Προς το περιεχόμενο

Θέαση συνδρομητικής σε παραπάνω από 1 τηλεόραση

Opposite

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Με συγχωρείτε εαν δεν είναι το σωστό thread.

Yπάρχει δυνατότητα να παρακολουθείς συνδρομητική τηλεόραση σε πάνω από ένα δωμάτια, εκτός του multiroom?

Αναφέρομαι σε αυτόνομη θέαση (να μπορείς δηλαδή να αλλάξεις κανάλι κλπ), 
Επίσης αναφέρομαι σε ΜΗ ταυτόχρονη θέαση. Να λειτουργεί δηλαδή μόνο 1 από τι x τηλεοράσεις.

Ευχαριστώ πολύ.

Επεξ/σία από Opposite
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Για Nova λες τώρα ε;
Αν είναι κάποια smart tv από το nova app λογικά

Είτε Nova είτε OTE τv..Είχα φέρει ένα τεχνικό στο σπίτι και μου είπε κάτι για μια συσκευή που λέγεται modulator, αλλά δεν βγάλαμε άκρη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψηφιακό modulator + αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου (ανά δέκτη και τα δύο) η εύκολη και συνηθέστερη λύση. Το συγκεκριμένο για παράδειγμα το χρησιμοποιούν πρακτορεία ΟΠΑΠ κι αλλάζουν κανάλι από τον πάγκο και δεν πηγαινοέρχονται στο rack που έχουν τους δέκτες. Απλά αν είσαι σε πολυκατοικία με κεντρική κεραία και κάποιος κάνει νέα αναζήτηση καναλιών θα πιάνει και τη νέα συχνότητα επιστροφής που έχεις ρυθμίσει στο modulator.

Επεξ/σία από geofak

1 λεπτό πριν, geofak είπε

Ψηφιακό modulator + αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου (ανά δέκτη και τα δύο) η εύκολη και συνηθέστερη λύση. Το συγκεκριμένο για παράδειγμα το χρησιμοποιούν πρακτορεία ΟΠΑΠ κι αλλάζουν κανάλι από τον πάγκο και δεν πηγαινοέρχονται στο rack που έχουν τους δέκτες. Απλά αν είσαι σε πολυκατοικία και κάποιος κάνει νέα αναζήτηση καναλιών θα πιάνει και τη νέα συχνότητα που έχεις ρυθμίσει στο modulator.

Αυτό ακριβώς μου ανέφερε και ο τεχνικός. Τον πήγα στην ταράτσα και μου είπε πως "κατεβαίνουν" 11 γραμμές και η πολυκατοικία έχει 22 διαμερίσματα. Οπότε μου είπε πως θα είναι σαν να βλέπουμε 2 διαμερίσματα ακριβώς τα ίδια. Δεν ξέρω αν κατάλαβα και καλά και στέκει κάτι τέτοιο βέβαια.

16 λεπτά πριν, Opposite είπε

Αυτό ακριβώς μου ανέφερε και ο τεχνικός. Τον πήγα στην ταράτσα και μου είπε πως "κατεβαίνουν" 11 γραμμές και η πολυκατοικία έχει 22 διαμερίσματα. Οπότε μου είπε πως θα είναι σαν να βλέπουμε 2 διαμερίσματα ακριβώς τα ίδια. Δεν ξέρω αν κατάλαβα και καλά και στέκει κάτι τέτοιο βέβαια.

Οι γραμμές του κάθε διαμερίσματος συναντούνται στην ταράτσα σε έναν μικτη αν έχετε κεντρική. Οπότε αν κουμπώσει το modulator επάνω, ανάλογα με την ποιότητα της καλωδίωσης, θα βλέπουν τα κοντινά έως και όλα τα διαμερίσματα, το περιεχόμενο του δέκτη. Λογικά οι 11 γραμμές που λέει είναι χωρισμένες ανά δύο διαμερίσματα για εξοικονόμηση καλωδίωσης. Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε 11 κεραίες πάνω.

2 λεπτά πριν, geofak είπε

Οι γραμμές του κάθε διαμερίσματος συναντούνται στην ταράτσα σε έναν μικτη αν έχετε κεντρική. Οπότε αν κουμπώσει το modulator επάνω, ανάλογα με την ποιότητα της καλωδίωσης, θα βλέπουν τα κοντινά έως και όλα τα διαμερίσματα, το περιεχόμενο του δέκτη. Λογικά οι 11 γραμμές που λέει είναι χωρισμένες ανά δύο διαμερίσματα για εξοικονόμηση καλωδίωσης. Γιατί αλλιώς θα έπρεπε να είχε 11 κεραίες πάνω.

Οπότε φαντάζομαι απορρίπτεται αυτή η λύση σωστα?

9 λεπτά πριν, Opposite είπε

Οπότε φαντάζομαι απορρίπτεται αυτή η λύση σωστα?

Αν δε θες να γίνεται το παραπάνω ναι, αλλά κάθε πότε κάνει κάποιος νέα σάρωση; Μετά υπάρχουν ασύρματοι αναμεταδότες εικόνας αλλά η ποιότητα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...