ο δικός μου είναι 9. Γράφει ότι αυτόν τον αριθμό θα τον βρω στο λογ/μο, αλλά ήθελε να προλάβω τον έναντι για να μην βγει ότι να ναι. 3. Ο υπάλληλος της ΔΕΗ μου είπε πως θα έχω 2% έκπτωση, εάν πληρώνεται ο λογαριασμός με τραπεζική εντολή. Εγώ στο e-bill βρήκα μόνο να καταχωρήσω τη τραπεζική κάρτα μου. Είναι το ίδιο; Σας ευχαριστώ και καλό μας κουράγιο με τις αυξήσεις! Μέτρηση βάζεις είτε στο ebill κάτω καρω(ίσως δεν έχει φανεί ακόμα), η στο σαιτ του δεδδηε καλύτερα για να έχεις κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό. Αριθμός παροχής είναι ο προηγούμενος 11ψηφιος απλά στο τελευταίο προσθέτεις +1 από του προηγούμενου ενοικιαστή. Ναι με καταχώρηση της κάρτας στο ebill έχεις την έκπτωση και την επιστροφή της εγγύησης.
qqqqqaa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογαριασμό του προηγούμενου ενοικιαστή δεν έχω. Το ρολόι ήταν κομμένο. Έχω μόνο τον 9ψηφιο αρ. παροχής που φυσικά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τον δέχεται online. Ξέρετε ποσο χρεώνει την κλήση η ΔΕΗ εάν τους καλέσω στο 800κάτι; Μα τον βάλω να έρχεται μηνιαίως καλύτερα αντί για 2μηνο ή θα έχω κάνα θέμα με τα δημοτικά τέλη ΕΡΤ κτλ; Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από qqqqqaa
Vasileios-gr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Βάλε τον 9ψήφιο κωδικό εδώ : https://apps.deddie.gr/LicensedElectricianCertification/ Στην συνέχεια στο κείμενο της απάντησης θα διαβάσεις τον 11ψήφιο αριθμό. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από Vasileios-gr
Manolo7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Λογαριασμό του προηγούμενου ενοικιαστή δεν έχω. Το ρολόι ήταν κομμένο. Έχω μόνο τον 9ψηφιο αρ. παροχής που φυσικά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τον δέχεται online. Ξέρετε ποσο χρεώνει την κλήση η ΔΕΗ εάν τους καλέσω στο 800κάτι; Μα τον βάλω να έρχεται μηνιαίως καλύτερα αντί για 2μηνο ή θα έχω κάνα θέμα με τα δημοτικά τέλη ΕΡΤ κτλ; Για τον αριθμό απάντησε ο Βασίλης πριν λίγο. Για το τηλέφωνο δεν με έχει χρεώσει καμία φορά, το λέει κιόλας ότι είναι δωρεάν Όπως σε βολεύει να το πληρώνεις θα το βάλεις, τα τέλη και η ερτ βγαίνουν με αναλογία των μερών του λογαριασμού οπότε δεν υπάρχει ζήτημα. Το κάθε μήνα το έγραψα γιατί όποτε θα είναι δυνατό να δίνεις ένδειξη, αν την δίνεις στο σαιτ του δεδδηε θα βγαίνει μόνο εκκαθαριστικος λογαριασμός.
qqqqqaa Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ και τους 2 σας! Ξαναμπήκα στο ebill της ΔΕΗ, αυτή τη φορά μέσω της ιστοσελίδας και όχι της μάπας εφαρμογής που έχουν και πράγματι κάτω κάτω έχει ημερομηνίες για καταχώρηση μέτρησης οι οποίες όμως είναι για μέσα Σεπτεμβρίου, δεν τον γλυτώνω τον έναντι μου φαίνεται. Θα το σκεφτώ να τον κάνω μηνιαίο. Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2022 από qqqqqaa
takoulou Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Σας ευχαριστώ και τους 2 σας! Ξαναμπήκα στο ebill της ΔΕΗ, αυτή τη φορά μέσω της ιστοσελίδας και όχι της μάπας εφαρμογής που έχουν και πράγματι κάτω κάτω έχει ημερομηνίες για καταχώρηση μέτρησης οι οποίες όμως είναι για μέσα Σεπτεμβρίου, δεν τον γλυτώνω τον έναντι μου φαίνεται. Θα το σκεφτώ να τον κάνω μηνιαίο. Για μπες και στον Δεδδηε να δεις.. Μπορει να ειναι καλυτερα...Εχουν διαφορετικες ημερομηνιες να ξερεις.. Απλα στον Δεδδηε παρε και τηλεφωνο..
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, qqqqqaa είπε Λογαριασμό του προηγούμενου ενοικιαστή δεν έχω. Το ρολόι ήταν κομμένο. Έχω μόνο τον 9ψηφιο αρ. παροχής που φυσικά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν τον δέχεται online. Ξέρετε ποσο χρεώνει την κλήση η ΔΕΗ εάν τους καλέσω στο 800κάτι; Μα τον βάλω να έρχεται μηνιαίως καλύτερα αντί για 2μηνο ή θα έχω κάνα θέμα με τα δημοτικά τέλη ΕΡΤ κτλ; https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/ypostiriksi-epikoinonia/tilefoniko-kentro/ Καλέστε μας ΔΩΡΕΑΝ στο 800-900-1000 για οποιαδήποτε αίτημα ή πληροφορία. Λειτουργούμε Δευτέρα έως Παρασκευή 7:00-23:00 και Σάββατο 10:00-20:00. Για κλήσεις από το εξωτερικό, καλέστε στο +30-211-2110770.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα