Προς το περιεχόμενο

The Bear (2022, Hulu)

avacan23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανυπομονώ για τον 3 κύκλο! Το χτίσιμο των χαρακτήρων είναι υποδειγματικό. Ας ελπίσουμε να μη χαλάσει η συνταγή των 2 προηγούμενων σεζόν. 

let it rip 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Πρέπει να είναι η μοναδική σειρά τα τελευταία χρόνια που ενώ έχει πάρει φοβερές κριτικές και βραβεία, δεν με τράβηξε καθόλου. Θα συνεχίσω να την βλέπω και στην επόμενη σεζόν - είναι καλή - αλλά δεν με τραβά να δω αμέσως το επόμενο επεισόδιο. Μπορεί να φταίει το περιβάλλον (κουζίνα), οι φωνασκίες και υστερίες (συνέχεια), η μη ταύτιση με κανένα χαρακτήρα (όσο καλά και να τους αποδίδουν οι ηθοποιοί). Κάτι μου φταίει αλλά ευτυχώς είμαι μειοψηφία :) 

• Like 3

10 ώρες πριν, newlynx είπε

Πρέπει να είναι η μοναδική σειρά τα τελευταία χρόνια που ενώ έχει πάρει φοβερές κριτικές και βραβεία, δεν με τράβηξε καθόλου. Θα συνεχίσω να την βλέπω και στην επόμενη σεζόν - είναι καλή - αλλά δεν με τραβά να δω αμέσως το επόμενο επεισόδιο. Μπορεί να φταίει το περιβάλλον (κουζίνα), οι φωνασκίες και υστερίες (συνέχεια), η μη ταύτιση με κανένα χαρακτήρα (όσο καλά και να τους αποδίδουν οι ηθοποιοί). Κάτι μου φταίει αλλά ευτυχώς είμαι μειοψηφία :) 

Δεν ειναι παράλογο αυτό που νιώθεις. Η σειρά είναι μεν καλή αλλά δεν ειναι ούτε χαλαρή, ούτε ήρεμη ούτε τίποτα από αυτά που θες για να περάσεις το βράδυ σου και να αδειάσει το κεφάλι σου πριν τον ύπνο :)

• Like 3

18 ώρες πριν, newlynx είπε

Mία από τα ίδια, μήπως τελικά δεν είμαστε η μειοψηφία ???? :)

• Like 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Βγηκαν σημερα και τα 10 επεισοδια για παμε να δουμε κινηση στο θεμα. Μια απο τις καλυτερες σειρες εκει εξω και εχει μολις 2 σελιδες οταν κατι Acolyte σκουπιδια εχουν 10. 

• Like 1

1 hour ago, Arkin said:

Βγηκαν σημερα και τα 10 επεισοδια για παμε να δουμε κινηση στο θεμα. Μια απο τις καλυτερες σειρες εκει εξω και εχει μολις 2 σελιδες οταν κατι Acolyte σκουπιδια εχουν 10. 

Στριμάρει όντως από χτες στο αμερικάνικο Disney+ αλλά δεν το έχω δει στο ευρωπαϊκό. Δεν ξέρω αν είναι θέμα Βελγίου, θα το τσεκάρω αργότερα με vpn

νομιζω οτι η 3η σεζον δεν θα αρεσει σε καποιον κοσμο γιατι δεν προχωραει καθολου την πλοκη, δεν εξελισει τους χαρακτηρες.

εμενα παλι μου αρεσε παρα πολυ. binge watching υλικο.  το καστ ειναι top notch οπως παντα.

γεματη απο συναισθηματα της καθημερινοτητας. περασα πολυ καλα βλεποντας το.

• Thanks 1

όντως πολύς κόσμος θα τσινίσει.
η (main) πλοκή προχωρά ελάχιστα, αλλά δίδεται μεγάλο βάρος στα backstory (επί της ουσίας,όχι επιφανειακά "origins").
ο βασικός αφηγηματικός άξονας,είναι το "πώς και γιατί ο Χ είναι αυτός που είναι".
εξαίσιο μοντάζ (ειδικά στο πρώτο επεισόδιο).

On 27/06/2024 at 04:19, Arkin said:

Αυτές οι άλλες σειρές έχουν τόσες σελίδες επειδή ο κόσμος προτιμάει να κάνει hate watch μια σειρά σκουπίδι επειδή έχει κάποιο όνομα παρά να δει και να ασχοληθεί με κάτι που αξίζει. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειωσα πρόσφατα και τις 3 σεζόν. Τρομερή σειρά! Acting, σκηνοθεσία, σενάριο, τα πάντα. Στην 3η σε κάτι σημεία δίνουν λίγο περισσότερο

Spoiler

screen time απ'όσο θα ήθελα στα αδέρφια Fak (αν και τους συμπαθώ, έχουν τρομερή χημεία) και όχι στους πρωταγωνιστές. Πάντως χώραγε άνετα 2-3 επεισόδια ακόμα. Anyway περιμένουμε την 4η.

Από τις καλύτερες σειρές φέτος και όχι μόνο. Επίσης η μουσική είναι πολύ ωραία, βρήκα αυτά τα παρακάτω κομμάτια που παίζουν.

https://www.youtube.com/watch?v=Dhn8gQsV2GE

https://www.youtube.com/watch?v=ehNXOIpRr6c

Επεξ/σία από Glikos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...