Προς το περιεχόμενο

SSD 7000 gigabyte Auros PCB broken - αυτο λεει το μαγαζι σκρουτζομαγαζο

APPLEGEEK
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Dark_Nightfall,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

image.png.d7f2a4fd446a8adb381114b3044788fd.pngμονο απο αμαζον πλεον φιλε μου την πατησα πολυ ασχημα ειναι λεφτα που τα δουλεψα

κλασσικη απαντηση απο κινεζο υπαλληλο στη γερμανια.....

μεγαλε επικοινωνησε ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΩΣ (E-MAIL) με την αντιπροσωπεια της Gigabyte στην ελλαδα. οι εγγυησεις ειναι παγκοσμιες.....

Επεξ/σία από cli22
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, cli22 είπε

κλασσικη απαντηση απο κινεζο υπαλληλο στη γερμανια.....

μεγαλε επικοινωνησε ΜΟΝΟ ΓΡΑΠΤΩΣ (E-MAIL) με την αντιπροσωπεια της Gigabyte στην ελλαδα. οι εγγυησεις ειναι παγκοσμιες.....

Δεν βρίσκω πουθενά έμαιλ τους. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν καν Ελλάδα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Δεν βρίσκω πουθενά έμαιλ τους. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν καν Ελλάδα . 

δοκιμασε εδω https://infoquest.gr/index.php/el/proionta-dianomis

Επεξ/σία από cli22

4 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Κάλεσα πρώτη μέρα δεν έχουν σχέση 

αν δεν υπαρχει αντιπροσωπεια να μην αγορασει ξανα κανεις gigabyte στην ελλαδα....

γινονται ολοι διανομεις για την κονομα αλλα μολις ερθει η ωρα του service στην εγγυηση "συγγνωμη κυριε ποιος ειστε;! περαστε εξω παρακαλω!!!"....

• Thanks 2

28 λεπτά πριν, cli22 είπε

αν δεν υπαρχει αντιπροσωπεια να μην αγορασει ξανα κανεις gigabyte στην ελλαδα....

γινονται ολοι διανομεις για την κονομα αλλα μολις ερθει η ωρα του service στην εγγυηση "συγγνωμη κυριε ποιος ειστε;! περαστε εξω παρακαλω!!!"....

Προσοχή θέλει ναι είναι αλλού τα κεντρικά 

1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

Δεν υπάρχει 

Ιδού το σέρβις τους 

Screenshot_2022-07-20-10-03-59-974_com.google.android.gm.jpg

η επιτομη της γελοιοτητας , υπηρχαν πουθενα σαφεις οδηγιες για το πιο στριψιμο βιδας θεωρειται κανονικο βιδωμα και ποσο βιδωμα θεωρειται ζημια απο πελατη, πραγματικα αστειοι

3 λεπτά πριν, forgotten είπε

η επιτομη της γελοιοτητας , υπηρχαν πουθενα σαφεις οδηγιες για το πιο στριψιμο βιδας θεωρειται κανονικο βιδωμα και ποσο βιδωμα θεωρειται ζημια απο πελατη, πραγματικα αστειοι

Το πσ5 έχει παξιμάδι και να θες να βιδοσεις δεν γίνεται 

Διάβασα όλες τις απαντήσεις. Πολύ απλά δεν ξαναγοράζεις προϊόν Gigabyte. Γελοία απάντηση στο email. Πώς ακριβώς γνωρίζουν ότι έκανες εσύ ζημιά και δεν ήρθε έτσι; Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γενικά επειδή ασχολούμαι με PC και PC building, δεν έχω ακούσει καλά πράγματα όσον αφορά στο after sale service της Gigabyte. Κρίμα φίλε μου γιατί έχασες χρήματα απ' ότι φαίνεται. Δες αν μπορείς κάπως να το φτιάξεις μόνος σου και εν τέλη να βγάλεις άκρη μόνος.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα αγόραζα εξ αρχής ή τον SN850 της WD όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης ή τον Firecuda 530 της Seagate. Εκτός βέβαια αν τον βρήκες σε καλή τιμή τον Aorus και πήγες τελικά σε αυτόν.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Διάβασα όλες τις απαντήσεις. Πολύ απλά δεν ξαναγοράζεις προϊόν Gigabyte. Γελοία απάντηση στο email. Πώς ακριβώς γνωρίζουν ότι έκανες εσύ ζημιά και δεν ήρθε έτσι; Άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Γενικά επειδή ασχολούμαι με PC και PC building, δεν έχω ακούσει καλά πράγματα όσον αφορά στο after sale service της Gigabyte. Κρίμα φίλε μου γιατί έχασες χρήματα απ' ότι φαίνεται. Δες αν μπορείς κάπως να το φτιάξεις μόνος σου και εν τέλη να βγάλεις άκρη μόνος.

Εγώ πάντως στη θέση σου θα αγόραζα εξ αρχής ή τον SN850 της WD όπως ανέφερε και κάποιος άλλος συμφορουμίτης ή τον Firecuda 530 της Seagate. Εκτός βέβαια αν τον βρήκες σε καλή τιμή τον Aorus και πήγες τελικά σε αυτόν.

Φτιάχνω υπολογιστες από 8086,δεν έχει σπάσει τίποτα παρά ένα πορτάκι πίσω που ήταν στο.case.

Έχω δίσκους ide ακόμα 

Ναι πότε ξανά γενικά Ελλάδα τίποτα ,αμαζον μόνον 

Επεξ/σία από APPLEGEEK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...