Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μεταφερω ολα τα δεδομενα απο παλι συσκευη Iphone σε νεοτερο. Εφαρμογες, ρυθμισεις επαφες, φωτο κτλ. Ποιος ειναι ο πιο ευκολο και γρηγορος τροπος. Επειδη δεν υπαρχει συνδρομη περαν του free icloud για να γινει ολο αυτο ηλεκτρονικα, και δεν θελω να τρωω χρονο να κανω ενα μεγαλο backup σε itunes Και μετα restore στο νεο κινητο, υπαρχει καποιος αλλος πιο απλος τροπος ρε παιδια

Δημοσ.

Διπλα διπλα με Bluetooth σύνδση και μεταφορά.

Μόλις ανοίγεις το καινούριο θα δει το παλιο διπλα και θα κανεις ότι σου λεει

• Like 3
Δημοσ.
28 minutes ago, therock said:

Θελω να μεταφερω ολα τα δεδομενα απο παλι συσκευη Iphone σε νεοτερο. Εφαρμογες, ρυθμισεις επαφες, φωτο κτλ. Ποιος ειναι ο πιο ευκολο και γρηγορος τροπος. Επειδη δεν υπαρχει συνδρομη περαν του free icloud για να γινει ολο αυτο ηλεκτρονικα, και δεν θελω να τρωω χρονο να κανω ενα μεγαλο backup σε itunes Και μετα restore στο νεο κινητο, υπαρχει καποιος αλλος πιο απλος τροπος ρε παιδια

https://support.apple.com/en-us/HT210216

• Like 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, therock είπε

και δεν θελω να τρωω χρονο να κανω ενα μεγαλο backup σε itunes Και μετα restore στο νεο κινητο

δηλαδή ο τρόπος με τα 2 τηλέφωνα δίπλα δίπλα είναι πιο σύντομος; Πιο απλός αν δεν έχει σταθερό ναι, αλλά για πιο σύντομος δεν νομίζω. 

Δημοσ.

ναι και εμένα μου έκανε εντύπωση ότι θεωρεί ο ts ότι το backup restore μέσω  iTunes με καλώδιο είναι αργό και ψάχνει εναλλακτικές 

προφανώς θα έχει πολλά gb απο φωτός η βίντεο αλλά θεωρώ ότι το καλώδιο είναι μονόδρομος

Αν δεν υπαρχει pc/mac οκ τοτε αλλαζει... 

Δημοσ.

Αν κανω backup σε icloud, τα παντα εκτος απο τις φωτο και μετα restore στο αλλο, και περασω τις φωτο ξεχωρα σε δευτερο χρονο, θα γινει δουλεια?

Απλα δεν ειναι για μενα, και δε μπορω να χω το κινητο αμετρητες ωρες, για αυτο ψαχνω εκτος PC λυση.

Οποτε πρεπει να σεταρω τη νεα συσκευη με το ιδιο icloud που εχει η παλια, παταω backup στα settings του παλιου, και restore μετα στα settings του καινουριου?

Επειδη εγω ειμαι android user, μη κανω βλακεια και τον καψω τον αλλο

Δημοσ.
13 minutes ago, therock said:

Επειδη εγω ειμαι android user, μη κανω βλακεια και τον καψω τον αλλο

On 18/07/2022 at 13:50, okourkoulos said:

Διπλα διπλα με Bluetooth σύνδση και μεταφορά.

Μόλις ανοίγεις το καινούριο θα δει το παλιο διπλα και θα κανεις ότι σου λεει

On 18/07/2022 at 14:17, CheOnWeb said:

Δημοσ.

Μπηκα στις ρυθμισεις να δω το ivloud account αλλα σαν account εγραφε ενα που τελειωνε σε @gmail.com

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει icloud account η συσκευη του και να πρεπει να του φτιαξω τωρα πριν προχωρησω σε οτιδηποτε?

Δημοσ.
1 hour ago, therock said:

Μπηκα στις ρυθμισεις να δω το ivloud account αλλα σαν account εγραφε ενα που τελειωνε σε @gmail.com

Υπαρχει περιπτωση να μην εχει icloud account η συσκευη του και να πρεπει να του φτιαξω τωρα πριν προχωρησω σε οτιδηποτε?

Το icloud account μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε email. Δεν είναι απαραίτητο να είναι @icloud.com. Αυτό που βλέπεις στις ρυθμίσεις είναι σωστό. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...