dOf4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Χαίρετε προσπαθώντας να κάνω την αίτηση στο τουρισμός για όλους (αργότερα και για τα καύσιμα φαντάζομαι θα ειναι ιδιο) συναντώ την επιλογή να εκδοθεί ψηφιακή κάρτα από τη Viva Wallet και την Alpha Bank. Θελω να ρωτήσω εαν αυτές οι ψηφιακές κάρτες που θα εκδοθούν μπορώ να τις προσθέσω στο Google pay ή στο revolut ή στο viva wallet (δεν έχω λογαριασμό στo viva ) Γενικότερα προσπαθω να καταλάβω πως λειτουργεί το σύστημα. Εαν έχω καταλάβει καλά εκδίδεται μια ψηφιακή κάρτα την οποία μετά προσθέτεις σε μια εφαρμογή πληρωμών? Αναμένω τα φώτα σας!
Kag1ante Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Σωστά, προσωπικά είχα προσθέσει τη κάρτα απο το fuel pass στο google pay οπότε θα μπορείς να κάνεις το ίδιο
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 H revolut δεν είναι wallet όπως τα google pay ή apple pay.Tράπεζα με χρεωστικές κάρτες είναι.
dOf4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Σωστά, προσωπικά είχα προσθέσει τη κάρτα απο το fuel pass στο google pay οπότε θα μπορείς να κάνεις το ίδιο Από όπου και εαν έχει εκδοθεί, viva wallet ή alpha Bank? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2022 από dOf4
Kag1ante Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, dOf4 είπε Από όπου και εαν έχει εκδοθεί, viva wallet ή alpha Bank? Απο alpha το είχα κάνει οπότε αλλά είχα προσθέσει και το freedom pass απο viva χωρίς πρόβλημα 1
dOf4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Kag1ante είπε Απο alpha το είχα κάνει οπότε αλλά είχα προσθέσει και το freedom pass απο viva χωρίς πρόβλημα Ευχαριστώ πολύ! Ωστόσο μου κανει φοβερη εντύπωση πως για να κάνεις λογαριασμό στη viva απαιτεί σύνδεση με taxis net και με ότι συγκατάθεση αυτό συνεπάγεται
Kag1ante Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, dOf4 είπε Ευχαριστώ πολύ! Ωστόσο μου κανει φοβερη εντύπωση πως για να κάνεις λογαριασμό στη viva απαιτεί σύνδεση με taxis net και με ότι συγκατάθεση αυτό συνεπάγεται Πιστευω οτι γίνεται καθαρά επειδή αφορά κρατικές επιδοτήσεις/voucher
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 44 λεπτά πριν, dOf4 είπε Ευχαριστώ πολύ! Ωστόσο μου κανει φοβερη εντύπωση πως για να κάνεις λογαριασμό στη viva απαιτεί σύνδεση με taxis net και με ότι συγκατάθεση αυτό συνεπάγεται Η viva είναι τράπεζα οπότε ακουλουθεί τις οδηγίες της ΤτΕ. https://www.vivawallet.com/gr_el/vivawallet-bank 3
dOf4 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η viva είναι τράπεζα οπότε ακουλουθεί τις οδηγίες της ΤτΕ. https://www.vivawallet.com/gr_el/vivawallet-bank Δεν το γνώριζα. Εσεις Χρησιμοποιείτε καθόλου την viva wallet? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, dOf4 είπε Δεν το γνώριζα. Εσεις Χρησιμοποιείτε καθόλου την viva wallet? Οχι δεν την χρησιμοποιώ.
apostolos22 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Σημαντικό είναι να έχει το κινητό σου NFC. Και μετά απλά βάζεις την κάρτα στο Google pay ή στην εφαρμογή της Άλφα. Τουλάχιστον έτσι ήταν για τα καύσιμα οπότε φαντάζομαι θα είναι το ίδιο και για τον τουρισμό. Διάβασα ότι θα μπορείς να πληρώσεις και online με αυτή την κάρτα, τώρα σε ποιες σελίδες δεν ξέρω. 1
dimitris_sal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Υποθέτω οτι θα γίνεται σε site καταλυμάτων τα οποία εχουν υποδομή online πληρωμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα