Προς το περιεχόμενο

SSD 7000 gigabyte Auros PCB broken - αυτο λεει το μαγαζι σκρουτζομαγαζο

APPLEGEEK
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Dark_Nightfall,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

26 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Φτιάχνω υπολογιστες από 8086,δεν έχει σπάσει τίποτα παρά ένα πορτάκι πίσω που ήταν στο.case.

Έχω δίσκους ide ακόμα 

Ναι πότε ξανά γενικά Ελλάδα τίποτα ,αμαζον μόνον 

Γενικά είναι πολύ λεπτό το pcb των m.2 ssd. Δεν θέλει δύναμη στην βίδα.

Μην τον δοκιμάσεις σε άλλο ps/pc, πάρε άλλο και προσοχή να μπει σωστά ο αποστάτης και ελάχιστη δύναμη στην βίδα μόλις πιάσει. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Διάβασα όλες τις απαντήσεις. Πολύ απλά δεν ξαναγοράζεις προϊόν Gigabyte. Γελοία απάντηση στο email. Πώς ακριβώς γνωρίζουν ότι έκανες εσύ ζημιά και δεν ήρθε έτσι; Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γενικά επειδή ασχολούμαι με PC και PC building, δεν έχω ακούσει καλά πράγματα όσον αφορά στο after sale service της Gigabyte. Κρίμα φίλε μου γιατί έχασες χρήματα απ' ότι φαίνεται. Δες αν μπορείς κάπως να το φτιάξεις μόνος σου και εν τέλη να βγάλεις άκρη μόνος.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα αγόραζα εξ αρχής ή τον SN850 της WD όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης ή τον Firecuda 530 της Seagate. Εκτός βέβαια αν τον βρήκες σε καλή τιμή τον Aorus και πήγες τελικά σε αυτόν.

στην πραξη σου λει οτι δεν μπορει να εγινε μονο του δλδ χωρίς να εχει μπει ανθρώπινο χερι

ουσιαστικά η το μαγαζί που το πούλησε το άνοιξε και έκανε πειράματα η ο χρήστης

δεν μπορουν να το ξέρουν αυτο ετσι σου λένε αν είσαι εσυ καλα να παθεις αν ειναι το μαγαζί να βγαλεις άκρη με αυτούς

η αλήθεια ειναι δεν ξέρω πως μπορει να έχει γίνει τόσους και τους m2 εχω βιδώσει μερικούς και αρκετά σφιχτά, σημάδι δεν ειχαν αφήσει

• Like 2

6 ώρες πριν, Black Demis είπε

στην πραξη σου λει οτι δεν μπορει να εγινε μονο του δλδ χωρίς να εχει μπει ανθρώπινο χερι

ουσιαστικά η το μαγαζί που το πούλησε το άνοιξε και έκανε πειράματα η ο χρήστης

δεν μπορουν να το ξέρουν αυτο ετσι σου λένε αν είσαι εσυ καλα να παθεις αν ειναι το μαγαζί να βγαλεις άκρη με αυτούς

η αλήθεια ειναι δεν ξέρω πως μπορει να έχει γίνει τόσους και τους m2 εχω βιδώσει μερικούς και αρκετά σφιχτά, σημάδι δεν ειχαν αφήσει

Πάντος , το μαγαζί με κάλεσε να μου πουλήσει άλλον σε χονδρική τιμή . Μπράβο τους. Ζήτησα και εγώ συγνώμη γιατί μίλησα ασεβής σε πολλά αημεια.

Πιστεύω εγώ φταίω αλλά δεν ήξερα ότι μπορείς να το σφίξεις ενώ υπάρχει μέσα στο πσ5 αποστάτης 

2 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

Πάντος , το μαγαζί με κάλεσε να μου πουλήσει άλλον σε χονδρική τιμή . Μπράβο τους. Ζήτησα και εγώ συγνώμη γιατί μίλησα ασεβής σε πολλά αημεια.

Πιστεύω εγώ φταίω αλλά δεν ήξερα ότι μπορείς να το σφίξεις ενώ υπάρχει μέσα στο πσ5 αποστάτης 

αποστάτης από μόνος του δεν αναιρεί την δύναμη που έχει ο καθένας εδώ σπάνε μπουλόνια ρόδας  στο αυτοκίνητο ............βιδονοντας με κλειδί στο χέρι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αποστάτης από μόνος του δεν αναιρεί την δύναμη που έχει ο καθένας εδώ σπάνε μπουλόνια ρόδας  στο αυτοκίνητο ............βιδονοντας με κλειδί στο χέρι

nai ΟΚ σωστα τα λες- αλλα δεν νομιζω να πηρα δισκο για να τον σπασω - πρεπει η εταιριες καπως να μας κανουν support.

tespa- εφυγαν 120 ευρω 

Επίσης θα το δοκιμάσω σε υπολογιστή κάποια μέρα θα δω πως θα γίνει γιατί δεν έχω μόνο λάπτοπ εχω

Επεξ/σία από APPLEGEEK

40 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

nai ΟΚ σωστα τα λες- αλλα δεν νομιζω να πηρα δισκο για να τον σπασω - πρεπει η εταιριες καπως να μας κανουν support.

tespa- εφυγαν 120 ευρω 

Επίσης θα το δοκιμάσω σε υπολογιστή κάποια μέρα θα δω πως θα γίνει γιατί δεν έχω μόνο λάπτοπ εχω

Προφανος και όχι αν το έσπερνες για να τον σπάσεις θα ήταν παράλογο να άνοιγες το θέμα

Βγάλε την ψύκτρα δες τι γίνεται από κάτω και μετά στο pc μην έχει κάποιο θέμα με κάποιο βραχυκύκλωμα και πάρεις το pc στο χέρι

42 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

πρεπει η εταιριες καπως να μας κανουν support.

Τι είδους support? Ψυχολογικό? "Εντάξει ρε μπρο έκανες ζημιά. δεν έγινε και τίποτα. δεν φταις εσύ. απλά δεν ελέγχεις τη δυναμη σου. την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεχτικός."

Αν πήγες να βιδώσεις σαν μηχανικός και όχι σαν ηλεκτρονικός, τι σου φταίει η κάθε εταιρία?

• Like 1
  • Confused 2

1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Τι είδους support? Ψυχολογικό? "Εντάξει ρε μπρο έκανες ζημιά. δεν έγινε και τίποτα. δεν φταις εσύ. απλά δεν ελέγχεις τη δυναμη σου. την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεχτικός."

Αν πήγες να βιδώσεις σαν μηχανικός και όχι σαν ηλεκτρονικός, τι σου φταίει η κάθε εταιρία?

Δεν έχω καν τόση δύναμη αλλά οκ . Έγινε 

7 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Προφανος και όχι αν το έσπερνες για να τον σπάσεις θα ήταν παράλογο να άνοιγες το θέμα

Βγάλε την ψύκτρα δες τι γίνεται από κάτω και μετά στο pc μην έχει κάποιο θέμα με κάποιο βραχυκύκλωμα και πάρεις το pc στο χέρι

Βρήκα ένα παλικάρι από εδώ να είναι καλά που θα με βοηθήσει ναναι καλά μου έστειλε μύνημα.

Πρώτα έλεγχο έχεις δίκιο απόλυτο 

• Like 2

5 ώρες πριν, zx1234r είπε

Εσύ πως γνωρίζεις ότι είναι ζημιά του χρηστή και δεν ήρθε ήδη ελαττωματικός από την μαμά εταιρία; Πρώτη φορά τυχαίνει να έρθει ελαττωματικό ένα προϊόν; H Gigabyte είναι γνωστή στο χώρο του pc building για το κακό after sale τμήμα. Δεν με φαίνεται καθόλου παράξενο να μην θέλει να ασχοληθεί καν με τον πελάτη.

1 ώρα πριν, maniacos93 είπε

Εσύ πως γνωρίζεις ότι είναι ζημιά του χρηστή και δεν ήρθε ήδη ελαττωματικός από την μαμά εταιρία; Πρώτη φορά τυχαίνει να έρθει ελαττωματικό ένα προϊόν; H Gigabyte είναι γνωστή στο χώρο του pc building για το κακό after sale τμήμα. Δεν με φαίνεται καθόλου παράξενο να μην θέλει να ασχοληθεί καν με τον πελάτη.

Αφού το παραδέχτηκε μόνος του. Το έσφιξε πολύ δυνατά.

• Sad 1

16 λεπτά πριν, zx1234r είπε

POTE? 

16 λεπτά πριν, zx1234r είπε

ισα ισα ειπα οτι εχει το πσ5 ενα παξιμαδι και να 8ες δεν βιδωνει απαλα παντα φιλε

2 ώρες πριν, zx1234r είπε

Διάβασα όλα τα σχόλια και πουθενά δεν λέει ότι το έκανε ο ίδιος.

• Thanks 1

Προσωπικα επιμενω πως δεν ειναι ζημια απο το χρηστη.

Ετσι οπως ειναι το παξιμαδι,πρεπει να εισαι εξαιρετικα ανιδεος για να κανεις ζημια στο βιδωμα.

Πιστευω πως ειναι ασυμβατοτητα. Η δοκιμη μονο θα επιβεβαιωσει τι και πως.

11 λεπτά πριν, Dantε είπε

Προσωπικα επιμενω πως δεν ειναι ζημια απο το χρηστη.

Ετσι οπως ειναι το παξιμαδι,πρεπει να εισαι εξαιρετικα ανιδεος για να κανεις ζημια στο βιδωμα.

Πιστευω πως ειναι ασυμβατοτητα. Η δοκιμη μονο θα επιβεβαιωσει τι και πως.

Έκανα δοκιμή με ένα παλικάρι από εδώ τον ευχαριστώ.

Είναι κατεστραμμένο το σημείο που πιάνει η βίδα και δεν τον βλέπει ο το pc. Ουσιαστικά έχει crack όντος 

Έχει κανείς ιδέα εάν φτιάχνετε αυτό το σημείο ;;;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...