kirileman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 28 λεπτά πριν, manosbr είπε Ευχαριστώ για τη βοήθεια . δεν ξέρω γιατί @kirileman σου έκανε εντύπωση ; επειδη ξέρω από άλλο νήμα πως έχεις μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο , γιατί τα θεωρείς υπερτιμημένα ; μια ήθελα τη γνώμη σου Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι το παραλιακό μέτωπο και η ιστορία του κάθε τόπου. Την ιστορία την κουβαλούν στα γονίδιά τους οι κάτοικοι και τη δείχνουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν συμπαθώ τους απογόνους των Ποντίων προσφύγων. Καθόλου. Και δυστυχώς τους έχω γείτονες. Χίλιες φορές με τους παππούδες του Παλαιού Φαλήρου που κατάγονται από την Πόλη. 2
daPro Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Στις 18/7/2022 στις 11:50 ΠΜ, vagos789 είπε Το Ελληνικο σε καποια σημεια ειναι πολυ ταλαιπωρο και φαση μεταναστες Ποντιοι κτλ, Για πες μας παλικάρι τι πρόβλημα έχεις με τους Πόντιους...
manosbr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 21/7/2022 στις 12:50 ΠΜ, kirileman είπε Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι το παραλιακό μέτωπο και η ιστορία του κάθε τόπου. Την ιστορία την κουβαλούν στα γονίδιά τους οι κάτοικοι και τη δείχνουν με τη συμπεριφορά τους. Δεν συμπαθώ τους απογόνους των Ποντίων προσφύγων. Καθόλου. Και δυστυχώς τους έχω γείτονες. Χίλιες φορές με τους παππούδες του Παλαιού Φαλήρου που κατάγονται από την Πόλη. Με τα έργα του ελληνικού δεν θα είναι η πιο ανερχόμενη περιοχή των νοτίων ;
haris_216 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 @ ts Πάντως εγώ είμαι πεπεισμένος ότι κατά βάθος έχεις ήδη αποφασίσει για Σούρμενα (ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιείς) και απλά ψάχνεις επιβεβαίωση
Silenzio Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Σούρμενα μένω και ανέκαθεν ήταν καλή περιοχή άσχετα απο έργα και βλακείες. Ήσυχη περιοχή (απλά γεμίσαμε και εδω δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό). Νυχτερινή ζωή δεν έχει θα πρέπει να πας στις γειτονικές Γλυφάδα ή Αργυρούπολη, γι αυτό μου άρεσε πάντα, το βράδυ άδεια η Ιασωνίδου. Σε τι γείτονα θα πέσεις, άλλο αυτό παντού μπορεί να σου τύχει, περπάτησε και τις 2 γειτονιές και όποια σου αρέσει εσένα, άσε τι γράφει ο καθένας, απλα δε μπορώ τα ψωνίστικα τύπου παραλιακό μέτωπο και γλυφάδα και μπαναλ λαϊκά σουρμενα κλπ κλπ 1
manosbr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, haris_216 είπε @ ts Πάντως εγώ είμαι πεπεισμένος ότι κατά βάθος έχεις ήδη αποφασίσει για Σούρμενα (ακόμα και χωρίς να το συνειδητοποιείς) και απλά ψάχνεις επιβεβαίωση ΕψΑχνα καιρό στον αλιμο που μου αρέσει σαν περιοχή , αλλά δε βρήκα κατάλληλο διαμέρισμα να με ενθουσιάσει . Σούρμενα (Σούρμενα και Ελληνικό το ίδιο δεν εινΑι ; ) βρήκα ένα ωραίο διαμέρισμα αλλά δεν την ήξερα σαν περιοχή γιαυτο ήθελα να μάθω από ανθρώπους που την ξέρουν . αν είναι ήσυχη , αν έχει καλά σχολεία καλό βιοτικό επίπεδο κτλ . διότι στα νεόδμητα ίδιες τιμες με αλιμο έχουν και πιο ψηλά από άνω Γλυφάδα-τερψιθέα Εγώ μένω κέντρο και ξέρω ποιες θεωρούνται οι καλές περιοχές : πχ Ακρόπολη > το Κουκάκι ανέκαθεν ήταν καλύτερη περιοχή από άνω Πετράλώνα (που ανέβηκαν τελευταία) > Καλλιθέα > νέο κόσμο . στα νοτια δεν υπάρχει αντίστοιχη διαβάθμιση ; 6 ώρες πριν, Silenzio είπε Σούρμενα μένω και ανέκαθεν ήταν καλή περιοχή άσχετα απο έργα και βλακείες. Ήσυχη περιοχή (απλά γεμίσαμε και εδω δυστυχώς έχει παραγίνει το κακό). Νυχτερινή ζωή δεν έχει θα πρέπει να πας στις γειτονικές Γλυφάδα ή Αργυρούπολη, γι αυτό μου άρεσε πάντα, το βράδυ άδεια η Ιασωνίδου. Σε τι γείτονα θα πέσεις, άλλο αυτό παντού μπορεί να σου τύχει, περπάτησε και τις 2 γειτονιές και όποια σου αρέσει εσένα, άσε τι γράφει ο καθένας, απλα δε μπορώ τα ψωνίστικα τύπου παραλιακό μέτωπο και γλυφάδα και μπαναλ λαϊκά σουρμενα κλπ κλπ Π.χ. Αυτό που ανέφερες «μπανάλ λαϊκά « από που προεκευψε; ειχαν αυτή τη φήμη ;
Silenzio Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 όχι δε το νομίζω, πιο πολύ για το όνομα το λέω. 1
kage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) οποιος μενει κοντα ιασωνιδου εκκλησια Σωτηρος εχει φασαρια ξυλο καθε βραδυ αν ειναι κατω απο βουλιαγμενης οκ ιδιαιτερα αν μιλαμε για πισω απο το κομματι της φαντασιας. αν ειναι πανω απο βουλιαγμενης ελπιζω να ειναι κανα 3οροφο(π χει μικρο οριο δομησης κατα υψος)... παμε στα βασικα τα σπιτια εχουν ανοιχτο οριζοντα ή βλεπεις τον απεναντι στα χ μετρα?ειναι χ οροφους?αν γκρεμισουν το διπλανο απεναντι γινεσαι κυψελη? Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2022 από kage
manosbr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Είναι 5οροφο νεόδμητο . Με φαρδύ δρόμο και ανοιχτό ορίζοντα . Οι πολυκατοικίες απέχουν πολλοί μεταξύ τους
tounion Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Για μένα Καλαμάκι μια χαρά ήσυχα είναι.. όχι πάνω στην παραλιακή εννοείται... έχει λίγο υγρασία αλλά νταξει είσαι και σε 5' στην θάλασσα. Επίσης παίζει ρόλο και πού εργάζεσαι. Καλαμακι έχει εύκολη πρόσβαση παραλία Κηφισό /Πειραιά και Συγγρού . Ιασωνίδου ψηλά εκεί λίγο πιο απομακρυσμένα παίζεις μόνο με Βουλιαγμένης αλλά έχει και το σταθμό μετρο πια εκεί που μετράει 1
manosbr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2022 Και το ελληνικό έχει πολύ εύκολη πρόσβαση. Είσαι πάνω στη βουλιαγμένης που δεν μποτιλιάρισμα και βγάζει κέντρο . επισης έχει μέτρο και είναι δίπλα από τ έργα
manosbr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 καλημέρα σας, ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει και έχει ζήσει στο καλαμάκι , ποιο θεωρείται καλύτερο σημείο του για να ζει κανείς. έχω βρει 2 διαμερίσματα, το ένα ανατολικά της Καλαμακίου (πλησίον θεάτρου Κάρολος Κουν) και το άλλο Δυτικά της καλαμακίου (πλησίον μικρού λοφίσκου στη Νίκης). Τις έχω δει πολλές φορές τις περιοχές, αλλά δεν έχω ζήσει ποτέ στη γειτονιά και ήθελα να μάθω απο κάποιον που έχει ζήσει στη περιοχή. Επισυνάπτω τη Φω΄το . όλες οι πληροφορίες ευπρόσδεκτες
takoulou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Και οι δυο περιοχες καλες... Απλα η μια ειναι πιο ψηλα...Δεν εχει τοσο κινηση...
spooker Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2023 πλησίον θεάτρου Κάρολος Κουν νομίζω είναι γενικά καλύτερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα