APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Dantε είπε Για βαλε μια φωτο. Στις αλλες δε φαινεται κατι. Εκεί με τον φακόν μεγέθυνσης φαίνεται ότι έσπασε Πώς τα κατάφερα ; Τόσα χρόνια σε υπολογιστές δεν ξέρω . 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Εκεί με τον φακό τον μεγέθυνσης φαίνεται ότι έσπασε Πώς τα κατάφερα ; Τόσα χρόνια σε υπολογιστες δεν ξέρω . Ειναι σαν αυτούς που πιάνουν για φωνο. Λένε ότι το κάνουν στο τέλος το παραδέχονται χαχχαχα εαν το κολησει καποιος μαστορας φτιαχνεται ? Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από APPLEGEEK Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σπασιμο προσωπικα ακομα δε βλεπω για να καταλαβω που εχει γινει ζημια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Dantε είπε Σπασιμο προσωπικα ακομα δε βλεπω για να καταλαβω που εχει γινει ζημια. Το είδαμε στον μεγέθυνση φακό και είναι σπασμένο εκεί που πάει η βίδα όχι στην μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Πιθανων για αυτο το σημειο να μιλαμε. Αν αφαιρεθει η ψυκτρα, ισως φανει και τπτ ακομα. Απο τις πρωτες φωτο στο νημα, η ζημια φαινεται να εγινε επειδη πατησε στραβα την 1η φορα. Φαινεται οτι μπηκε στραβα απο τον τροπο που εχει φαγωθει το κιτρινο κομματι, ωσπου στο τελος εκατσε σωστα και για αυτο απο πισω φαινεται οκ. imo δεν μου φαινεται παραλογο που δεν γινεται δεκτο. Οσο για το support, προσωπικα οταν τους ειπα οτι δεν βγαζω ακρη με το καταστημα για την μητρικη, μου ειπαν να στειλω απλα τα mail που επικοινωνουσα μαζι με το καταστημα ως αποδειξη και θα προσωρουσαν το rma. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πιθανων για αυτο το σημειο να μιλαμε. Αν αφαιρεθει η ψυκτρα, ισως φανει και τπτ ακομα. Απο τις πρωτες φωτο στο νημα, η ζημια φαινεται να εγινε επειδη πατησε στραβα την 1η φορα. Φαινεται οτι μπηκε στραβα απο τον τροπο που εχει φαγωθει το κιτρινο κομματι, ωσπου στο τελος εκατσε σωστα και για αυτο απο πισω φαινεται οκ. imo δεν μου φαινεται παραλογο που δεν γινεται δεκτο. Οσο για το support, προσωπικα οταν τους ειπα οτι δεν βγαζω ακρη με το καταστημα για την μητρικη, μου ειπαν να στειλω απλα τα mail που επικοινωνουσα μαζι με το καταστημα ως αποδειξη και θα προσωρουσαν το rma. Ευχαριστώ. Εάν καταλάβα σου έτυχε και εσένα ; Εάν όντος φταίω οκ δεχτώ, όμως κρίμα δεν είναι να έχεις δώσει τόσα χρήματα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Εάν καταλάβα σου έτυχε και εσένα ; Εγω ειχα θεμα με βραχυκυκλωμα σε μητρικη στο front io header. Το καταστημα εκανε νερα στο θεμα οτι εγω εφταιγα επειδη υπηρχε παστα στο socket (amd) και προσπαθουσα να τους εξηγησω οτι δεν ειμαι ελεφαντας (η παστα ειναι μη αγωγιμη, οποτε δεν ειχε θεμα). Η gb αν και αρνηθηκε το rma (να επικοινωνησω με το καταστημα), οταν τους περιεγραψα το προβλημα με την μητρικη, μου ειπαν αν το καταστημα αρνειται, να τους στειλω αποδειξεις της αρνησης και θα το προχωρουσαν αυτοι. Εν τελει επειδη απαιτουσα γραπτως το προβλημα και την αρνηση, το προχωρησαν (αφου ειχα κανει και λογο για καταγγελια σε ΣτΚ). Υπαρχει το τοπικ στο προφιλ μου για περαιτερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εγω ειχα θεμα με βραχυκυκλωμα σε μητρικη στο front io header. Το καταστημα εκανε νερα στο θεμα οτι εγω εφταιγα επειδη υπηρχε παστα στο socket (amd) και προσπαθουσα να τους εξηγησω οτι δεν ειμαι ελεφαντας (η παστα ειναι μη αγωγιμη, οποτε δεν ειχε θεμα). Η gb αν και αρνηθηκε το rma (να επικοινωνησω με το καταστημα), οταν τους περιεγραψα το προβλημα με την μητρικη, μου ειπαν αν το καταστημα αρνειται, να τους στειλω αποδειξεις της αρνησης και θα το προχωρουσαν αυτοι. Εν τελει επειδη απαιτουσα γραπτως το προβλημα και την αρνηση, το προχωρησαν (αφου ειχα κανει και λογο για καταγγελια σε ΣτΚ). Υπαρχει το τοπικ στο προφιλ μου για περαιτερω Α κατάλαβα. Εδώ όμως φαίνεται ότι εγώ φταίω άρα καλά κάνει η GB σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Α κατάλαβα. Εδώ όμως φαίνεται ότι εγώ φταίω άρα καλά κάνει η GB σωστά ; Θεωρω πως ναι, οταν καπως ετσι πρεπει να ειναι το σημειο της βιδας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Θεωρω πως ναι, οταν καπως ετσι πρεπει να ειναι το σημειο της βιδας Ότι και να πω εγώ και εσύ τελείωσε η φάση . Σε ευχαριστώ φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexcrx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Ότι και να πω εγώ και εσύ τελείωσε η φάση . ρε αδερφε αμα το ειχες σπασει εσυ δε θα εβρισκες το σπασμενο κομματακι??????? δηλαδη το βιδωσες και το σπασμενο κομματακι εξαυλωθηκε?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
APPLEGEEK Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, alexcrx είπε ρε αδερφε αμα το ειχες σπασει εσυ δε θα εβρισκες το σπασμενο κομματακι??????? δηλαδη το βιδωσες και το σπασμενο κομματακι εξαυλωθηκε?????? Ναι λογικά θα το έβρισκα δεν ξέρω , δεν έχω σπάσει πότε δίσκο. Έχω σπάσει I/o παλιό σε 286 και κόπηκα. Μητρική και επεξεργαστή ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα