sennaferrari Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά καλησπέρα, μένω εξωτερικό σε εστία και έχω το εξής κουλό θέμα: ενώ το ίντερνετ είναι σφαίρα και όταν βλέπω youtube δεν έχω κανένα θέμα, αν πάω να κατεβάσω οποιοδηποτε αρχείο πχ μια εφαρμογή στο κινητό, η να streamαρω από οποιαδήποτε πλατφόρμα, πχ cosmote, δεν δουλεύει και μου βγάζει ότι δεν έχω ίντερνετ ή ακόμα και τα downloads βγάζουν failed. Να σημειώσω ότι έχω δικό μου router ατομικό σε απόσταση 2 μέτρων... Για δώστε τα φώτα σας... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από sennaferrari
jkoukos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ρώτησες κάποιον υπεύθυνο της εστίας αν υπάρχει περιορισμός στην χρήση του διαδικτύου; Άλλος ένοικος της εστίας έχει παρόμοιο θέμα;
sennaferrari Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Ρώτησα και μου είπαν να κάνω restart το router, ο,τίνα ναι δηλαδή. Θεωρητικά ο καθένας εχει τη δική του γραμμή και σύνδεση, αλλά σκέφτομαι μήπως έχουν περιορισμένο bandwith και προσπαθούν με μια 100ρα πχ να βγάλουν 10 δωμάτια...
jkoukos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Λογικά υπάρχει σύνδεση κοινόχρηστη για όλους και όχι ο καθένας την δική του. Αλλά αυτό είναι άσχετο με το να μην έχεις καθόλου δυνατότητα download.
Gogotsa Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μπορει να εχουν στησει καποιο management στο DL. Λογικο ακουγεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα