JX-E12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Παιδιά γεια σας! Ειμαι νέος στο forum, και αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ! Συγχαρητηρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε εδω! Έχω ένα πρόβλημα.. Ξέρει κανείς αν μπορω να βρω κάπου μια λίστα με όλους τους χρήστες του ελληνικού yahoo? Με όλα δηλαδη τα ελληνικά yahoo id's? Θα μου φανει πολύ χρήσιμο αν κάποιο ξερει και με βοηθήσει!!! Keep up the good work!!!
devout84 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μπαααααααααα....... δε νομίζω να τα καταφέρεις.....
JX-E12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Όχι ρε παιδιά, καμία σχέση!! Πολυ πιο απλα τα πραγματα.. Εκπληξη σε μια φιλη που δε θυμαμαι το email της.. Αλλα και εκτος απο αυτο μ' αρεσει γενικα να ψαχνω στον ιντερνετ διαφορα.. ε, και ελεγα μηπως υπαρχει καπου μια τετοια λιστα.. Thanx παντως για τις απαντησεις!!
xaotikos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Τι είσαι Spamer? Δηλαδή περίμενες τώρα εσύ να σου πει "Ναι φίλε είμαι spammer και θέλω να στείλω σε όλους όσους έχουν ελληνικό email διαφήμιση για το μαγαζί μου ή το site μου" ?????
netcrawler Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Τι είσαι Spamer? Δηλαδή περίμενες τώρα εσύ να σου πει "Ναι φίλε είμαι spammer και θέλω να στείλω σε όλους όσους έχουν ελληνικό email διαφήμιση για το μαγαζί μου ή το site μου" ????? Ναι φίλε μου αυτο περιμένω Τι να του πω μωρέ με αυτα που ρωτάει? Χωρίς παρεξήγηση παιδιά
JX-E12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Ωχ..ωχ.. παιδιά καμια σχεση!!!!! Ούτε μαγαζι εχω, ουτε site!! Και μαλιστα ηθελα να ρωτησω και για κατι failure messages που βγαζει τωρα τελευταια τo yahoo στην ενοχλητικη...!!!! Α, και τους spammers τους μισω πραγματικα!!!!!!!! Καμια σχεση!!! :wink: :wink: :wink:
grigas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 an exeis yahoo messenger : contacts, yahoo members directory kai meta me keywords mporeis na kaneis search!
JX-E12 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Το εκανα, αλλα λειτουργει νομιζω μονο για τους χρηστες του .com! Και οχι για το .gr..
karib Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2004 contacts, yahoo members directory kai meta me keywords mporeis na kaneis search! Δηλαδη εκει μπορει να εμφανισει μονον οσους έχουν εγκατεστημενο το messenger ή όλους τους χρήστες του yahoo ανεξαρτήτως αν έχουν messenger?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.