Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτή τη στιγμή έχω το κινητό του τίτλου, το οποίο με καλύπτει 1000% από άποψη δυνατοτήτων. Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι ότι μου έσπασε η οθόνη και το κόστος αλλαγής της είναι 285€

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 800
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Δεν υπάρχει περιορισμός, αρκεί να καλύπτομαι από εγγύηση
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Και τα δύο, εφόσον στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για κινητό σε πολύ καλή κατάσταση και με εγγύηση
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά προτιμώ χωρίς κυρτή οθόνη 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αν και δεν έχω κάνει ποτέ κινητό βουτιά θα προτιμούσα να είναι αδιάβροχο και με 2 Sim, χωρίς αυτό να είναι λόγος αποκλεισμού μιας καλής συσκευής 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Βγάζω 5 φωτογραφίες το μήνα οπότε δεν είναι και το Νο1 , αλλά όταν βγάζω θέλω να διακιολογούν κάπως και την τιμή του κινητού
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Θα προτιμούσα android,λόγω συμβατότητας εφαρμογών που  χρησιμοποιώ, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ios
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). Η χρ'ηση ππυ γίνεται είναι περισσότερο "για δουλειά laptop" όσο μπορεί να γίνει αυτό όταν είμαι εκτός σπιτιού. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikos16717 είπε

Αυτή τη στιγμή έχω το κινητό του τίτλου, το οποίο με καλύπτει 1000% από άποψη δυνατοτήτων. Ο λόγος που θέλω να το αλλάξω είναι ότι μου έσπασε η οθόνη και το κόστος αλλαγής της είναι 285€

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; Μέχρι 800
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Δεν υπάρχει περιορισμός, αρκεί να καλύπτομαι από εγγύηση
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; Όχι
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Και τα δύο, εφόσον στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για κινητό σε πολύ καλή κατάσταση και με εγγύηση
5) Μέγεθος οθόνης; Δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά προτιμώ χωρίς κυρτή οθόνη 
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); Αν και δεν έχω κάνει ποτέ κινητό βουτιά θα προτιμούσα να είναι αδιάβροχο και με 2 Sim, χωρίς αυτό να είναι λόγος αποκλεισμού μιας καλής συσκευής 
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; Βγάζω 5 φωτογραφίες το μήνα οπότε δεν είναι και το Νο1 , αλλά όταν βγάζω θέλω να διακιολογούν κάπως και την τιμή του κινητού
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Ναι
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Θα προτιμούσα android,λόγω συμβατότητας εφαρμογών που  χρησιμοποιώ, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ios
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά). Η χρ'ηση ππυ γίνεται είναι περισσότερο "για δουλειά laptop" όσο μπορεί να γίνει αυτό όταν είμαι εκτός σπιτιού. 

Αν δέν σε ενδιαφέρει το s-pen, μία καλή εναλλακτική είναι το S21+ (των 256GB είναι ελαφρώς πάνω απο τα 800€ αλλά αξίζει). Επειδή όμως γράφεις δουλειά λάπτοπ θα συμφωνήσω με το S22 ultra που είπε ο gate

Δημοσ.
9 ώρες πριν, GATE123 είπε

https://www.netmobile.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=13044&ref=bestprice.gr 

Πιστεύω είναι το μόνο που θα σου αντικαταστήσει το Note.

Ξέρω είναι πιο πάνω από το μπάτζετ σου αλλά αξίζει.

Το παρακάτω στο link σου πολύ μου αρέσει...ρε τι είναι αυτοί ρε...

image.png.b460a129099386de0805e4464babf123.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...