Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα !

μιας και είμαι σε αναζητηση νέας περιοχής για μετακόμιση θα ήθελα τη γνώμη σας μεταξύ των 2 περιοχών . Αλιμος καλαμάκι ή Ελληνικό Σούρμενα ;

για μένα το καλό του καλαμακιου εινΙ η εγγύτητα με τη θάλασσα .

απο την άλλη το ελληνικό (πάνω από τη βουλιαγμένης) είναι πιο βολική περιοχή (δίπλα σε μέτρο) και αναπτυσσόμενη . Επίσης θα είναι δίπλα από τα έργα του Ελληνικού .

τι θα προτείνατε ;  

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα προτιμουσα το Καλαμακι αν το σπιτι δεν ειναι δεκαετιας '70

Το Ελληνικο σε καποια σημεια ειναι πολυ ταλαιπωρο και φαση μεταναστες Ποντιοι κτλ,σε αλλα ειναι πιο χλιδατο.

Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα σε 2 νεόδμητα . 
ιδιες  υψηλές τιμες  και τα 2 .

μαρεσει πιο πολύ σαν σπίτι του ελληνικού .

αλλα δεν την γνωρίζω σαν περιοχή . 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, manosbr είπε

Είμαι ανάμεσα σε 2 νεόδμητα . 
ιδιες  υψηλές τιμες  και τα 2 .

μαρεσει πιο πολύ σαν σπίτι του ελληνικού .

αλλα δεν την γνωρίζω σαν περιοχή . 

Τα Σούρμενα δεν συγκρίνονται με το Καλαμάκι.

Δημοσ.

Από ποια άποψη ; 

Είναι καλύτερα ή χειρότερα ;

15 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τα Σούρμενα δεν συγκρίνονται με το Καλαμάκι.

Από ποια άποψη ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, manosbr είπε

Από ποια άποψη ; 

Από ποια άποψη ; 

Καλύτερο το Καλαμάκι αυτή τη στιγμή. Location, location, location. Αν χρειάζεσαι το μετρό και θεωρείς ότι τα Σούρμενα θα πάρουν αξία λόγω του πάρκου (θα πάρουν, αλλά πότε και πόσο σε σχέση με το Καλαμάκι; ), αγοράζεις εκεί. Αλήθεια, πόσο στοιχίζουν ανά τμ τα 2 διαμερίσματα;

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.

Περίπου 4000. Λίγο χαμηλότερα καλαμάκι (2ος όροφος ) , λίγο παραπάνω ελληνικό αλλά 3ος όροφος και οροφοδιαμέρισμα .

σαν σπίτι καλύτερο του ελληνικού , οροφοδιαμέρισμα , με καλή διαρρύθμιση . Στο καλαμάκι δεν έχει καλή διαρρύθμιση , είναι μακρόστενο. 

το άλλο που παρατήρησα στα Σούρμενα είναι πως έχει μεγαλύτερη απλά , μικρότερο συντελεστή δόμησης και κάλυψης . Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό των καλύτερων περιοχών ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, manosbr είπε

Περίπου 4000. Λίγο χαμηλότερα καλαμάκι (2ος όροφος ) , λίγο παραπάνω ελληνικό αλλά 3ος όροφος και οροφοδιαμέρισμα .

σαν σπίτι καλύτερο του ελληνικού , οροφοδιαμέρισμα , με καλή διαρρύθμιση . Στο καλαμάκι δεν έχει καλή διαρρύθμιση , είναι μακρόστενο. 

το άλλο που παρατήρησα στα Σούρμενα είναι πως έχει μεγαλύτερη απλά , μικρότερο συντελεστή δόμησης και κάλυψης . Αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό των καλύτερων περιοχών ;

Κοίτα που ανέβηκαν και τα Σούρμενα.

• Confused 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, kirileman είπε

Κοίτα που ανέβηκαν και τα Σούρμενα.

Γιατί όχι ;

Ρωτάω  γιατί δεν έχω ιδέα .

δεν έχουν καλό όνομα σαν περιοχή ; 
μου κάνει εντύπωση γιατί έχουν άπλα και πράσινο κτλ 

Δημοσ.

Μόνο θετικά εκτός αν πέσεις σε λάθος γείτονες με σκυλιά σε μπαλκόνια αυλές κήπους.

θα τρέξεις πολύ για να τους αναγκάσεις να τα βάλουν μέσα στο σπίτι ώστε να απολαύσεις την ησυχία σου.

Αυτά σε 1ο όροφο. Στον 3ο μάλλον θα είσαι σε καλύτερη μοίρα.

Μεταξύ των 2 περιοχών ξεκάθαρα Σούρμενα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια .

δεν ξέρω γιατί @kirileman σου έκανε εντύπωση ;

επειδη ξέρω από άλλο νήμα πως έχεις μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο , γιατί τα θεωρείς υπερτιμημένα ;
μια ήθελα τη γνώμη σου  

Δημοσ.

θεωρειτε καλύτερο το καλαμάκι. βεβαια εγω ειμαι της άποψης οτι σημασία εχει που ΑΚΡΙΒΩΣ ειναι το σπιτι. υπαρχουν σε καλες περιοχες κατι στενα που δεν μενει ουτε μετανάστης (πχ πίσω απο μαντρα βιοτεχνίας με θεα παλιοσίδερα) και κακές περιοχες που εχουν διαμάντια!

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα που πήγα περίπατο στα Σούρμενα , παρατήρησα πως είναι πιο αραιοκατοικημένο από καλαμάκι , με μεγαλύτερη αποσταση μεταξύ των κτιρίων και με  , με πράσινο , που είναι καλα χαρακτηριστικά σε Μια περιοχή 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...