rudigarcia222 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδες,μενω Θεσσαλονίκη και η δουλειά μου απέχει 25πλας χιλιόμετρα απο περιφερειακο,στον οποίο τελευταία εχει σχεδόν καθε ήμερα μποτιλιάρισμα και γύρω στα 15 απο κεντρο,κανω και αλλα δρομολόγια καθημερινα και σκεφτομουν ανεκαθεν να αγοράσω ενα σκουτερ,οδηγουσα απο μικρος 50ρι/90ρι σκουτερ/παπι κτλ,και λογω αισθητικής κατέληξα σαν επιλογή στο X-TOWN 300i ABS ,οπως είπα μονο για πολη και βαριά βαριά καμια χαλκιδικη. θελω να ρωτησω αν εχει κανεις kymco και συγκεκριμένα αυτο το μοντέλο να μας πει αποψεις,επισης κατι αλλο να προσέξω η κάποια άλλη προταση? Επίσης ενας λογος που κατέληξα σε αυτό είναι οτι εχω μαξ μπατζετ 4,5-5 χιλιαρικα με τα εξτρα,οκ αναγνωρίζω οτι χοντα γιαμαχα ειναι ανώτερα αλλα κοστίζουν και 2500-4000 χιλιαρικα παραπάνω σε ανάλογα μοντέλα και γενικα διαβάζω οτι τα kymco/sym ειναι αρκετα vfm περιπτωσεις και ειδικα αν το παρεις καινουριο που θα ξερεις το ιστορικο τα χιλιομετρα κτλ τελος να πω οτι ψαχτηκα λιγο,μπηκα car ειδα ολες τις περιπτώσεις και (δικαίωμα τους εννοειται)πουλανε τα μτχ με αρκετά χιλιόμετρα λιγο πιο φθηνά απο οσο κανει ενα καινουριο,γγιαυτο και αποφασισα να παρω καινουριο Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από rudigarcia222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Απροβληματιστο σκουτερ. Αλλαξε τακακια μονο με καλυτερης ποιοτητας γιατι θα ακους θορυβο με αυτα που φοραει. Επισεις λαστιχα με την μια εκτος και φοραει τα metzeler.Προχωρα αφοβα. Απο τα συμ πολυ καλυτερα τα κυμκο. Μην το παρεις με το noodie το συστημα gps της κυμκο. Τζαμπα λεφτα αχρηστο ειναι Ελπιζω να βοηθησα. Ειχα το downtown 350. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 12 ώρες πριν, mp123 είπε Απροβληματιστο σκουτερ. Αλλαξε τακακια μονο με καλυτερης ποιοτητας γιατι θα ακους θορυβο με αυτα που φοραει. Επισεις λαστιχα με την μια εκτος και φοραει τα metzeler.Προχωρα αφοβα. Απο τα συμ πολυ καλυτερα τα κυμκο. Μην το παρεις με το noodie το συστημα gps της κυμκο. Τζαμπα λεφτα αχρηστο ειναι Ελπιζω να βοηθησα. Ειχα το downtown 350. Τι κατανάλωση σου έπιανε? Στα σπεκς λέει 3.5 αλλά οκ αναγνωρίζω πως είναι μαρκετιν με ιδανικές συνθήκες και τα σχετικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, mp123 είπε Αλλαξε τακακια μονο με καλυτερης ποιοτητας γιατι θα ακους θορυβο με αυτα που φοραει Καλημέρα, επειδή έχω κι εγώ σχετικά καινούργιο Kymco και τα φρένα σφυρίζουν από την αρχή, για δώσε τα φώτα σου (π.χ. μάρκα ή είδος). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, tasanton είπε Καλημέρα, επειδή έχω κι εγώ σχετικά καινούργιο Kymco και τα φρένα σφυρίζουν από την αρχή, για δώσε τα φώτα σου (π.χ. μάρκα ή είδος). Καλημέρα και εγώ σκέφτομαι για κιμκο η σιμ. Ποιο μοντέλο έχεις? Μας λες εντυπώσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Καταναλωση καπου στα 4/100 Τα τακακια το ξερουν ολοι. Εκει που το πας για σερβις πεστου να σου βαλει καλυτερη ποιοτητα. Θα καταλαβει. Νομιζω ferodo μου εχει βαλει. Ειχα το downtown 350. Τιμιο για τα χρηματα του τοτε πριν 3 χρονια.. Αναμεσα κυμκο η συμ εγω θα πηγαινα κυμκο. Πιο καλη ποιότητα και αξιοπιστια. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Εχω παλαιοτερα αλλαξει 2 kymco ειναι αξιοπιστα και σωστα μηχανακια τα θεωρω καλυτερα απο τα sym κυριως σε θεμα υποστηριξης καθως ο εισαγωγεας τους ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στον χωρο..... ανετα παντως θα ξαναεπαιρνα kymco. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, DAIDALUS0084 είπε Εχω παλαιοτερα αλλαξει 2 kymco ειναι αξιοπιστα και σωστα μηχανακια τα θεωρω καλυτερα απο τα sym κυριως σε θεμα υποστηριξης καθως ο εισαγωγεας τους ειναι οτι χειροτερο υπαρχει στον χωρο..... ανετα παντως θα ξαναεπαιρνα kymco. Αναφέρεσαι στο sym? Τόσο χάλια? Εγώ μάλλον θα κατέληγα στο sym joyride. Ίδια κυβικά ίδια φάση με το kymko xtown αλλά πιο σβέλτο διαβαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DAIDALUS0084 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, costacurta είπε Αναφέρεσαι στο sym? Τόσο χάλια? Εγώ μάλλον θα κατέληγα στο sym joyride. Ίδια κυβικά ίδια φάση με το kymko xtown αλλά πιο σβέλτο διαβαζω χαλια δεν ειναι τοσο το μηχανακι καθεαυτου οσο ο εισαγωγεας και το δικτυο συνεργειων... φιλε δεν εχεις ιδεα για τι χαλι μιλαμε... να σου χαλαει κατι και να λενε εεε αυτο το βγαζω εκτος εγγυησης ,γιατι ετσι κρινω... πληρωνε.... η να χρειαζεσαι κατι εντος εγγυησης παλι για το μηχανακι και να περιμενεις 2-3 μηνες χωρις μηχανακι μεχρι να φερουν ανταλλακτικο και το υφος τους να ειναι ελα χαρη σου κανω και που ασχολουμε..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, costacurta είπε Αναφέρεσαι στο sym? Τόσο χάλια? Εγώ μάλλον θα κατέληγα στο sym joyride. Ίδια κυβικά ίδια φάση με το kymko xtown αλλά πιο σβέλτο διαβαζω Προσωπικα εμενα με χαλαει πολυ σε αυτη την κατηγορια το επιπεδο πατωμα.δεν νοιωθω ασφαλεια. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας να τα κανεις τεστ.Οτι και να πουμε εσενα τι σε βολευει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Το επίπεδο πάτωμα είναι το πιο χρήσιμο πράγμα στα scooter. Κουβαλάς τα πάντα, βολευτείς τα πόδια σου όπως θες. Και προφανώς τα scooter που έχουν επίπεδο πάτωμα είναι επαρκώς «δεμένα». Honda SH, Kymco People, και ένα σωρό αλλά. Kymco και από μένα, είμαι πρώην κάτοχος Sym και νυν Kymco. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peperr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Είμαι "οπαδός" της Kymco από το 2002. Έκτοτε έχω αλλάξει αρκετά μοντελα της (B+W 250, People S 250, Xciting 250, GTi 300, KXCT 300, Xciting S 400) και ουδέποτε αντιμετώπισα πρόβλημα. Στις 19/7/2022 στις 11:37 ΜΜ, costacurta είπε Αναφέρεσαι στο sym? Τόσο χάλια? Εγώ μάλλον θα κατέληγα στο sym joyride. Ίδια κυβικά ίδια φάση με το kymko xtown αλλά πιο σβέλτο διαβαζω Άσε έξω στο δρόμο ένα Kymco και ένα SYM για 6 μήνες. Το πρώτο το πλένεις και φεύγεις, το δεύτερο έχει γίνει χακί από τη σκουριά. Μιλάω από προσωπική εμπειρία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tansap Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 πηγαινα για το sym cruisym 300 , Tελικα πηρα το downtown 350i . δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο. το εχω 2 χρονια (απροβληματιστο) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Στις 23/7/2022 στις 7:57 ΜΜ, tansap είπε πηγαινα για το sym cruisym 300 , Tελικα πηρα το downtown 350i . δεν το μετανιωσα δευτερολεπτο. το εχω 2 χρονια (απροβληματιστο) 1)Καινούριο τό πήρες? 2)τιμη? 3)εχει γκάζι? Διαβάζω ότι μετά τα 100 χωλαίνει και γενικά τρίζει 4)αλλαξες φρένα? Και εκεί διαβάζω ότι θέλει αλλαγή asap 5)πόσα χιλιόμετρα έχεις - σου έβγαλε κάτι μηχανικό/ηλεκτρονικο? 6)τα πλαστικά πως είναι? Και εκεί διαβάζω ό,τι δεν έχουν την σταθερότητα ενός γιαπωνέζικου 7)και τέλος τι έξτρα έβαλες? Μπαγκαζιερα? Κουβέρτα? Σε πυρπολησα λίγο μαν και εγώ για εκεί αποφάσισα να πάω και από Δευτέρα θα ψαχτώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, di maria kun είπε 3)εχει γκάζι? Διαβάζω ότι μετά τα 100 χωλαίνει Δεν εχω οδηγησει το συγκεκριμενο αλλα επειδη εχω οδηγησει καμποσα 300αρια σκουτερ θα πω το εξης. Αυτα τα μηχανακια εχουν τελικη ταχυτητα στο κοντερ σε επιπεδο δρομο (δεν μιλαμε σε κατηφορες) γυρω στα ~140-150km/h, οταν λες μετα τα 100km/h χωλαινει, αν εννοεις οταν κινεισαι πχ σε εθνικη με σταθερη πορεια 110-120mk/h να ανοιξεις τερμα το γκαζι για προσπεραση, προφανως θα χωλαινει δεν θα ανοιγεις το γκαζι και θα σε κολλαει πισω η επιταχυνση σε αυτες τις ταχυτητες, δεν ειναι μοτοσυκλετα. Τα 300αρα σκουτερ εχουν το καλο οτι συνδυαζουν την ανετη μετακινηση μεσα στην πολη αλλα μπορεις να τα βγαλεις και εθνικη αφου μεχρι τα 110-120 μπορουν να κινουνται σταθερα χωρις να να ζοριζονται. Δεν ειναι μοτοσυκλετα να τσιμπας γκαζι ενω κινεισαι πανω απο 100Km/h και να επιταχυνει στα 180 στο αψε σβησε. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα