Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Disneycomicsclub είπε Δηλαδη..αν κατεβασω εγω ενα παιχνιδι των 10,20 100 ευρω στο pc η αν τσιπαρω την κονσολα μου θα μειωθει η φτωχια....ΤΕΛΕΙΑ ...ΟΛΟΙ ΣΤΑ TORRENTS ΑΔΕΛΦΙΑ!! 20 χρόνια πειρατής.. Αν όχι Νόμπελ ανθρωπιάς έστω Νόμπελ τζακ σπαροου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stiflerakos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ναι ναι, διοτι τοσο καιρο ολοι νομιζαμε οτι κανοντας πειρατεια , ολοι φτωχεναμε ... Whatever ας πουμε... Θα κανω κι εγω ερευνα οπου να ναι. Η τράκα σε κανει πλουσιοτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, anarchy79 είπε Εγώ αυτή την έρευνα την ήξερα από τέλη 90' που πήρα pc . Βέβαια εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ linux αποκλειστικά και δεν χρειάζεται να κατεβασω κάτι παρανομο όσο αφορά το λογισμικό. Ταινίες όμως συνεχίζω και κατεβάζω, αν και δεν έχω πλέον ούτε τόσο χρόνο για να τις δω. Δεν ειναι κακό αυτό. Επίσης παιχνίδια κατέβαζα όσο είχα pc με windows, χαλαρά και ξεκαθαρα. Μπορώ ακόμα να το κάνω αλλά δεν παίζω παιχνίδια, τελοσπαντων Στήριζα και στηρίζω όμως από μικρός μέχρι τώρα που γέρασα όσους ήθελα, δηλαδή ελληνικά ροκ συγκροτήματα και ξένα αγόραζα όσο μπορούσα τα cd και κάνα dvd, μετά με κάνα dvd shrink(τι θυμήθηκα όμως, ε!!!!) kai dvd decrypter τα πέρναγα και στον υπολογιστή μου. Στο λινουξ είχα αγοράσει αρκετές εκδόσεις ώστε να ενισχύσω την προσπάθεια και πλέον δίνω όσο μπορώ στο mint.. Μην αγοράζετε λοιπόν. Αυτός που δεν θα αγόραζε ΔΕΝ θα αγοράσει έτσι και αλλιώς. Ωραία έρευνα, συμφωνώ κατά 101%> Ντροπή σου. Μόνο αυτό σου λέω... Ντροπή σου... Θυμάμαι μια εποχή με το age of empire 2 που όλο το Ναύπλιο είχε την ίδια χαλασμένη κόπια... Τυχαίο γεγονός. Κάνεις δεν έπαιζε πειρατικά. Ξανά ντροπή σου ( τρύπες - ξύλινα - active member) η μουσική ήταν άλλη φάση να το πάρεις αυθεντικό. Το παιχνίδι της βδομάδας και μετά πέταμα ποιος το πλήρωνε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, NickTG είπε Βέβαια έστω και 1 να το αγόραζε σε περίπτωση που δεν το έβρισκε τόσο εύκολα σημαίνει ότι κάποιος έχασε. Ασφαλώς. Απλά ποσοστιαία, είναι πολύ μεγαλύτερο το ποσοστό που ΔΕΝ θα αγόραζε παρά αυτό που θα αγοράζε. Δεν θα μου φάνταζε καν παράδοξο αν το ποσοστό ήταν 99 πρός 1. Εδώ κόσμος πειρατεύει παιχνίδια που κοστίζουν 2 και 3€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oKoBoko Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 54 minutes ago, pirmen56 said: Όταν ιδιωτικές επιχειρήσεις δρουν ανήθικα(ή και στο όριο της παρανομίας) με σκοπό το μέγιστο δυνατό κέρδος των μετόχων δεν μπορούν να κουνάνε το δάκτυλο στα υπόλοιπα άτομα για το τι θα κάνουν στη ζωή τους. Π.χ. ιδιωτικές εταιρείες που λειτουργούν ως καρτέλ και σε ληστεύουν με τιμές πολύ υψηλότερες από αυτές που θα επικρατούσαν σε μια πλήρως ανταγωνιστική αγορά. Μέχρι να δεχτούν πρόστιμο έχουν βγάλει τα 100πλάσια. Άλλο παράδειγμα οι game pupblishers που προσπαθούν μέσω καμουφλαρισμένου τζόγου(lootboxes) και microtransactions να εκμεταλλευτούν αδύναμους χαρακτήρες ανθρώπων για να τους αποξενώσουν από το περιβάλλον τους και να τους απομυζήσουν οικονομικά. Εταιρείες που σχεδιάζουν τα προϊόντα τους να χαλάνε μετά από προκαθορισμένο χρόνο γνωρίζοντας ότι ο καταναλωτής όπου και να στραφεί θα πέσει πάνω σε καρτέλ με παρόμοιες τακτικές. Η λογική του τζαμπατζή, δηλαδή του "κοιτάω την πάρτη μου" εντάσσεται σε μια γενικότερη λογική λοιπόν. Αυτή της εποχής μας και ξέρεις καλά πώς λέγεται. Ποιο είναι το όριο της παρανομίας. Όταν κάποιος πετυχαίνει τους στόχους του στην αρένα της ελεύθερης αγοράς και εσύ π.χ. μένεις στην απέξω; Μια χαρά μπορούν να κουνάνε γιατί αυτοί πετυχαν και οι τσαμπατζήδες-κλέφτες απέτυχαν. Μπας και μάθει και τίποτα ο τσαμπατζής από το να τα βρίσκει όλα έτοιμα. Βασικά να κουνάνε το δάχτυλο οι επιτυχημένοι και να κόβουν το δάχτυλο του τσαμπατζή-κλέφτη. Μην παίζεις το παιχνίδι τους τότε. Problem solved. Μην αγοράζεις τα προϊόντα από τις εταιρείες αυτές. Problem solved. Ο κόπος και η δημιουργικότητα των ελεύθερων ανθρώπων δεν σου ανήκει επειδή υπάρχει ιδεολογία που δικαιολογεί τον τσαμπαζισμό και την κλοπή. Ο τσαμπατζής-κλέφτης δεν σημαίνει "κοιτάω την πάρτη μου". Μπορεί να μην είσαι τσαμπατζής-κλέφτης και να κοιτάς την πάρτη σου. Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Τσαμπατζής-Κλέφτης είναι αυτός που τρώει την φραντζόλα και δεν πληρώνει την φραντζόλα. Αν την πληρώσεις δεν μας πειράζει να κοιτάς και την πάρτη σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mythoplasths Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Και μια έρευνα για το κατά πόσο ευνόησαν τα σπασμένα στην καθολική επικράτηση κάποιων λογισμικών ή υλικών ας πούμε σαν παράδειγμα windows 95..... Η σονυ πσ1.. Τυχαία αναφορά μην μου βγάλετε τα μάτια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flexpick Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oKoBoko είπε Υπάρχει νόμος του κράτους Που απαγορευει το τζογο κατω απο τα 18 Οποτε το problem solved μη παιζεις τα παιχνιδια τους αμα εισαι υπερ του κρατος δικαιου δεν ισχυει. Με τη δικια σου λογικη φταινε οι εταιρειες που βγαζουν λογισμικο το οποιο διαμοιραζεται ευκολα. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από flexpick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 το θεμα εχει αναλυθει και χιλιωπωθει, να αναφερω ομως μια δικη μου οπτικη, ως φοιτητης ειχα στο πανεπιστημιο δυο μαθηματα αρχαιων με δικαννικους λογους. Τοτε για πλακα καθισα και μεταφρασα το αρχαιο κειμενο πιστό ή οχι το μεταφρασα με τις τοτε γνωσεις μου 26-30 σελιδες αν θυμαμαι καλα. την μεταφραση με το περας του μαθηματος την αναρτησα στο scribd, και την ξεχασα εκει 4-5 χρονια μετα ειχα copyright infrigmintation απο μια εταιρεια που το αντικειμενο της ηταν να πουλαει μεταφρασεις αρχαιων κειμενων. τους εστειλα αποδειξη οτι το κειμενο ηταν δικο μου και εαν δεν απατωμαι ειναι στο scribd ακομα δωρεαν . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pikita Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ας έρθουν Ελλάδα με 3 ευρώ τη βενζίνη και ρεύμα στο θεό μαζί όλες τις αυξήσεις να τους Πόυμε στα π@@@@ μας που τους κατεβάζουμε ταινιες και παιχνίδια τσαμπα.καλα τους κάνουμε παλιοκοπριτες.οξω λαμογοεταιριες με τιμές στο θεό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dieksodo Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μια ζωη αντιδραστικα αρθρα Προσεχως 10+1 τροποι να μειωσετε την φτωχεια σας με μια ληστεια στο πλησιεστερο υποκαταστημα τραπεζης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ναι αλλά οι εταιρείες πεινάνε 🤡🤡 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, Panikas13 είπε Ναι αλλά οι εταιρείες πεινάνε 🤡🤡 ούτε και αυτοί που κατεβάζουν πειρατικά παιχνίδια ή προγράμματα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panikas13 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, dieksodo είπε Μια ζωη αντιδραστικα αρθρα Προσεχως 10+1 τροποι να μειωσετε την φτωχεια σας με μια ληστεια στο πλησιεστερο υποκαταστημα τραπεζης Αυτό θα ήταν καλό πιστεύω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TutaKachun Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Ολοι μας εχουμε κατεβασει σπασμενο παιχνιδι ή σειρα ή οτιδηποτε. Αλλά η προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν την κλοπή με ξεπερνα. Αν μπω στο Πλαίσιο και φυγω με ενα laptop χωρίς να το πληρώσω, ειμαι κλέφτης. Αν μπω στο torrents.com και κατεβάσω σπασμενη μια εφαρμογή που η εταιρεία kκοστολογει Χ και εσυ χρησιμοποιείς την εφαρμογή χωρίς να πληρώσεις το Χ. Παρουσιάστε το οπως σας βολευει. Παραμένει κλοπή. Αλλά απο εναν λαό που φωναζει σε social media και forums γιατι η Χ υπηρεσία δεν ερχεται σε μας, γιατι τελευταιοι κτλ, και μολις η υπηρεσία ερθει ψάχνει VPN να πάρει την υπηρεσία με κοστος χώρας στην οποια δεν μενει, τι περιμενεις. Πάντα ξεφτιλολαμόγια ήμασταν, που κλέβουμε αβέρτα και θελουμε να βγουμε και απο πανω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, TutaKachun είπε Ολοι μας εχουμε κατεβασει σπασμενο παιχνιδι ή σειρα ή οτιδηποτε. Αλλά η προσπάθεια κάποιων να δικαιολογήσουν την κλοπή με ξεπερνα. Αν μπω στο Πλαίσιο και φυγω με ενα laptop χωρίς να το πληρώσω, ειμαι κλέφτης. Αν μπω στο torrents.com και κατεβάσω σπασμενη μια εφαρμογή που η εταιρεία kκοστολογει Χ και εσυ χρησιμοποιείς την εφαρμογή χωρίς να πληρώσεις το Χ. Παρουσιάστε το οπως σας βολευει. Παραμένει κλοπή. Αλλά απο εναν λαό που φωναζει σε social media και forums γιατι η Χ υπηρεσία δεν ερχεται σε μας, γιατι τελευταιοι κτλ, και μολις η υπηρεσία ερθει ψάχνει VPN να πάρει την υπηρεσία με κοστος χώρας στην οποια δεν μενει, τι περιμενεις. Πάντα ξεφτιλολαμόγια ήμασταν, που κλέβουμε αβέρτα και θελουμε να βγουμε και απο πανω. Aν μπείς στο torrents.com και κατεβάσεις κάτι, τι έκλεψες; Ποιο αντικείμενο αφαίρεσες από την κατοχή τρίτου; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα