e1995kati Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Γεια σας εδώ και καιρό για το σπίτι έχω αγοράσει αυτό το κουδούνι https://www.skroutz.gr/s/12866927/Κουδούνι-πόρτας-ασύρματο-150M-λειτουργεί-χωρίς-μπαταρίες-με-ένα-πομπό-και-δύο-δέκτες-k190WW-12.html το έχω μια πενταετία και σε χώρο που έχετε καταπόνηση(ήλιο υγρασία κτλπ) φενετε σκυλί σε θέματα αντοχης.....η μεγάλη απορία είναι το πώς λειτουργεί ο πομπός χωρίς καμία παροχή ρεύματος(μπαταρίες) όλα τα άλλα που είχα ήθελαν κάθε τόσο μπαταρία......αυτό μου έλυσε το πρόβλημα αλλά η απορία συνεχίζετε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
m4is Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, ενδιαφέρον.. Κατά πάσα πιθανότητα κάτω από το κουμπί υπάρχει κάποιου τύπου δυναμό και όταν πατάς το κουμπί παράγει την απαραίτητη ενέργεια για να σταλεί το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
e1995kati Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2022 Το έψαξα παράγετε λέει κινητική ενέργεια όταν το πατάς και μετατρέπετε σε ηλεκτρική και έτσι μεταφέρει το σημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα