Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι φαινεται φαγωμενο εκει που πιανει η βιδα αλλα 100% δε δημιουργει θεμα.Η δουλεια του χαλκου εκει ειναι σαν εξτρα γειωση μεσω της βιδας και τιποτα παραπανω.

Δοκιμασε το σε υπολογιστη οπως σωστα σου ειπαν για να αποκλεισεις ασυμβατοτητα και εαν δε λειτουργει ουτε εκει,τοτε γυρνα τον πισω και πες οτι ειναι DOA και οτι δεν καταστραφηκε απο το βιδωμα. Αν σου επιμενουν,τοτε ζητα το γραπτως και προχωρα σε καταγγελια.

Σε λιγο θα λενε οτι επειδη αφησες δαχτυλιες καταστραφηκε.

• Like 2
  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ναι φαινεται φαγωμενο εκει που πιανει η βιδα αλλα 100% δε δημιουργει θεμα.Η δουλεια του χαλκου εκει ειναι σαν εξτρα γειωση μεσω της βιδας και τιποτα παραπανω.

Δοκιμασε το σε υπολογιστη οπως σωστα σου ειπαν για να αποκλεισεις ασυμβατοτητα και εαν δε λειτουργει ουτε εκει,τοτε γυρνα τον πισω και πες οτι ειναι DOA και οτι δεν καταστραφηκε απο το βιδωμα. Αν σου επιμενουν,τοτε ζητα το γραπτως και προχωρα σε καταγγελια.

Σε λιγο θα λενε οτι επειδη αφησες δαχτυλιες καταστραφηκε.

ευχαριστω φιλε μου για τον χρονο σου- το εχω γραπτος - να παω ΙΝΚΑ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ενημερωτικά η gigabyte θα σου πει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα. Πες ότι δεν δέχονται έλεγχο κτλ για να προχωρήσει. 

οκ το ειπα ηδη εστειλα ολες της φωτος 

Δημοσ.

Βρες ένα γείτονα, φίλο κάτι με μητρική που να δέχεται Μ2 ίσα ίσα να δεις ότι αναγνωρίζεται, τρέξε και ενα δύο AS SSD benchmarks να δεις οτι δουλεύει όσο περιμένεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Βρες ένα γείτονα, φίλο κάτι με μητρική που να δέχεται Μ2 ίσα ίσα να δεις ότι αναγνωρίζεται, τρέξε και ενα δύο AS SSD benchmarks να δεις οτι δουλεύει όσο περιμένεις. 

Δεν ξέρω κανέναν με μ2 , απάντησε η gigabyte, από φωτό δεν ξέρουν ποιος Κάι τι, πρέπει να το στείλω πίσω με δικά μου έξοδα και εάν και εάν το αλλάξουν 

Δημοσ.

hank you for the information.

After our engineer checked the photos you provide, he confirm this is a user damage.

The product have obvious damage on it, which is caused by tightening too much of the screw.

Next time please fix the SSD not so tight.

Sorry, we cannot provide RMA service for the damage caused by user.

We wish you have a nice day.

Δημοσ.

Ειχες σφιξει οντως αρκετα τη βιδα;

Ισως εαν το εκανες να λυγισε το pcb και να δημιουργησε ζημια. Δοκιμασε παντως σε υπολογιστη. Το μονο που μπορεις να κανεις προς το παρον.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Dantε είπε

Ειχες σφιξει οντως αρκετα τη βιδα;

Ισως εαν το εκανες να λυγισε το pcb και να δημιουργησε ζημια. Δοκιμασε παντως σε υπολογιστη. Το μονο που μπορεις να κανεις προς το παρον.

ΠΣ5 

εχει παξιμαδυ και να θες δεν μπορεις αρα μαλακιες λενε κλασικα 

Δημοσ.

Ναι εχεις δικιο,εχει απο κατω εκεινο το μαξιμαδι που παταει πανω το pcb αρα να λυγισει δε παιζει.

Μαλλον ασυμβατοτητα ειναι τοτε η doa. Αλλα αν αρνειται και η gigabyte τοτε δε μπορεις να κανεις και πολλα. Ακομα και αν ο χαλκος που φαινεται οτι λειπει εκει ηταν εκ κατασκευης. Αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, APPLEGEEK είπε

hank you for the information.

After our engineer checked the photos you provide, he confirm this is a user damage.

The product have obvious damage on it, which is caused by tightening too much of the screw.

Next time please fix the SSD not so tight.

Sorry, we cannot provide RMA service for the damage caused by user.

We wish you have a nice day.

next time δεν θα υπαρξει με ετσι γελοια απαντηση εαν ειναι πραγματι απο gigabyte

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, forgotten είπε

next time δεν θα υπαρξει με ετσι γελοια απαντηση εαν ειναι πραγματι απο gigabyte

φυσικα ναι ειναι real 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, forgotten είπε

image.png.d7f2a4fd446a8adb381114b3044788fd.pngμονο απο αμαζον πλεον φιλε μου την πατησα πολυ ασχημα ειναι λεφτα που τα δουλεψα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

μονο απο αμαζον πλεον φιλε μου την πατησα πολυ ασχημα ειναι λεφτα που τα δουλεψα

Έχεις καβάτζα απο κρυπτο εσύ. έτσι δεν έλεγες σε άλλο φόρουμ?

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Έχεις καβάτζα απο κρυπτο εσύ. έτσι δεν έλεγες σε άλλο φόρουμ?

ΑΣΧΕΤΟ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...