basilis_k6 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, gbras είπε To ερωτημα δεν ειναι αν θα εχουμε αλλα αν θα μπορουμε να το πληρωνουμε στην τιμη που θα ειναι . Πιθανοτατα θα συμφερει πιο πολυ ρευμα απο το να καις αεριο. Λυπαμαι οσους αγορασαν αυτοκινητα με φυσικο αεριο. Δεν ειναι κατι που θα ξανα ειναι ποτε φθηνο . γιατι τους λυπασαι? με βενζινη ειναι πολύ χειροτερα
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Εγώ λυπάμαι αυτούς που έβαλαν λέβητα ΦΑ στις πολυκατοικίες για πιο φτηνά.
gbras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε γιατι τους λυπασαι? με βενζινη ειναι πολύ χειροτερα Δεν νομιζω να συνεχισει να ισχυει αυτο. Μαλλον η βενζινη θα ειναι πιο φθηνη απο το αεριο μιας και υπαρχει πιο ανεση στο πετρελαιο απο το αεριο. Θα δουμε.
dtk-386 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 το τελευταίο διάστημα στην περιοχή μου έχει πέσει η 95αρα γύρω στα 20 λεπτά. από 2,34 περίπου στο 2,14 σήμερα.
Manolo7 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ισως όλο αυτό το παιχνίδι γίνεται για να μας έρθει πιο ομαλά η αύξηση 3-4-5 φορές πάνω στο αέριο και να λέμε και ευχαριστώ που θα έχουμε. Ρεαλιστικά είναι πολύ δύσκολο να μεινουμε χωρίς αέριο, θα καταρρεύσουν βιομηχανίες και θα χουμε θέματα και με το ρεύμα, διακοπές κλπ. Εγω πραγματικά απορώ πόσο θα φτάσουν τα ληξιπροθεσμα ΚΑΙ φέτος. Ήδη από τους περσινούς λογαριασμούς ρεύματος το 50% δεν πληρώνονται εντός προθεσμίας(δεν διευκρινίζει αν δεν πληρώνονται καθόλου ή πληρώνονται απλά μετά τη προθεσμία). Αντικειμενικά μιλώντας αν σκάσει λογαριασμός ένα χιλιάρικο για 2-3 μήνες φυσικού αερίου σε μια οικογένεια που τα βγάζει πέρα ίσα ίσα, θα μείνει απλήρωτος 100% δεν υπάρχει αμφιβολία. Επίσης και η επιδότηση ήταν ψίχουλα, σε κυμαινόμενα προγράμματα αερίου που έφτασε μέχρι 0.10/kwh, η επιδότηση τον χειμώνα για τους περισσότερους μήνες ήταν στα 0.02/kwh, και το περισσότερο που δόθηκε ήταν 0.04 τον μήνα.. απριλιο, δώρο άδωρο δηλαδή. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από Manolo7 1
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, gbras είπε Δεν νομιζω να συνεχισει να ισχυει αυτο. Μαλλον η βενζινη θα ειναι πιο φθηνη απο το αεριο μιας και υπαρχει πιο ανεση στο πετρελαιο απο το αεριο. Θα δουμε. για να γίνει αυτό θα πρέπει το αέριο σε κιλά να κοστίζει αρκετά παραπάνω απο λίτρα βενζίνης αλλά δεν πρόκειται να καίει βενζίνη κάποιος , είτε θα το πουλήσει και θα πάει σε πετρέλαιο , είτε θα το κάνει υγραέριο αν ξεπεράσει σημαντικά το cng τα 2€/κιλό 18 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Εγώ λυπάμαι αυτούς που έβαλαν λέβητα ΦΑ στις πολυκατοικίες για πιο φτηνά. αν κατάργησαν κεντρική , πάλι και να μην κάψουν αέριο , κέρδος θα έχουν , ανεκτίμητη αξία η αποσύνδεση κεντρικής 😁 2 λεπτά πριν, Manolo7 είπε Επίσης και η επιδότηση ήταν ψίχουλα, σε κυμαινόμενα προγράμματα αερίου που έφτασε μέχρι 0.10/kwh η επιδότηση τον χειμώνα πολύ παραπάνω απο 0,10 βγήκε σε προγράμματα που βάλανε ρήτρα αναπροσαρμογής στο TTF απο επιδότηση έβαλε και η ΔΕΠΑ (στο μηλιτό ,μιας και ΦΕΚ δε βγήκε στη μπανανία) με έξτρα 0,02€/kw , κάποιοι πάροχοι "ξέχασαν" να την ενσωματώσουν , μετά απο υπενθύμιση το θυμήθηκαν 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις