Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε προσπαθώντας να κάνω την αίτηση στο τουρισμός για όλους (αργότερα και για τα καύσιμα φαντάζομαι θα ειναι ιδιο) συναντώ την επιλογή να εκδοθεί ψηφιακή κάρτα από τη Viva Wallet και την Alpha Bank.  Θελω να ρωτήσω εαν αυτές οι ψηφιακές κάρτες που  θα εκδοθούν μπορώ να τις προσθέσω στο Google  pay ή στο revolut ή στο viva wallet (δεν έχω λογαριασμό στo viva ) 

Γενικότερα προσπαθω να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα.  Εαν έχω καταλάβει καλά εκδίδεται μια ψηφιακή κάρτα την οποία μετά προσθέτεις σε μια εφαρμογή πληρωμών? 

Αναμένω τα φώτα σας! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

Σωστά, προσωπικά είχα προσθέσει τη κάρτα απο το fuel pass στο google pay οπότε θα μπορείς να κάνεις το ίδιο

Από όπου και εαν έχει εκδοθεί, viva wallet ή alpha Bank? 

Επεξ/σία από dOf4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dOf4 είπε

Από όπου και εαν έχει εκδοθεί, viva wallet ή alpha Bank? 

Απο alpha το είχα κάνει οπότε αλλά είχα προσθέσει και το freedom pass απο viva χωρίς πρόβλημα

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kag1ante είπε

Απο alpha το είχα κάνει οπότε αλλά είχα προσθέσει και το freedom pass απο viva χωρίς πρόβλημα

Ευχαριστώ πολύ!

Ωστόσο μου κανει φοβερη εντύπωση πως για να κάνεις λογαριασμό στη viva απαιτεί σύνδεση με taxis net και με ότι συγκατάθεση αυτό συνεπάγεται 

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, dOf4 είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Ωστόσο μου κανει φοβερη εντύπωση πως για να κάνεις λογαριασμό στη viva απαιτεί σύνδεση με taxis net και με ότι συγκατάθεση αυτό συνεπάγεται 

Πιστευω οτι γίνεται καθαρά επειδή αφορά κρατικές επιδοτήσεις/voucher

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, dOf4 είπε

Ευχαριστώ πολύ!

Η viva είναι τράπεζα οπότε ακουλουθεί τις οδηγίες της ΤτΕ. https://www.vivawallet.com/gr_el/vivawallet-bank

• Like 3
Δημοσ.

Σημαντικό είναι να έχει το κινητό σου NFC.

Και μετά απλά βάζεις την κάρτα στο Google pay ή στην εφαρμογή της Άλφα. Τουλάχιστον έτσι ήταν για τα καύσιμα οπότε φαντάζομαι θα είναι το ίδιο και για τον τουρισμό. Διάβασα ότι θα μπορείς να πληρώσεις και online με αυτή την κάρτα, τώρα σε ποιες σελίδες δεν ξέρω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...