imblish Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) χαιρετω την ομαδα, λοιπον εχω μια αναγκη να και θελω δικτυο στο χωριο σε ενα απομακρυσμενο σημειο απο το σπιτι μου που εχω ηδη γραμμη ιντερνετ εινα 400-450 αποσταση ευθεια με οπτικη επαφη. θα μπουν κολωνακια αν χρειαστει. εχω τις γνωσεις να το στησω αλλα δεν εχω την εμπειρια τι να αγορασω με δυο TP-LINK CPE210 V3.2 Access Point Wi‑Fi 4 Single Band (2.4GHz) θα κανω δουλεια ; ενα στο σπιτι ενα στο χωραφι να κατεβασω ενα καλωδιο δικτυου η αλλη λυση ειναι με sim καρτα με τον μηνα . οσο χρειαστει ευχαριστω. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από imblish Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δουλειά θα κάνεις, αλλά το βασικό ερώτημα είναι αν στο χωράφι που θέλεις να στείλεις το σήμα, υπάρχει τροφοδοσία ώστε να δουλέψει το δεύτερο ΑΡ που θα το λαμβάνει; Επίσης πόσο bandwidth πραγματικό χρειάζεσαι στο απομακρυσμένο σημείο και πόσο είναι αυτό που έχεις στο διαδίκτυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Θα προτιμούσα ένα ubiquiti nano από το tplink. Υπολόγισε και το κόστος των Poe injector ή switch που θα χρειαστείς για την τροφοδοσία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imblish Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, laserjesus είπε Υπολόγισε και το κόστος των Poe injector ή switch που θα χρειαστείς για την τροφοδοσία τι εννοεις; δεν ερχονται στο κουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laserjesus Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, imblish είπε τι εννοεις; δεν ερχονται στο κουτι; Ναι έρχονται τελικά με 24V passive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imblish Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 ευχαριστω μαλλον προς τα εκει θα παω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 On 19/07/2022 at 13:31, imblish said: ευχαριστω μαλλον προς τα εκει θα παω θα πηγαινα ubiquiti, mikrotik και οχι tp link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα