Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μπορεί να τα χλευάζεται και εγώ έχω.. μπορεί κάτι να χρειαστεί να δω ή να δοκιμάσω. 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart20 είπε

Τι μου θύμισες ρε φίλε.εποχές Mirc και ‘γώ τότε Winamp φανατικά.Napster,audiogalaxy και cd ripping βέβαια.είχε μια γλυκά εκείνη η εποχή,δεν είχε και η κουτσή Μαρία Ίντερνετ και κινητά.

Θες να σε κουφάνω ακόμη περισσότερο ; tape trading, metal, fanzine (fanmade περιοδικά) 🤭 τότε κόπιαζες και ήθελε ψάξιμο για να βρίσκεις νέες κυκλοφορίες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, polaki είπε

Who TF έχει ακόμα CD/DVD player στο PC του? 

Αναφέρομαι στα PC που η ίδια η Microsoft από νταβατζιλίκι και μόνο υποστηρίζουν τα Windows 11...

Νομίζω κανείς. Πιο κανείς απ'τον κανέναν. 

Κανεις τεραστιο λαθος...!!   παρα πολλοι κρατανε ακομα DVDRW στα πισι τους, διοτι υπαρχουν περιπτωσεις  που μπορει να χρειαστει. Δεν σημαινει οτι επειδη δεν χρησιμοποιεις εσυ, δεν χρησιμοποιει και ο υπολοιπος κοσμος.....!!!!  

αν παρατηρησεις γυρω σου θα δεις αρκετα DVDRW σε πισια....! 

11 ώρες πριν, Volga είπε

Αλήθεια τώρα; Χρησιμοποιεί ακόμη κόσμος CD?

πολυ παραξενο για τους νεοτερους εεε?    εδω παιζουν ακομα βινυλια.............

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ δουλεύω με audiograbber και LAME encoder... Μπορεί να είναι προϊστορία για πολλούς, αλλά όταν βρεις ένα σπάνιο cd, από αυτά που δεν κυκλοφορούν πια στο εμπόριο, ούτε στο διαδίκτυο, παρά μόνο από φίλους και γνωστούς, ή δεύτερο χέρι, το ripping είναι η μόνη λύση. Μη λησμονείτε οι νεότεροι ότι υπάρχουν ακόμη δεινόσαυροι που θέλουν να ακούν και να έχουν ΟΛΟΚΛΗΡΑ άλμπουμ, και όχι κομμάτια από εδώ και από εκεί. 

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό!!! είχα φτιαξει βιντεάκι όταν ήμουν παιδί το ανέβασα youtube και μετά από χρόνια που πήγα να το δώ μου το κατεβάσανε οι αλήτες λογω μουσικής και το έχω χάσει για πάντα το βιντεάκι, αλλά μπακ του τοπικ, ναι ήταν τέλειο το windows movie maker!!!

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, dreamerchris είπε

Αυτό!!! είχα φτιαξει βιντεάκι όταν ήμουν παιδί το ανέβασα youtube και μετά από χρόνια που πήγα να το δώ μου το κατεβάσανε οι αλήτες λογω μουσικής και το έχω χάσει για πάντα το βιντεάκι, αλλά μπακ του τοπικ, ναι ήταν τέλειο το windows movie maker!!!

Εγώ σε gaming video τρώω claim από κάτι άκυρες εταιρείες που έχουν "κλέψει" το τραγούδι του παιχνιδιού και το κάνουν σαν δικό τους, μέχρι να το ανακαλύψει ο Publisher του παιχνιδιού καλή τύχη.. βέβαια τα έσοδα από διαφημίσεις που παίρνω είναι αστεία. Με το ζόρι αγοράζεις καφέ (σε σημερινές τιμές).

Δημοσ.

Η χρήση που του κάνω είναι ότι περιστασιακά γράφω κάποιο CD για το cd player του αυτοκινήτου με τραγούδια από το iTunes. Οι USB θύρες του αυτοκινήτου δεν αναγνωρίζουν το παλιό iPod μου. Οπότε μόνο έτσι. Σε Windows 10, δεν έχω 11 ακόμα.😋

Δημοσ.

τα σχόλια έχουν πολύ πλάκα, όλοι σχολιάζουν για τα δισκάκια λες και τα πουλάνε μόνο στο διάστημα ξεχνώντας πριν λίγο καιρό την είδηση πως τα cd και τα βινύλια πουλάνε τρελά. όλοι συνδρομητές για μουσική ; αν ναι γιατί τόση γκρίνια για την συνδρομή της bmw που απευθύνεται στους νέους που έχουν συνδρομή για τα πάντα επειδή γουστάρουν και είναι της μόδας ; οι αυριανοί πελάτες της... εγώ έχω bluray για να γράφω δίσκους για την συλλογή μου με 3d ταινίες και αγοράζω βινύλια όταν δεν ακούω youtube.

• Like 1
Δημοσ.

Το 2016 παω και αγοραζω σε φυσικη μορφη το street fighter v βγαζω γεματος χαρα το dvd του παιχνιδιου και συνειδητοποιω οτι δεν ειχα dvd drive στο PC 😅 🤣

Η πρωτη κ τελευταια φορα που μου ελειψε  το drive (το καταβασα απο steam) και εχουν περασει τοσα χρονια . Αντε βαλτε κατι κ για floppy ξερω γω 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, polaki είπε

Who TF έχει ακόμα CD/DVD player στο PC του? 

Αναφέρομαι στα PC που η ίδια η Microsoft από νταβατζιλίκι και μόνο υποστηρίζουν τα Windows 11...

Νομίζω κανείς. Πιο κανείς απ'τον κανέναν. 

Εγώ που το χρειάζομαι υποχρεωτικά για τη δουλειά μου (είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στο λαπιτόπι) και θα το χρειάζομαι χρόνια ακόμα (οπότε πρέπει να κουβαλάω και εξωτερικό μαζί με το λαπιτόπι...τη φορητότητά τους μέσα...)?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Εγώ που το χρειάζομαι υποχρεωτικά για τη δουλειά μου (είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε στο λαπιτόπι) και θα το χρειάζομαι χρόνια ακόμα (οπότε πρέπει να κουβαλάω και εξωτερικό μαζί με το λαπιτόπι...τη φορητότητά τους μέσα...)?

Εντάξει σίγουρα υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που χρειάζεται, σε γενικές γραμμές πάντως είναι σπάνιο πλέον. 

4 ώρες πριν, cabdik είπε

Κανεις τεραστιο λαθος...!!   παρα πολλοι κρατανε ακομα DVDRW στα πισι τους, διοτι υπαρχουν περιπτωσεις  που μπορει να χρειαστει. Δεν σημαινει οτι επειδη δεν χρησιμοποιεις εσυ, δεν χρησιμοποιει και ο υπολοιπος κοσμος.....!!!!  

αν παρατηρησεις γυρω σου θα δεις αρκετα DVDRW σε πισια....! 

13 ώρες πριν, gokuthelegend είπε

Εγώ έχω CD/DVD και Bluray Recorder.

16 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

Εχω.... Για αντίγραφα ασφαλείας... Dvd εγγραφής.. Ντροπή μου.. 

Δεν είναι θέμα ντροπής, πιο πολύ το είπα γιατί είναι πολύ σπάνιο να βρεις μηχάνημα που να έχει CD/DVD πλέον και να υποστηρίζεται από τα Win 11. 

Και έχω έχω στο παλιό μου μηχάνημα, αλλά έχω να το ανοίξω απ'το 2016 και δεν θυμάμαι καν αν έχω τα Win 10 εκεί ή τα 7.. αλλά μάλλον τα 7! :D :D :D

17 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

Έχεις πάει ποτέ σε νυχτομαγαζο; νομίζω κάτι έχει ο dj εκεί και διαλέγει τις μουσικές του :), και δυστυχώς δεν έχω δει τις εταιρείες να το εξελίσσουν σε κάτι πιο φρέσκο ως φορμα. Όλα τα album που πωλούνται ακόμη cd είναι. Είτε μας αρέσει είτε όχι θα μας κυνηγάει για πολλά χρόνια ακόμη. 

Προσωπικά έχω ακόμη bluray recorder για να γράφω τα βίντεο ή τα backup που κάνω. Αντέχει περισσότερο σε σύγκριση έναν HDD. Έχω cd γραμμένα από το 95 και παίζουν άριστα μέχρι σήμερα. 

Μωρέ μακάρι να μη φύγουν ποτέ, σπάνιο πάντως να υπάρχουν σε μοντέρνα pc/laptop τα οποία είναι και αυτά που υποστηρίζονται απ΄τα 11άρια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...