grigoris1999 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Γεια σας ψαχνω για ενα καλο gaming mouse ειμαι αναμεσα σε rayzen basilisk v3(γυρω στα 65€) και σε logitech g502 (γυρω στα 50€) τι εχετε να μου προτινεται πιο ειναι καλητερο για fps shooter κυριως games 1.logitechhttps://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Ποντίκι-16000-DPI-Μαύρο.html 2.rayzenhttps://www.skroutz.gr/s/31338269/Razer-Basilisk-V3-RGB-Gaming-Ποντίκι-26000-DPI-Μαύρο.html
Moderators Λύση Inuyasha Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Moderators Λύση Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, grigoris1999 είπε Γεια σας ψαχνω για ενα καλο gaming mouse ειμαι αναμεσα σε rayzen basilisk v3(γυρω στα 65€) και σε logitech g502 (γυρω στα 50€) τι εχετε να μου προτινεται πιο ειναι καλητερο για fps shooter κυριως games 1.logitechhttps://www.skroutz.gr/s/16388821/Logitech-G502-Hero-RGB-Gaming-Ποντίκι-16000-DPI-Μαύρο.html 2.rayzenhttps://www.skroutz.gr/s/31338269/Razer-Basilisk-V3-RGB-Gaming-Ποντίκι-26000-DPI-Μαύρο.html Το καλύτερο είναι αν είναι δυνατό να πας να τα δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα να δεις πως είναι στο χέρι σου Πάντως από το 502 είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και είναι από τα βαριά σχετικά ποντίκια (ακόμα και χωρίς τα έξτρα βαρίδια που έχει) εμένα στο πρώτο που είχα πάρει (πρώτη πρώτη γενιά) αλλά και αυτό του LINK σου το sleeve του καλωδίου ξεφτάει αρκετά γρήγορα στο 2ο ειδικά ξεκίνησε το μήνα επάνω παρόλα αυτά επειδή με βολεύει θα το ξανά επερνα
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Εγώ το 502 hero έχω πάρει πρόσφατα και ειναι καλό για τα λεφτά του (το λέει αυτό άνθρωπος που πιστεύει πως έχουν "πέσει" τα ποντικια γενικά σε ποιότητα/τιμή )
grigoris1999 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Α καταλαβα ναι η αληθια ειναι πως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το g502 απλα με επειρεασε η τιμη που ειναι πιο ακριβη της rayzer και το πληκτρολογιο της rayzer v3 που πειρα και ηταν φυλλ ποιοτικο Στις 19/7/2022 στις 1:25 ΠΜ, Inuyasha είπε Το καλύτερο είναι αν είναι δυνατό να πας να τα δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα να δεις πως είναι στο χέρι σου Πάντως από το 502 είμαι πολύ ευχαριστημένος αν και είναι από τα βαριά σχετικά ποντίκια (ακόμα και χωρίς τα έξτρα βαρίδια που έχει) εμένα στο πρώτο που είχα πάρει (πρώτη πρώτη γενιά) αλλά και αυτό του LINK σου το sleeve του καλωδίου ξεφτάει αρκετά γρήγορα στο 2ο ειδικά ξεκίνησε το μήνα επάνω παρόλα αυτά επειδή με βολεύει θα το ξανά επερνα Ναι απλα δεν τα εχει καπου να τα δω απο κοντα ειδικα το ραυζερ
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, grigoris1999 είπε Α καταλαβα ναι η αληθια ειναι πως εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το g502 απλα με επειρεασε η τιμη που ειναι πιο ακριβη της rayzer και το πληκτρολογιο της rayzer v3 που πειρα και ηταν φυλλ ποιοτικο Ναι απλα δεν τα εχει καπου να τα δω απο κοντα ειδικα το ραυζερ Έχω το naga trinity φαντάζομαι απο ποιότητα το ίδιο θα είναι στην καλύτερη (μιας και το naga ειναι ακριβότερο) Σαν αίσθηση μου αρέσει ένα "κλικ" (pun intended ) παραπάνω το logi.
giannisskrp Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από εμένα. Πήρα πρόσφατα το razer naga pro (wireless) για mmo. Ακριβό ποντίκι με 3 επιλογές sidebuttons ανάλογα το παιχνίδι που παίζεις χρησιμοποιείς την ανάλογη. Αν παίζεις mmo εκτός από shooter είναι μονόδρομος είτε το wired ή wireless. Εάν τα mmo δεν είναι στα σχέδια σου, προτείνω το Deathadder v2 από Razer. Πολύ στιβαρό εργαλείο με καλής ποιότητας πλαστικά και σχετικά οικονομικό. Είναι μεγάλο για χρήση όποιου grip σε βολεύει καλύτερα και τα κουμπιά/απόκριση είναι εξαιρετικά. Επίσης προσωπικά είχα καλή εξυπηρέτηση από το service της Zegetron σε 2 Naga που είχα στο παρελθόν και για το λόγο αυτό είμαι "πελατάκι" της Razer. Για Logitec δεν έχω καθόλου άποψη αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω το G305. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από giannisskrp
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, giannisskrp είπε Καλησπέρα και από εμένα. Πήρα πρόσφατα το razer naga pro (wireless) για mmo. Ακριβό ποντίκι με 3 επιλογές sidebuttons ανάλογα το παιχνίδι που παίζεις χρησιμοποιείς την ανάλογη. Αν παίζεις mmo εκτός από shooter είναι μονόδρομος είτε το wired ή wireless. Εάν τα mmo δεν είναι στα σχέδια σου, προτείνω το Deathadder v2 από Razer. Πολύ στιβαρό εργαλείο με καλής ποιότητας πλαστικά και σχετικά οικονομικό. Είναι μεγάλο για χρήση όποιου grip σε βολεύει καλύτερα και τα κουμπιά/απόκριση είναι εξαιρετικά. Επίσης προσωπικά είχα καλή εξυπηρέτηση από το service της Zegetron σε 2 Naga που είχα στο παρελθόν και για το λόγο αυτό είμαι "πελατάκι" της Razer. Για Logitec δεν έχω καθόλου άποψη αλλά κάποια στιγμή θα ήθελα να δοκιμάσω το G305. Δεν έχουν καλή ποιότητα τα razer ειδικά για τα λεφτά τους όπως είπα το Logi έχει καλύτερη αίσθηση (πχ πιο ακριβά πλαστικά) απο το ακριβότερο naga και επίσης ένα death adder που αγόρασα το έστειλα πίσω γιατί έτριζε η ροδέλα απο την 3η μέρα.... όχι συνεχόμενα αλλά μόνο όταν έκανα γρήγο ή πολύ αργό scroll αλλά και πάλι κάτι τέτοιο ειναι απαράδεκτο.
7nisiotis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δες πολλά συγκριτικά & reviews ( boardzy, badseedtech, optimumtech μερικά παραδείγματα ).
vagelis2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Εχω το razer basilisk Ultimate ασύρματο αλλα βγαίνει και σε έκδοση ενσύρματη. Εγω το πηρα για ειναι εργονομικό και ξεκούραστο αλλα ειναι και αναλογα το μεγεθος του χεριού και του grip. Πολυ ελαφρύ και εχει rgp φωτισμό. Εχει 10 η 11 πλήκτρα να προγραμματίσεις και εχει κουμπι σαν να πατας shift και τα ξανα προγραμματίσεις όλα αν σε ενδιαφέρει να βαλεις shorcuts η σε games. Του περασα και grip tape και ειναι gg😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα