Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. 

Όπως ανέφερα και στον τίτλο ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό απο κάποιο κατάστημα του bestprice μιας και βγαίνει φθηνότερα απο οτι στο skroutz. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς έχει εμπειρία με κάποιο απο τα εξής καταστήματα: netmobile.gr, hashtagtrade.gr, eurogoods.gr (τα δύο τελευταία φαίνονται σαν να είναι ίδια με διαφορετικό όνομα, μέχρι και ο κωδικός προϊόντος του κινητού είναι ίδιος και στα δύο). Είναι αυτά τα καταστήματα αξιόπιστα και αν ναι, απο πιο μου προτείνετε να το παραγγείλω; Αξίζει να σημειωθεί οτι θα κάνω παραγγελία με αντικαταβολή. absample.png.43cadd26821ab5238ff3744b750bc9ba.png

Επεξ/σία από Thodisbill
Δημοσ.

Σε τέτοια λεφτά που ζητάει θέλει πολύ σκέψη για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, σε αυτό που πρέπει να κάνεις μεγάλη υποχώρηση είναι η άθλια μπαταρία του. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, chios είπε

Σε τέτοια λεφτά που ζητάει θέλει πολύ σκέψη για το συγκεκριμένο τηλέφωνο, σε αυτό που πρέπει να κάνεις μεγάλη υποχώρηση είναι η άθλια μπαταρία του. 

Το γνωρίζω οτι ένα απο τα μειονεκτήματά του συγκεκριμένου κινητού είναι η μπαταρία, δεν είναι οσο χάλια ακούγεται σε μερικά reviews αλλα το εχω ψάξει αρκετά και το συγκεκριμένο κινητό με καλύπτει πλήρως, για αυτό και προσπαθώ να δω τι παίζει με τις προαναφερόμενες ιστοσελίδες ώστε να προχωρήσω σε αγορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θα προτιμούσα να πάρω αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html που τουλάχιστον έχει και εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service.

Άσε που είναι και ποιο φτηνό και καλύτερο.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Εγώ θα προτιμούσα να πάρω αυτό https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html που τουλάχιστον έχει και εγγύηση επίσημης αντιπροσωπείας και service.

Άσε που είναι και ποιο φτηνό και καλύτερο.

σε ευχαριστώ για την πρόταση, ίσως να το ξανασκεφτώ και να καταλήξω σε αυτό το κινητό στο τέλος, γνωρίζεις κατά πόσο είναι εμπιστεύσιμες οι προαναφερόμενες σελίδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν εννοείς για το Best price ,είναι σαν το Σκρουτζ.

Εγγύηση έχουν όλα τα καταστήματα,παρά μόνο μερικές εξαιρέσεις.

Για παράδειγμα στα Realme πρέπει να γράφει EU για να έχεις 2 χρόνια εγγύηση και service.

Στα Xiaomi πάλι αυτή η πολυτέλεια δεν υπάρχει.

Πρέπει να το έχεις πάρει από κάποιον επίσημο διανομέα (συνήθως από τις μεγάλες αλυσίδες).

Στις υπόλοιπες εταιρείες (Samsung, Motorola κλπ) δεν έχεις κάποιο πρόβλημα .

Από το netmobile.gr έχω πάρει κινητο και ήταν οκ,τα υπόλοιπα δύο δεν τα γνωρίζω.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

2φορες έχω πάρει συσκευή από το netmobile και όλα μια χαρά. 

Και δύο τηλέφωνο ήταν πολύ εξυπηρετικοί. 

Όσο για το xiaomi πολύ όμορφο τηλέφωνο αλλά και εγώ θα επέλεγα μια συσκευή που να έχει επίσημη εγγύηση. Θα έχει και πιο εύκολη μεταπώληση

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tronis20 είπε

Περίμενε το 12s pro

Γιατί θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας αυτό; δεν έχει ακουστεί κάτι προς το παρόν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μισα απο αυτα τα μαγαζια μαλλον ανηκουν στον ιδιο. Σκοπος τους ειναι να κανουν μεγαλους τζιρους και καποια στιγμη να φανε τον ΦΠΑ.

Σε αντιθεση με το Skroutz τα μαγαζια του bestprice δεν κοβουν τιμολογιο με ΦΠΑ παρα μονο αποδειξη με ΦΠΑ και αυτο γιατι ο ΦΠΑ της αποδειξης δεν ελεγχεται οπως των τιμολογιών που πλεον μπαινουν στο mydata. 

Τα σοβαρα καταστηματα εντος 1 μερας έχουν ελεγξει τα στοιχεια καποιου που θελει τιμολογιο ΧΩΡΙΣ να πληρωνει ΦΠΑ και η τιμη τους ειναι η ιδια ειτε κοψεις αποδειξη, είτε κοψεις τιμολογιο έιτε τιμολογιο ετιαριας που εξαιρει το ΦΠΑ. Στο bestprice ολα γραφουν 10 μερες ελεγχός, μεθοδος με την οποια διωχνουν οποιονδηποτε θελει τιμολογιο. 

Στο bestprice όμως αυτο δεν ισχυει. Στη ουσια εχουν δημιουργησει μια δηθεν WEB τιμη και πουλανε μόνο με αποδειξεις γιατι η αγορα με τιμολογιο ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. Τι τις κανουν μετα και αν ειναι αληθινες ενας θεος ξερει. Ο αγοραστης βγαινει κερδισμενος, αλλα οταν τα κλεισει ολα η εφορια και δεν πληρωσουν τιποτα τοτε καποιοι θα χασουν,  καποιοι αλλοι μαλκες Ελληνες θα πληρωσουν χαρατσια για το κενο στα εσοδα και αυτοι θα ξανανοιξουν με αλλα αφμ.

Οποιος θελει ας δοκιμασει να βαλει αγορα σε σκρουτζομαγαζο για να δει οτι κοβει ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ. 

Αυτα για να μην μας περνανε για ηλιθιους.

Επεξ/σία από johnniek13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...